BATTLE -runda 2 + concert R.A.S.A.

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

GANi
Hadesse

Post by GANi »

DogDaHustler wrote:cei care s-au tirat la celelalte concerte au pierdut un dans lasciv facut de 2 frumoase domnisoare :D :D
Dupa ce am plecat noi? Pai mai erau 2 fete in club? :))))
ron sa se considere norocos ca n-a capatat vreun capacel dupa caputz pt ce a zis despre public. care public ma indoiesc ca a platit biletul ca sa fie facut cu ou si otet de un copil de 17 ani.
Aici sunt partial de acord. Spun asta pt. ca da, intr-adevar, cei din public au platit intrarea, dar asta nu inseamna nici ca isi permit sa ii incurce pe aia de pe scena, sa ii injure sau mai stiu io ce. Bun, ai dat 50.000, dar totusi banii astia nu iti permit sa nu ai nici macar o doza minima de respect fatza de cei de pe scena... (general vorbind).

Si yup, de acord ca Aforic n-a fost in cea mai buna forma la battle-u` de aseara, desi a avut cateva punch-uri caterinca (cum ar fi cel cu oglinda si altele pe care nu mi le mai amintesc acum). Cat despre ceilalti, Acid a surprins in mod placut, cu toate ca nu e frumos sa incalci regula si sa bagi in timpu` rundei adversarului. Exceptand asta, chiar mi-a placut cum a dat si in battle si in freestyle-ul cu Dragonu.

Si ce sa mai spun... despre tipa care a bagat inaintea battle-ului (Alina parca, daca am retinut corect). Bravo ca a urcat pe scena, mi-a placut cum a dat strofa aia a treia si a fost foarte bine per total (mai ales daca era prima data pe scena), doar ca ceva mai putine auto-laude ar ajuta-o sa castige mai mult respect, decat afirmatii gen "Raku a spus ca strofa asta se pisha pe tot rap-u` romanesc". Daca intr-adevar asa e, nu mai e nevoie sa o spui chiar tu ca artist, ci sa lasi publicu` sa ajunga la aceeasi concluzie ascultandu-te. :) Doar o parere, in rest, repet, s-a descurcat ok si-mi pare bine ca mai urca si fete pe scena.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

GANi wrote:
DogDaHustler wrote:cei care s-au tirat la celelalte concerte au pierdut un dans lasciv facut de 2 frumoase domnisoare :D :D
Dupa ce am plecat noi? Pai mai erau 2 fete in club? :))))
da... :) 2 pizdi :D ....
99.9%
citesteprintreranduri
tanar

Post by citesteprintreranduri »

am citit pe foum la hh inc net un reply tare ...va rog cititzi-l(mii de scuze pentru ca l-am luat fara aprobare da se merita ilegalitatea ca poate multi nu viziteaza acel forum)

"Initiativa mai mult decat laudabila. Totusi, fiind romani si ipocriti pe deasupra, incercam noi sa ne gratulam in oglinda ca noi facem chestia asta cum nimeni n-a mai facut-o pana acum. Aici intervine problema. O FAC ALTII DE PREA MULT TIMP SI PREA BINE CA SA NU INCERCAM SA URMAM TIPARUL.
E incredibil cum noi vrem ca hh sa evolueze: vrem ca MC-ii, DJ-ii, b-boy-ii sa fie din ce in ce mai buni, dar nimeni nu se asteapta la nimic de la public. Brugner povestea odata despre un caz in care un individ ii spunea "Cum sa dau din cap la concertul tau, am si io formatie!??!?!". Atata infuzie de info din afara si totusi asimilare 0. Cand PUBLICUL va intelege cu ce se mananca atunci se va manca mai bine. Pana atunci vom avea parte de 50 de oameni care au venit cu un concurent, 34 care au venit cu celalalt si acesti 84 de oameni se caca pe ei de ras cand aud fraze gen "pula mea e pula ta/ da'...pula ta e in maica-ta"...
Scribble Jam 1997-2001 . Freestyle The Art of Rhyme. De urmarit. De re-urmarit. Nu inteleg cum unii pot crede ca cele mai tari punchline-uri se fac pe loc?!?!?!? Nu mergem acolo pentru punchline-uri, flow, voce, stabilitate pe beat, toate conjugate intr-un artist?!?!?!? Eu d-aia m-am dus. TERMINATII?!?!?!? Cine sloboz a inventat chestia asta?!?!?
Immortal Technique. C-Rayz. Juice. Eyedea. Eminem. Optimus Prime. Apathy. Jin. TOTI ISI GANDESC PUNCH-urile. TOTI LE AU SAU LE AVEAU SCHITATE. Obisnuiti-va cu gandul. Totul e cum iti personalizezi battle-ul.
Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi.

PAREREA MEA.

L DOC "
ai incredere ...uite culoare pline de culoare....
wanna
tanar

Post by wanna »

menthoru / hh-inc admin wrote:din partea mea este totul ok. hh-inc si hades sunt parteneri asa ca nu este o problema daca ai postat asta aici.
Image
NoName
tanar

Post by NoName »

deci concluzia e ca l doc a vazut filmul "Freestyle The Art of Rhyme" iar noi nu l-am avazut, ATENTZIE stie mai multe chesti si plus de asta e parerea lui deci acest concurs off the dome se numeste defapt off the home

ctc ,ma fut numai si numai critica alceva, mesaj pula, deci sunt superiori frate ce mai.............multe de spus despre.............

orice cocalar poa' sa fac jocuri de cuvinte "ldoc tu ai pula dulce eu am "pulaamaraiaocaoberesifasigargarafarasadaipeafara" citeste daca potzi
judecatzi trupa dupa clip si apoi bagatziva..p...a. in album ex:CTC
NoName
tanar

Post by NoName »

ba Lboboc asta seamana cu krsone :evil:
NoName
tanar

Post by NoName »

terminatzi hmmmm nu ei ci noi am inventat si e bine, macar avem idei noi, freestyle nu are regulament ,totul e loc dupa spusele lui l doc noi drebuie sa fim exact ca ei, ce prostie, bv pentru Gnom care cauta idei noi si alte regulamente, el macar o arde il stil romanesc , majoritatea o ard cu vocabular ..............stitzi voi. APROPO MUIE conecter, ciorecter cacanectar frate cate porecle mai are asta si teleleu ala din timisouaoua sfarsitul piesei cu flow show e plagiat de la BLACK ROB piesa -Whoa :evil:
GANi
Hadesse

Post by GANi »

Maed1 wrote:ah, apropo d Aforic: d c ziceti mah ca nu a fo in forma? mie mi s-a parut ca omu a rupt zona....a avut niste punchuri kiar bune....
sg problema a fost ca unii se credeau destepti p-acolo si nu au avut cum s-o demonstreze...
Pt. ca a demonstrat cu alte ocazii ca poate si mai mult :)
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Si eu am vazut "Freestyle The Art of Rhyme".. tare fazele cu Supernatural. :) :mrgreen:
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

"tari"
Jepcar
un domn / doamna

subiect

Post by Jepcar »

Aforic = legea (3 dume a avut mari si late dar a rulat frate ... ca-ntotdeauna)
Julian (J) = rime pe loc (pacat ca nu le-a legat cum trebuie) si multa stapanire de sine
Copilu' = respect ptr el ca incearca
Acid = jmecher omu , rime pe loc , caterinca , baiat destept : GG (GG- expresie imprumutata din gaming)
Umbra , Fanas = slabutz (e parerea mea , fara suparare :) )
Ron = am platit 5 RON ca sa-l vad pe Ron cu rime de-acasa , de-a dreptul jenant ... degeaba o arde L-Doc ...intzeleg ca sunt prieteni , dar faza cu "tricoul" a fost de 2 lei.

Organizarea : de cacat .... nu stiu de cate ori am zis despre organizarea unui concert Hades ca e de cacat .... dar acum a fost , imi cer scuze fatza de Kombat (oricum nu e vina lui) . Ce cauta frate Gnom in juriu ???? Nu zic ca Gnom e vreun varzar (Doamne fereste!) , dar toata lumea stie ca e tovaras cu Ron. Alta faza de tot cacatu (si aici ii dau dreptate lui L-Doc) : cum frate sa faci runda de departajare intre un invins si un invingator ??? Asta denota dezorganizarea . A castigat Umbra , Umbra merge mai departe , chiar daca Acid e mai bun decat el .... n-ai sa vezi afara faze d-astea .

Per total , un show de zile mari si asta se datoreaza faptului ca Aforic , J si Acid au acoperit prin talentul lor de "odedisti" :) GG inc-odata !

Sfat pentru Ron : cand mai dai versuri de-acasa ai grija sa nu le mai amesteci ca ai vazut ce iese :) :) :)

Pace !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

.....imi zice si mie pls ce`a zis ron exact....faza cu publicu and stuff?
Show a la Krem @ Facebook:
Image
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

tari pizdele..acum serios dansau bine :oops: ..kombat mham luat d ele ? nu mai tzin minte...anyway..shtie cineva cine a filmat free`ul d afara?(nume telephon)..ala a fost P LOC(101% se va intzelege d c )shi dragoane data viitoare sa lashi lumea sa vb shi ea
:mrgreen: shi..kre a fost faza cu garda ?
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

era ceva de genu...
prima runda Ron vs Aforic si Ron dadea primu.. si sa legat de faptu ca i-ar fi zis Aforic ceva despre tricou... bla bla... era imposibil pentru ca Aforic nu daduse nici o runda inaintea lui :D
meekay
fratele meu tu esti baiat

Post by meekay »

Poate i-a zis ceva inainte de battle si i-a ranit orgoliul?
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
Post Reply