era o gluma, de ce n-am merita?Mallone wrote:nu cred ca mai meritam nimic. prea multi pentru 2008,nu vi(ti) se pare ?Sun|Rah wrote:parca nu meritam common inca.
MOS DEF / COMMON / KANYE WEST
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
sa fie *cutare* ...(ca oricum nu venim) ...(la caterinca asa pt unii)
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- Niciodata un nimeni
pentru ca lumea nu prea vine la concerte. vad aceleasi figuri tot timpul.Sun|Rah wrote:era o gluma, de ce n-am merita?Mallone wrote:nu cred ca mai meritam nimic. prea multi pentru 2008,nu vi(ti) se pare ?Sun|Rah wrote:parca nu meritam common inca.
mai tii minte cand ai spus ca daca ar veni krs one in romania ar trebui sa aiba loc concertul pe stadion ? acum tot la aceeasi parere ai ramas ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Chill Will
- the funky man
frate asta cu "unii nu stau in bucuresti" incepe sa fie bullshit. poti face rost de bani , te poti invoi de la scoala/servici, poti sa-ti convingi parintii (unde e cazu), etc.doar daca exista motive chiar grave sa nu vi!bine , acuma nu iti face nimeni prezenta, pula ta daca n-ai venit ...dar sa sari de cur in sus ca sa vina ala , si cu ala ...da sa mai vina si nu stiu cine , si tot tu sa nu vi la concert , deja esti aiurea!(vorbesc in general, nu cu tine).
da panaaaaaaa una alta , stick on the subject!
p.s. : din partea mea sa nu vina nici unu din astia , i don't give a big fuck. mos def fara talib kweli , nada ...common , new common?nada ...kanye ?lol . just MY OPINION!
da panaaaaaaa una alta , stick on the subject!
p.s. : din partea mea sa nu vina nici unu din astia , i don't give a big fuck. mos def fara talib kweli , nada ...common , new common?nada ...kanye ?lol . just MY OPINION!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
imi amintesc cum te vedeam la fiecare concert din buc inca de prin 2005, veneai cu trenul. cate concerte ai pierdut din 50 sa zicem.. ?Krayzee Funksta wrote:frate asta cu "unii nu stau in bucuresti" incepe sa fie bullshit. poti face rost de bani , te poti invoi de la scoala/servici, poti sa-ti convingi parintii (unde e cazu), etc.doar daca exista motive chiar grave sa nu vi!bine , acuma nu iti face nimeni prezenta, p*** ta daca n-ai venit ...dar sa sari de cur in sus ca sa vina ala , si cu ala ...da sa mai vina si nu stiu cine , si tot tu sa nu vi la concert , deja esti aiurea!(vorbesc in general, nu cu tine).
you just never know when you're living in a golden age.
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
-
- rapperu vostru preferat
Krayzee Funksta are dreptate.
O sa vina lumea la concerte,kanye west umple lia manoliu mai mult ca snoop,pentru ca promovarea si organizarea evenimentelor hip hop la noi a fost si inca este facuta 90% eronat.
Publicul si.a facut impresia ca asa trebuie facut din moment ce numai asa au vazut concerte.De aceea vine x si y cu idei ca fac asta pt promovare si e vrajeala.Kanye as prefera si eu ca aduce oameni si bani implicit.
Asa ca o idee nu facem sonorizari si organizari rep pt bani,pt ca inca nu sunt dar o sa ducem incet incet evenimentele rep la nivelul de occident.
Din acest motiv am nevoie de sustinatori nu de papagali(nu are trimitere la voi).
Ms pt vot,continuati cu votarea si da.ti vorba mai departe.La momentul potrivit o sa stiti tot ce trebuie de stiut.Si votul vostru conteaza doar 50% restul se imparte eu 25% si asociatul meu 25%,fara dar si poate.
ms
O sa vina lumea la concerte,kanye west umple lia manoliu mai mult ca snoop,pentru ca promovarea si organizarea evenimentelor hip hop la noi a fost si inca este facuta 90% eronat.
Publicul si.a facut impresia ca asa trebuie facut din moment ce numai asa au vazut concerte.De aceea vine x si y cu idei ca fac asta pt promovare si e vrajeala.Kanye as prefera si eu ca aduce oameni si bani implicit.
Asa ca o idee nu facem sonorizari si organizari rep pt bani,pt ca inca nu sunt dar o sa ducem incet incet evenimentele rep la nivelul de occident.
Din acest motiv am nevoie de sustinatori nu de papagali(nu are trimitere la voi).
Ms pt vot,continuati cu votarea si da.ti vorba mai departe.La momentul potrivit o sa stiti tot ce trebuie de stiut.Si votul vostru conteaza doar 50% restul se imparte eu 25% si asociatul meu 25%,fara dar si poate.
ms