nu am trupa , pe youtube ma refeream ca ma ocup de hip hop underground numai . am avut si un blog dar a trebuit sa il inchid. de hip hop m-as apuca poate de beaturi
lasa coae asa eram si eu pe la 14-15 ani cu underground si astea..dar iti trece cand realizezi anumite chestii.
eu sunt cu undergroundul de la 9 ani
si ce undergound ascultai tu la 9 ani?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
stiu ca am inceput cu albumele vechi de la gravediggaz si wu tang care pe atunci nu erau chiar asa celebrii...bine atunci erau aproape toti mc'i adevarati
undergroundvandal76 wrote:stiu ca am inceput cu albumele vechi de la gravediggaz si wu tang care pe atunci nu erau chiar asa celebrii...bine atunci erau aproape toti mc'i adevarati
da frate nu erau celebrii cand aveai tu 9 ani tu te auzi? tu ori esti troll ori esti......
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.