Puya ft George Hora - Change
Moderator: .etalosed
-
- fratele meu tu esti baiat
prietene...puya dimpotriva...e singurul care poate resuscita hip-hopu asta care momentan e mort la nivel national...ma refer la faptul ca in afara de niste soareci care stau pe site-uri si forumuri, mare majoritate a populatiei cred ca nici nu mai stie daca exista rep sau nu. ori, in ultimii 2 ani , puya a fost singuru rapper in heavy-rotation pe radio si TV.cafteala wrote:puya killed hip-hop
Si desi el poa' sa cante si manele, pt romani puya tot "repar" o sa fie, si altfel o deschida drumurile si pentru altii cu piese mai hip-hop, o sa dea o palma directorilor de playlist de pe la radiouri care o sa isi aduca aminte ca exista si muzica rap.
si mai lasati in smecleu astea cu "frate daca are auto-tune nu mai e hip-hop". Lil wayne are auto-tune pe jumatate din piese si cu toate astea, in momentu de fata e cel mai pe val RAPPER .
nu stiu cum interpretati voi ce-am zis eu, nici mie nu-mi plac ultimele piese ale lu puya, nici atat nu imi place lil wayne, insa cand e vorba de unele lucruri trebuie sa fii si obiectiv si sa nu te lansezi ca bou in niste afirmatii aiurea.
Puya, sa resusciteze hipopu? Bai, te-ai lovit la cap? Vorbim de acelasi Puya, nu?nostradamus wrote:prietene...puya dimpotriva...e singurul care poate resuscita hip-hopu asta care momentan e mort la nivel national...ma refer la faptul ca in afara de niste soareci care stau pe site-uri si forumuri, mare majoritate a populatiei cred ca nici nu mai stie daca exista rep sau nu. ori, in ultimii 2 ani , puya a fost singuru rapper in heavy-rotation pe radio si TV.cafteala wrote:puya killed hip-hop
Si desi el poa' sa cante si manele, pt romani puya tot "repar" o sa fie, si altfel o deschida drumurile si pentru altii cu piese mai hip-hop, o sa dea o palma directorilor de playlist de pe la radiouri care o sa isi aduca aminte ca exista si muzica rap.
si mai lasati in smecleu astea cu "frate daca are auto-tune nu mai e hip-hop". Lil wayne are auto-tune pe jumatate din piese si cu toate astea, in momentu de fata e cel mai pe val RAPPER .
nu stiu cum interpretati voi ce-am zis eu, nici mie nu-mi plac ultimele piese ale lu puya, nici atat nu imi place lil wayne, insa cand e vorba de unele lucruri trebuie sa fii si obiectiv si sa nu te lansezi ca bou in niste afirmatii aiurea.
Zici ca repu-i mort la nivel national si ca in afara de unii care si-o mai ard pe internet (si care stiu ce si cum se mananca), ceilalti ascultatori fideli de muzica au si uitat de muzica rap, de cultura si ca ultima sansa ca lumea sa auda si sa inteleaga ca repu e inca viu e prin Puya?
Adica Puya s-a reinventat, a pus cap la cap niste idei proaste, a traznit niste negative de-ti vine sa iti tai urechile si sa-ti smulgi ochii din orbite si salveaza repu? Bai, niste voci pitigaiate pe niste negative de cacat nu salveaza repu. Shitty lyrics and dumbass beats are not the ingredients of quality rap. What the fuck? Deci tu iti dai cu parerea ca Puya facand toate astea va deschide "n"-spe drumuri la diferite case de discuri pentru ceilalti repari? Ceilalti repari ca cine? Ca el?
Mi se pare o muzica foarte proasta ce face el acum. Daca se poate numi muzica.
Si cine naiba-si da palme? Cine, directorii de playlist? Ca ce? Ca au uitat ca exista rap adevarat? Crezi ca ii intereseaza pe ei? Eu imi dau cate-o palma imaginara de cate ori aud mizeria asta de muzica la toti cocalarii si tiganii in RATB si prin oras.
Cei care chiar cred ca Puya va salva repu romanesc cu ultimele sale masterpiece-uri muzicale imbibate cu hipop sa se arunce de la etaj, va rog.
Poate cu mizeriile astea el isi plateste facturile. Nu ma deranjeaza asta. Dar atata timp cat isi face publica munca, pot sa zic ca e proasta ori ca e cea mai tare muzica care-am auzit-o pana acum. Din fericire pentru mine, nu gust mizerii de genul.
Pentru mine sunt doar versuri proaste pe negative si mai proaste.
Mai proaste mi se mai par si ideile unora ca Puya va ajuta in vreun fel hipapu. Eu raman pe ideea ca nu. Ca nici nu mai face hipap.
De ce crezi ca muzica lui prinde la tigani, tarani, cocalari si printese de cartier? Pentru ca este un public ne-educat, care asculta muzica din ce vede si aude la televizor. Adica aceiasi oameni care asculta manele, asculta acum si Puya. Crezi ca aia de asculta manele ii vor cumpara albumul lui Puya incat posturile de radio, canalele de televiziune si toata mass-media vor alege sa promoveze si repu? Hai ma, pe bune? Rep ca a lu' Puya, sau rep rep?
Nigga please.
Pentru mine sunt doar versuri proaste pe negative si mai proaste.
Mai proaste mi se mai par si ideile unora ca Puya va ajuta in vreun fel hipapu. Eu raman pe ideea ca nu. Ca nici nu mai face hipap.
De ce crezi ca muzica lui prinde la tigani, tarani, cocalari si printese de cartier? Pentru ca este un public ne-educat, care asculta muzica din ce vede si aude la televizor. Adica aceiasi oameni care asculta manele, asculta acum si Puya. Crezi ca aia de asculta manele ii vor cumpara albumul lui Puya incat posturile de radio, canalele de televiziune si toata mass-media vor alege sa promoveze si repu? Hai ma, pe bune? Rep ca a lu' Puya, sau rep rep?
Nigga please.
- Chewbacca2
- hanzo
erau 3 martalogi aseara intr-un audi si ascultau piesa asta atat de tare incat le tremurau suportii de bara pe dedesubt.si dadeau asea din cap...
refrenul e nasol rau
refrenul e nasol rau
Last edited by Blu on Fri Jun 26, 2009 12:07 pm, edited 1 time in total.
esti penal
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
- psychedeliic
- mr. blonde
-
- tanar
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu inteleg de ce toata lumea se ia de versurile din piesa asta...adica..mi se pare ca puya le zice fff bine. nu trebuie luate literar..sunt ironice in slbz..
ca restul piesei e naspa asta e alta treaba.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."