da...faza de tot cacatu sa sara pizda sa-ti ia apararea...in locul lu jepcar o bateam tot drumu pana acasa pt faza aia...pula mea faza a fost tare....pascal a dat super bine pana in finala cand dragonu a fost mai bun la toate rundele...J asta n-are pic de fairplay,am vazut asta si in finala cu arssura si aseara,omu e praf,mai face si amenintari dupa care se tireaza, jenant om...Sun|Rah wrote:Am auzit ca Laura a sarit pe ... sa-l ia la bataie?![]()
![]()
![]()
BATTLE OFFTHEDOME tournament editia 2 (2005)
Moderator: dan
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
A fost 2-2 din juriu, eu am votat Boz, pentru ca am puntact flow-ul, caci la punchuri au fost amandoi slabuti...meggadon wrote:pe boz l-a ars juriul pt ca nu trebuia sa se ajunga la decizia publicului...a fost clar superior...poate la runda fara instrumental sa fi castigat umbra dar nu cred ca a fost de ajuns pt a castiga battleul...si faza cu toalele a fost un raspuns daca iti amintesti...asa ca probabil faza cu toalele si banii i-a atacat mai mult pe membrii juriului decat pe public...
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
cine a zis ceva de nepotisme, premi sau ce alte aberatii mai zici tu...parerea mea e ca trebuia sa castige...asta e tot...ars e un fel de a spune...sunt hater de ce?ma doare-n pula de cine castiga sau pierde...eu n-am zis ca a dat asta extraordinar,am zis ca a dat mai bine decat umbra...si daca tu zici altceva inseamna ca nu mai ai nici o treaba...n-am nimic cu umbra...pustiu e super ok...wateva...lets end this shit here.menthoru wrote:esti hater megga. nu l-a ars juriul. pricepe .. ce mare kkt de premii crezi ca se impart. nepotisme pula mea. sa nu aberam.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Yo am ragushit degeaba inseamna...daca pe boz ..publicu l-a scos (sa fim seriosi)......UMBRA??????? hai frate!!!!!!!!...si ala e MC?????????? Battle-urile tind sa devina niste certuri de mahala..cu pauze cat casa unde..flow..tehnica...cursivitate..voce etc...nu se puncteaza deloc..iar asta..este vina juriului....si a prezentatorilor care ori nu intzeleg ori nu vor..sa educe publicu........Mi-a placut boz..la modu cel mai serios...a fost singuru care nu s-a oprit ca gasca in lac...si care a VRUT suficient
....despre J...nici nu comentez..stiam din ce e facut de anu trecut
....knoxx....mm..mm......Dragonu..apreciabil tupeu`..intentzia..vointza...dar...in niste circumstantze ..NORMALE..nu ar fi avut ce cauta....Pascal........hehehehe......dupa ce a iesit Boz..clar am vrut f tare sa castige..pacat ca s-a timorat in halu ala si fastacit..si pula mea...avea potentzial........................DAR BAH!!!!!!!!...lasatzi frate BEaturi...kestia cu accapela este doar asha un farafast??c...nu trebuie sa fie dominanta...intr-un battle...pe scena..la dracu!...e inacceptabil..
Nu facetzi decat sa datzi apa la moara amatorilor de MAHALAGISME...frate...este BATTLE DE MC!!!!!!...nu de tziganci in piatza........

Waiting for them next rounds..................."know what'i'm sayin`?"
Suck-Chess!

Nu facetzi decat sa datzi apa la moara amatorilor de MAHALAGISME...frate...este BATTLE DE MC!!!!!!...nu de tziganci in piatza........

Waiting for them next rounds..................."know what'i'm sayin`?"
Suck-Chess!
Last edited by Koma on Fri Oct 14, 2005 8:36 pm, edited 1 time in total.
-
- /\/\/\/
ah imi pare rau ca lipsesc de la evenimentele astea
Hahaha intr-o poza o vad si pe batausa de Laura
hohohoh si Jepcar 

Hahaha intr-o poza o vad si pe batausa de Laura

Last edited by Soarentabil on Fri Oct 14, 2005 8:39 pm, edited 1 time in total.