Vama - Dumnezeu nu apare la stiri

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

va place Vama- Undeva in vama?
i.unltd
dimineata verific forumu

Post by i.unltd »

bine ba ca am zis 'patetic' si asta mi-a transformat post-ul intr-un non-sens. ati inteles toti foarte bine ce voiam sa zic, faceti pe hater-ii.
mie nu-mi aduce o noua abordare, piesa mi se pare a fi servita pe tava celor care nu s-au interesat in viata lor de o carte / un articol / orice cu tema religioasa. 'dumnezeu nu apare la stiri' - ca si cum eu mi l-as imagina ca pe un superman si ma lumineaza vama.
in formula asta nu s-a nimerit sa-mi placa nicio piesa, multe dintre cele vechi erau misto.
NskY
#

Post by NskY »

ce formula ma? habar nu ai cum ii cheama pe fostii componenti dar nu iti place fara ei...

imi place mie undeva in vama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0mLvwVIW83g[/youtube]
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

ce conteaza cum ii keama pe fostii sau actualii componenti?
NskY
#

Post by NskY »

Iustin wrote:ce conteaza cum ii keama pe fostii sau actualii componenti?
ba e ca si cum tu imi arati cu degetu un om... si zici "frate.. omu asta face treaba... il apreciez, fara el ar fi naspa treaba" la care eu te intreb "aa.. misto. cum il cheama?" iar tu imi zici "habar nu am"
i.unltd
dimineata verific forumu

Post by i.unltd »

trebuie sa stiu cum ii cheama ca sa vorbesc de noua si vechea formula?
pur si simplu nu mi-a placut nicio piesa pe care am auzit-o de la 'vama' sau 'trupa veche'.
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

Daca esti un om de bun simt, sau daca ai iubit pe cineva in viata ta, nu are cum sa nu-ti placa piese ca : Ana, Epilog, V.S.T., Nu am chef azi ...
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mie imi place doar Fericire.
restul mi se par naspa rau. si ca instrumentale si ca voce. ca versuri sunt cat de cat ok sa zicem.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
NskY
#

Post by NskY »

Suzy wrote:mie imi place doar Fericire.
uite asta ma face sa`mi pun semne de intrebare in ceea ce te priveste... cat timp iti place o piesa de la ei cum poti sa zici ca sunt cea mai infecta formatie?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai restul pieselor mi se par de cacat.ma rog..sa nu mai discutam pe tema asta. nu-mi plac si gata.. am formatii mai bune de ascultat asa ca nu are rost sa ma convingi cat de tari sunt vama. :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

nu mai stiu cine a scris chestia cu patetic, dar iti zic io ca e genul de termen care si-a extins sensul, si probabil la urmatoarea editie a dexului o sa si apara in dex cu sensul peiorativ. asta face limba engleza din limba tarisoarei noastre, no comment. asa cum probabil o sa apara si "locatie" pe care il foloseste toata lumea cu sensul din engleza, cand el in romana inseamna cu totul altceva. limba e un organism viu, care se adapteaza.

revenind la voma, da, sunt oameni carora nu le place absolut nicio piesa, si eu cunosc cativa in afara de mine. singura lor melodie decenta (hotel cismigiu) e cover, si versurile sunt scrise de un actor, nu mai tin minte cine, care nu activeaza evident in trupa. deci singurul lor catchphrase tare (americanii-s de vina...) nu le apartine.

in rest, domnul care mi-a zis prost - tot ce pot presupune e ca te referi la faptul ca am facut misto de persoana si nu la faptul ca am zis ca muzica e de toata jena. Either way, hats off pentru capacitatea superumana de a eticheta asa de definitiv oamenii in functie de parerea lor despre un cantaretz. Esti eroul meu, dupa foite smoking.

Chestia e ca e foarte ok si normal sa iti placa Vama si sa te impresioneze Tudor Chirila. Daca ai saispe ani si ciclu lunar. Altfel, e ingrijorator, dupa umila mea parere.
Last edited by Kaen Shine on Mon Apr 20, 2009 6:37 pm, edited 1 time in total.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

omg Blacksheep, mi-ai distrus seara. Nu sunt deloc un om de bun simt si n-am iubit niciodata :(((((((((((((((((((

LE am ascultat piesa aia cu undeva in vama... oh man. toate pizdele minore suspina vara pe asa ceva.. e ceva de vizualizat frate!
hai, toate pizdele minore, o mana sus pt tudor chirilaaaaa
EuglenaVerde
fratele meu tu esti baiat

Post by EuglenaVerde »

Kenshin wrote:Either way, hats off pentru capacitatea superumana de a eticheta asa de definitiv oamenii in functie de parerea lor despre un cantaretz.
Sa inteleg ca tie nu-ti place sa pui etichete? :arrow:
Kenshin wrote:Chestia e ca e foarte ok si normal sa iti placa Vama si sa te impresioneze Tudor Chirila. Daca ai saispe ani si ciclu lunar. Altfel, e ingrijorator, dupa umila mea parere.
Mallone wrote:marsh,f**** grijania si familia mortilor si familiei m**** de homosexual,baga-mi-as p*** inc-o data-n femeia si-n ziua-n care ai venit pe lume.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

ignorati-l frate pe kenshin ...
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

tu mergi pregateste-ti sandalutzele si florile-n par pt 1mai. poop
Post Reply