Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Mallone wrote:drogurile au distrus-o rau de tot ...
cand ma uit la cat de pustoaica era in filmarea aia de sub podul grand cand interpreteaza baietii de la mafia inc-o zi,inc-o poveste si ma uit cum arata in show la maruta,ma iau cu mainile de cap.
meamaa..o arzi de parca a ajuns pe strazi in pula mea. din ce am ascultat pe myspace suna aproape decent. sa vedem cum o arde in continuare in plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Mallone wrote:drogurile au distrus-o rau de tot ...
cand ma uit la cat de pustoaica era in filmarea aia de sub podul grand cand interpreteaza baietii de la mafia inc-o zi,inc-o poveste si ma uit cum arata in show la maruta,ma iau cu mainile de cap.
doamne ce afirmatie mizerabila, cum le gandesti ma?
coaie, au trecut 13 ani de la filmarea aia.
tu esti la fel de pusti acum cum erai acum 13 ani, la 7?
sau si pe tine te-au schimbat drogurile? se numeste imbatranire in slo.boz de retardati
Brz wrote:habar n=am ce plm ia )
are cineva idee??
cat e de sparta...
Ba ati innebunit , nu era drogata sau sparta nici la maruta nici la asta la emisiune pur si simplu are probleme psihice din cauza drogurilor pe care le-a consumat de alungul timpului.