lautaresti/manele/populare/etc
Moderator: .etalosed
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
dar ce ma, reparii n-au voie sa asculte de astea?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
now tha was hot, and new to me. anti-evrei toti, probabil. haha. faza asta seara. nu dau nume but it's still funny/annoying as fuck (pe nelly). eram intr-un club si dupa ce o amica a terminat de prezentat niste experimente vizuale care contineau niste jazz improvizat, in player a intrat un bossa obosit care nu se pupa deloc. m-am dus sa schimb muzica. stand acolo, apare un "tip" tinerel pe la 30 ~, cu chelie - de-a dreptul interesanti astia. pusesem niste roland kirk de pe youtube, playlistul lor fiind numai cu dr. dre (ce-am si pus apoi cand a fost cazulky3a wrote:si mai ceva amuzant, pentru "cultii" (ca si mine de altfel) care apreciaza muzica de taraf si nu manelele, lautarii aia ridicati in slavi nu-s de aceeasi parere cu noi. de exemplu am aflat de la un reporter pe care-l cunosc, ca ungurii de la ternipe (foarte simpatizati de "lumea buna" din romania) ascultau guta (si chestii de gen) in masina cand i-a intervievat. si n-au fost de acord cu teoria lui ca aia-i muzica proasta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nl1rkKqdck8[/youtube]
ce femei frumoase acolo, parca-s culese din filmele lui godard, high class presupun

you just never know when you're living in a golden age.
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
NewEntry wrote:eu zic salasati tarafurile,tiganiadele,manelele si ce draq mai exista..... pe hades nu ar trebuii sa fie un astfel de topic
vino si tu in anul 2009, ca tu ai ramas undeva prin 2000.NewEntry wrote:bah ....aia nu's repari sau cum vrei sa le zici......asculta manele si hip hop si spune ce iese.....Suzy wrote:dar ce ma, reparii n-au voie sa asculte de astea?
dar poate totusi iti dai seama despre ce este topicul asta cu adevarat.
- Kaen Shine
- Shiftee
- Chewbacca2
- hanzo
- Chewbacca2
- hanzo
- Chewbacca2
- hanzo