Leasa wrote:Desi cu font roz, am fost sfatuit sa ma potolesc, trebuie sa va anunt ca am postat pe
http://www.granatarecords.com un nou raspuns pseudo-jurnalistului andrei vulpescu.
Nu caut cearta, vreau doar sa clarific situatia. Cu postul pe care l-am pus, eu consider subiectul inchis.
Toate cele bune.
fara misto acum,cine a inceput cearta ? tu sau naighba ? recapituleaza-ti putin posturile de pe topicul "Grupul de Rezistenta" si ai sa vezi ca tu ai fost cel care a inceput toata disputa asta inutila,procedand exact in stilul Dan Diaconescu,aruncand mingea la fileu,testand reactiile unor oameni pentru un show ieftin. + ca tu i-ai invitat pe cei doi la emisiunea aia de la radio,tu fiind moderatorul acelei emisiuni,moderatorii unei emisiuni trebuind a fi impartiali. Tu cand ai vazut raspunsul lu' naighba,imediat ai trecut de partea adversa. Daca totusi Iustin nu-ti raspundea si naighba da,tu spunand despre iustin ca n-are sange-n coaie sa vina si iustin ti-ar fi raspuns la fel ca naighba,sunt convins c-ai fi aruncat cu rahat in tot ceea ce insemna iustin si rappace si la fel ai fi facut.
din punctul tau de vedere,ce reactie ai vrea sa aiba un om de 32-33 de ani care n-are prea multe taine cu forumurile,cand un strain din senin posteaza pe un oarecare forum ca acel om n-are sange-n coaie ( asta fiind o expresie pe care o foloseste cineva cu oamenii apropiati lui,nu cu strainii - asta in cazul in care sustine ca nu cauta cearta ) sa se prezinte la emisiunea x de la radioul x,la care el l-a invitat la ora x ? daca tu te-ai fi tras cu altii de sireturi,crezi ca toti ar fi facut-o ? Nu cred. Daca lumea pentru tine se imparte in rapidisti si restul,cu mine cel putin nu esti pe aceeasi lungime de unda. Ei au gresit cu un singur lucru,daca nu ma insel ( si s-ar putea sa ma insel,cine stie ) : au spus despre tine ca esti un copil. Nu,nu esti un copil pe langa ei. Ai si tu la randul tau 28 de ani. Si tocmai ca avand varsta asta,lumea are pretentii de la tine sa fii mai cerebral decat majoritatea celor care posteaza pe forumul asta. Daca se poate si esti amabil,vino si tu cu niste argumente plauzibile pentru care tu ai avut dreptate in aceasta disputa.
Bafta !