Sunt si eu om... m-am imbatat, m-am trezit tarziu astea...tux wrote:azi nu apare albumulul lui coae pe hhk?
Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
Bataie cu bulgari organizatazergon wrote:Felicitari organizatorilor. Sper sa avem parte si de un WinterJam

Super tare SummerJam`ul .. sa traiasca Kombat ca ne`a arbitrat pe ploaie .. sa traiasca preacher ca a prins forma care l`a consacrat .. si anume cea de leguma
M`a uimit grav carbon .. chiar are 3 plamani .. s`a vazut si pe scena si la fotbal ..
- Bazooka Joe
- trendy guy
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
- Bazooka Joe
- trendy guy
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
a fost totul super super tare. Fotbalul a fost genial, o mana sus pentru Jhivago care a avut idea cu fotbalu pe ploaie, pentru Kombat care pentru 2 meciuri a fost arbitru (daca pierdeam vre`un meci dadeam vina pe tine
), pentru Splash Team ca i`am batut cu 5-0 (stati calmi, ne bateti la anu' cu 10-0
). Concertul a fost genial, Carbon nu se mai oprea ... Deceneu tot vroia sa bage rep
, ce sa mai, A FOST PREA TARE. Turntable Science iarasi au fost superi tari dar la un moment dat nu prea mai auzeam nimic ca in urechile mele se auzea numai o voce feminina care nu se mai oprea din tipat (nu dam nume
).
P.S. Cine are freestyle-ul care a degenerat in battle sa imi dea si mie un pm. multumesc anticipat

P.S. Cine are freestyle-ul care a degenerat in battle sa imi dea si mie un pm. multumesc anticipat