BATTLE OFFTHEDOME tournament editia 2 (2005)

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Sun|Rah wrote:Am auzit ca Laura a sarit pe ... sa-l ia la bataie? :o :lol: :lol: :lol:
da...faza de tot cacatu sa sara pizda sa-ti ia apararea...in locul lu jepcar o bateam tot drumu pana acasa pt faza aia...pula mea faza a fost tare....pascal a dat super bine pana in finala cand dragonu a fost mai bun la toate rundele...J asta n-are pic de fairplay,am vazut asta si in finala cu arssura si aseara,omu e praf,mai face si amenintari dupa care se tireaza, jenant om...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

meggadon wrote:pe boz l-a ars juriul pt ca nu trebuia sa se ajunga la decizia publicului...a fost clar superior...poate la runda fara instrumental sa fi castigat umbra dar nu cred ca a fost de ajuns pt a castiga battleul...si faza cu toalele a fost un raspuns daca iti amintesti...asa ca probabil faza cu toalele si banii i-a atacat mai mult pe membrii juriului decat pe public...
A fost 2-2 din juriu, eu am votat Boz, pentru ca am puntact flow-ul, caci la punchuri au fost amandoi slabuti...
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

menthoru wrote:esti hater megga. nu l-a ars juriul. pricepe .. ce mare kkt de premii crezi ca se impart. nepotisme pula mea. sa nu aberam.
cine a zis ceva de nepotisme, premi sau ce alte aberatii mai zici tu...parerea mea e ca trebuia sa castige...asta e tot...ars e un fel de a spune...sunt hater de ce?ma doare-n pula de cine castiga sau pierde...eu n-am zis ca a dat asta extraordinar,am zis ca a dat mai bine decat umbra...si daca tu zici altceva inseamna ca nu mai ai nici o treaba...n-am nimic cu umbra...pustiu e super ok...wateva...lets end this shit here.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Yo am ragushit degeaba inseamna...daca pe boz ..publicu l-a scos (sa fim seriosi)......UMBRA??????? hai frate!!!!!!!!...si ala e MC?????????? Battle-urile tind sa devina niste certuri de mahala..cu pauze cat casa unde..flow..tehnica...cursivitate..voce etc...nu se puncteaza deloc..iar asta..este vina juriului....si a prezentatorilor care ori nu intzeleg ori nu vor..sa educe publicu........Mi-a placut boz..la modu cel mai serios...a fost singuru care nu s-a oprit ca gasca in lac...si care a VRUT suficient :twisted: ....despre J...nici nu comentez..stiam din ce e facut de anu trecut :roll: ....knoxx....mm..mm......Dragonu..apreciabil tupeu`..intentzia..vointza...dar...in niste circumstantze ..NORMALE..nu ar fi avut ce cauta....Pascal........hehehehe......dupa ce a iesit Boz..clar am vrut f tare sa castige..pacat ca s-a timorat in halu ala si fastacit..si pula mea...avea potentzial........................DAR BAH!!!!!!!!...lasatzi frate BEaturi...kestia cu accapela este doar asha un farafast??c...nu trebuie sa fie dominanta...intr-un battle...pe scena..la dracu!...e inacceptabil.. :evil:
Nu facetzi decat sa datzi apa la moara amatorilor de MAHALAGISME...frate...este BATTLE DE MC!!!!!!...nu de tziganci in piatza........ :!: :!: :!: :!: :x :x

Waiting for them next rounds..................."know what'i'm sayin`?"
Suck-Chess!
sunrah
.

Post by sunrah »

Image
you just never know when you're living in a golden age.
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

meggadon wrote:am zis ca a dat mai bine decat umbra.
Foarte de acord! TOtusi eu doar am prezentat alaturi de Cage. Noi nu am votat.

Waspy, sper sa te vad pe scena la urmatoarele runde.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

[Hades ~OFF DA DOME TOURNAMENT ll~ Runda 1]
Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image.

foto: Miu
Last edited by Koma on Fri Oct 14, 2005 8:36 pm, edited 1 time in total.
Image
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

s`a filmat ? :)
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

a "c?ÂŽntat??r??" USM,huh?.....tare
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

ah imi pare rau ca lipsesc de la evenimentele astea :cry:

Hahaha intr-o poza o vad si pe batausa de Laura :lol: hohohoh si Jepcar :)
Last edited by Soarentabil on Fri Oct 14, 2005 8:39 pm, edited 1 time in total.
GANi
Hadesse

Post by GANi »

La finalu` evenimentului, ca un preview pt. concertu` USM de saptamana viitoare :)
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

si dumneata frumoasa domnita Gani ?? de ce nu te`ai inscris ?? :D
Image
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

nu-i da idei... :lol:
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

ba lasa sa`i dau .. ca data trecuta s`a descurcat super bine .. acum de cee n`ar mai face`o ?
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

da chiar multzi de data trecuta nu s`au mai inscris.. bine ca inca mai e timp .. menthoru ..tu de ce nu te`ai bagat ? :D
Image
Post Reply