Xpl wrote:cepeda asta e ok.. dar seamana prea mult cu cumicu la voce si la stil.
il stiu pe cepeda cu mult inainte sa aud vreo piesa de la cumicu , si nu si-a schimbat deloc timbru vocal sau stilul de atunci.asta e el.asa e el de cand s-a apucat de treaba.nush.. mie 'doar ok' nu mi se pare de ajuns la o caracterizare a mc-ului asta .. eu is mandru ca fac echipa cu el la cojones
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
Xpl wrote:cepeda asta e ok.. dar seamana prea mult cu cumicu la voce si la stil.
il stiu pe cepeda cu mult inainte sa aud vreo piesa de la cumicu , si nu si-a schimbat deloc timbru vocal sau stilul de atunci.asta e el.asa e el de cand s-a apucat de treaba.nush.. mie 'doar ok' nu mi se pare de ajuns la o caracterizare a mc-ului asta .. eu is mandru ca fac echipa cu el la cojones
n'am insinuat ca'l copiaza sau ca e influentat de el.. dar eu prima oara am auzit de cumicu deci e normal sa'l bag primu'n comparatie. pai nu ti se pare de ajuns pentru ca faci echipa cu el, nu de alta. nu e loc de contraziceri, daca privesti treaba obiectiv o sa ajungi la aceasi concluzie, in momentul de fata. desigur.. e mai greu de infaptuit asta.
ptr o persoana imaginara - mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit piesa asta.poezie.mai multe metafore decat orice compilatie luata cap coada in romania pana acum : -??
track si in-apoi - caterinca la fel de buna unde mai auzi?parazitii,estradda,cumicu.. si .. si cam atat
nush.. eu vad hip hop de calitate aici . si una e tovarashia , altu e rapu . eu vb de rep
nimic impresionant...nici la clip...nici la ce o aratat kryp....si ala chiar seamana cu cumicu...sau cumicu seamana cu el...sau eu stiu care cum...inca o papadie in padure...
pai unde e defectu ca s-a nascut cu timbru asta vocal?
le: vad ca bat campii degeaba , oricum n-o sa asculte nimeni cu adevarat ce face omu asta pt ca 'seamana'.. dar is doar curios . pt ca stiu ca ce seamana omu asta rasare peste un anotimp
defect la modu ca lumea vede doar partile nasoale , in cazul asta asemanarea timbrului cu cel al lui cumicu.eu am ascultat cepeda si suna frumos dar , fiindca totdeauna exista un "dar" , nu pot sa'l ascult si pe el si pe cumicu in acelasi timp