Dupa ce am plecat noi? Pai mai erau 2 fete in club?DogDaHustler wrote:cei care s-au tirat la celelalte concerte au pierdut un dans lasciv facut de 2 frumoase domnisoare![]()
![]()

Aici sunt partial de acord. Spun asta pt. ca da, intr-adevar, cei din public au platit intrarea, dar asta nu inseamna nici ca isi permit sa ii incurce pe aia de pe scena, sa ii injure sau mai stiu io ce. Bun, ai dat 50.000, dar totusi banii astia nu iti permit sa nu ai nici macar o doza minima de respect fatza de cei de pe scena... (general vorbind).ron sa se considere norocos ca n-a capatat vreun capacel dupa caputz pt ce a zis despre public. care public ma indoiesc ca a platit biletul ca sa fie facut cu ou si otet de un copil de 17 ani.
Si yup, de acord ca Aforic n-a fost in cea mai buna forma la battle-u` de aseara, desi a avut cateva punch-uri caterinca (cum ar fi cel cu oglinda si altele pe care nu mi le mai amintesc acum). Cat despre ceilalti, Acid a surprins in mod placut, cu toate ca nu e frumos sa incalci regula si sa bagi in timpu` rundei adversarului. Exceptand asta, chiar mi-a placut cum a dat si in battle si in freestyle-ul cu Dragonu.
Si ce sa mai spun... despre tipa care a bagat inaintea battle-ului (Alina parca, daca am retinut corect). Bravo ca a urcat pe scena, mi-a placut cum a dat strofa aia a treia si a fost foarte bine per total (mai ales daca era prima data pe scena), doar ca ceva mai putine auto-laude ar ajuta-o sa castige mai mult respect, decat afirmatii gen "Raku a spus ca strofa asta se pisha pe tot rap-u` romanesc". Daca intr-adevar asa e, nu mai e nevoie sa o spui chiar tu ca artist, ci sa lasi publicu` sa ajunga la aceeasi concluzie ascultandu-te.