Favorites for 2008

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Stefan P wrote:
splfff wrote:atmosphere.
altceva pur si simplu nu am ascultat.
'90 - '96 is hip-hop. the rest is pure bullshit son!
payce!!
beshi maaaa! asta e fix afirmatie de p**** proasta c****...

Asculti c**** vechi si ceri trupelor sa vina cu ceva nou. mai da si tu un search in plm si vezi ce mai e rep acum , lasati in plm atitudinea asta de c**** , e ciudat ca... spui de stilu de atunci , nimic nu mai e rep... ai bagat si tu un Oddisee asa la misto pe sistemu tau audio bengos ? De curiozitate ... si dup-aia sa-mi spui ca acum e totu bullshit...

http://www.fileshare.ro/767928050 ia d-aici da-te-n p*** mea...si sunt zeci de oameni ca asta care fac treaba si tu vorbesti ca m*** ca nu e hip hop... p**** proasta!
coa.ie, mai fa niste sex!
te-ataci ca mi-am dat cu parerea, de parca m-am luat de gagica-ta si i-am zis ca e combinata cu un pulifrici.
esti tarfa repului, ce dracu? zice unu ceva, tu sari cu curu in sus ca un poponar.
jet ma. n-ai fix nicio treaba.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

nu e ba in sloboz nicio frustrare... la o adica mi se rupe pula de voi ca nu castig nimic daca imi dati sau nu dreptate... da o lalaiti ca pizdele cu melodiile voastre alea de demult.

dati-va-n plm de minimalisti ca va vad fetzele la concerte in sloboz si nu inteleg cum plm un lesinat ca blueshift simte repu din 90 care e plin de gangstereala , pistoale si petreceri cu gin and juice la care el nici macar nu a visat vreodata... cum poti sa tipi ca te regasesti in pizda anilor 90 cand tu si-acum ii ceri bani lu ma-ta de tigari.

si daca tot nu luam in serios muzica de ce plm nu tacem din gura ? daca muzica inseamna pentru voi doar o salata de sunete dati-va-n cacat si nu mai spuneti ca a murit repu pulii... pentru ca sunteti amatori si habar nu aveti , nu ? asta e tot cacatu...

nu era vorba de gusturile oamenilor...ca nu am sarit ca handicapatu la aia care au postat ce le-a placut anu asta / sau nu... da cand va aud generalitatile astea de 2 lei ... :roll:
nZa
oblomovian

Post by nZa »

golden age ftw!
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

sa moara ma-sa cand am inceput eu sa intru pe forum daca ziceai ca asculti gangsta rap sau g funk suferea lumea numai de jmt sau afura...de ceva timp aud o gramada de copii cu gfunk/gangsta pula mea si asculta melodii mai vechi ca ei :)) cum se invarte treaba asta :roll:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Si mai am o intrebare pentru muie ala de blueshift... daca iti place asa tare repu ala din 90-96 si restu e cacat ... de ce pula mea dadeai din cap pe KST la lansare ? and i'm out ... ma duc sa-mi numar banii
Nae.
.|.

Post by Nae. »

meggadon wrote:sa moara ma-sa cand am inceput eu sa intru pe forum daca ziceai ca asculti gangsta rap sau g funk suferea lumea numai de jmt sau afura...de ceva timp aud o gramada de copii cu gfunk/gangsta p*** mea si asculta melodii mai vechi ca ei :)) cum se invarte treaba asta :roll:
un lucru bun de altfel...se maturizeaza lumea, numa sa nu se sufere pe treaba asta
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Stefan P wrote:Si mai am o intrebare pentru m*** ala de blueshift... daca iti place asa tare repu ala din 90-96 si restu e c**** ... de ce p*** mea dadeai din cap pe KST la lansare ? and i'm out ... ma duc sa-mi numar banii
ti-a venit pana la urma vaporu in port ma?
http://soundcloud.com/arinix
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Dog Da Hustler wrote:"NICI ASTA SUBURBIA???? NICI ASTA N-A FOST PUNCH?????"

:)))))))))) .
LEGEA!

acum am citit tot; stefan p, chill the fac aut, ca-l pun pe lecart sa te tina de vorba.
Last edited by Koma on Mon Dec 15, 2008 11:05 pm, edited 1 time in total.
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Stefan P wrote:nu e ba in s***** nicio frustrare
urmeaza sfatu meu. fa niste sex. sa vezi ce frumos e dupa, fumezi o tigara, asculti niste biggie smalls sau poate un the pharcyde, te chilluiesti asa.. razi, glumesti. voie buna.
eu cred ca tu esti cam frustrat tare, mai Fanica. bagi si scoti intr-una pe forum. si tind sa cred ca numai aici :)
trezeste-te la realitate, bai baiete.
mai fa un negativ, mai scoate o fata in oras.
Stefan P wrote:Si mai am o intrebare pentru m*** ala de blueshift... daca iti place asa tare repu ala din 90-96 si restu e c**** ... de ce p*** mea dadeai din cap pe KST la lansare ? and i'm out ... ma duc sa-mi numar banii
pentru ca eram beat, drogat si stiam ca se uita toti haterii pe mine.
ai vazut cum dadeam din cap? asa da si ma-ta. cand ii dau la mumu pe negativele tale de doi lei.
fu.tuti fata aia.
nZa
oblomovian

Post by nZa »

asta-i de rosu direct

;0
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

ioi :lol:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

nu mai e material, astept ban
promit ca ma intorc mai calm
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Ba tu ai o problema, desi nu vrei sa para asa, dar esti mult prea contrariat. Daca iti place un anumit gen/segment de muzica, nu poti sa te simti bine si pe altul! Ba, tu te auzi/vezi/citesti?!
Ba ce scarba mi'e de voi astia repari ba, si de impacarea voastra de sine, care trebuie neaparat sa ii atinga divin si pe ceilalti din jur. Aveti viziunea mai scunda si restransa decat Uzzi.
NskY
#

Post by NskY »

Chewbacca2 wrote: Aveti viziunea mai scunda si restransa decat Uzzi.
"iti dai seama"
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

isi pune avatar masina de numarat banii si voi o ardeti in analize psihologice,care e ala frustatu?
http://soundcloud.com/arinix
Post Reply