Foarte tare Dj Limun. Beat-ul il remarcasem inca din promo, props to Rappy! Chiar eram curioasa daca MC-ul o sa se ridice la inaltimea instrumentalului sau daca o sa prefer sa ascult in continuare masurile fara voce din promo. E ok Mistic, cu precizarea ca pe toate cele trei strofe nu observ nicio variatie, de la primul la ultimul vers totul e dat aproape la fel.
maa... am asteptat si eu sa vad clipul,a avut parte de destula promovare si mna hh romanesc gen...instrumentalu rupe la fel si limun,MC`ul pare pierdut pe piesa.se pierde pe instrumental si devine banal cu toate ca baga decent.plus o observatie personala...lipsa refrenului impinge in jos toata treaba.bafta in continuare
djtweety5 wrote:iarasi se umple de "spetzializti" pe aici ...bravo Mistic!!! tare instrumentalul,tare dj-ul,tare mc-ul,tare clipul !!!
ce-ar fi sa citesti tu cotidianul si lasi forumul?
dar cum ar fi sa nu te mai bagi in seama ,asa aiurea?...gatu' matii de saracie...
nu e aiurea. e doar deranjant, pentru cei ce intra regulat, sa vada zilnic nemultumiri referitoare la forum sau userii lui, din partea unor country-rep-djs. ai repetat-o de n ori, ti-am atras atentia, si na, un avert. suave salutari.
you just never know when you're living in a golden age.
Black Sheep wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=coultuHri9c[/youtube]
cine mm ti-a dat voie sa pui clipul pe youtube ? da add la da_snuffy sa vorbim si scoate clipul, pm de saracii ce incercati sa faceti reclama la blogul vostru pe munca altora.