Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare?

Foarte bun
10
24%
Bun
14
33%
Asa si-asa
7
17%
Nashpa
6
14%
Foarte nashpa
5
12%

Total votes: 42

Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

=)))))))))
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

meggadon wrote:
Nerub wrote:mi se pare de căcat coperta, ce, se vrea a fi caterincă?
vorbeste in mortii matii frumos...copil spuracat nu poti sa spui ca nu-ti place coperta?!?!tre sa spui ca e de c****?!
Calmeaza-te in pula mea si tu ca nu si-a bagat pula in mama nimanui. Nu stiu cum nu v-ati obisnuit pana acum cu ideea ca majoritatea userilor sunt cu pula-n gura din cand in cand.

In alta ordine de idei, poate-l cumpar, si numai pentru 50/100.
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

copertile sunt facute strict dupa ideea mea si nu trebuie sa placa la toata lumea. la fel si tot ceea ce fac. as prefera totusi pareri mai degraba despre muzica decat despre coperta. si mai mult, as prefera sa va pastrati toate obiectile, parerile, criticile, laudele etc pentru concertul din 14 septembrie, unde putem avea si-o bere-n fatza.
numai bine!
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ai acordu lu cedric ca tatal lui sa apara pe coperta? :lol:
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

ne vedem la lansare
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

şi acuma toţi suferă că "pe vremea mea bla bla" şi de asta se vrea coperta foarte tare? e doar naşpa să arate coperta ta ca o bucată de pagină tăiată dintr-o revistă. părerea mea.
tot de căcat e. albumul om vedea cum vrea să fie
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

foarte bine ca ti se pare de cacat... totusi nu inteleg de ce insisti. a inteles cred ca toata lumea parerea ta despre coperta. nu era nevoie s-o mai spui inca o data... iar albumul e cel mai tare scos vreodata in Romania. Punct. Si asta pentru ca e produs de marele Benzen! Ceea ce-i da o forma pe masura continutului!
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

nu insistam dacă nu mă înjurau ăia ... eşti optimist în legătură cu albumul tău, văd 8) nu zic nimic, că încă n-am auzit... cine ştie
Benzen
tanar

Post by Benzen »

nu-l credeti pe leasa, albumul e de c**** ca coperta :lol:
pam-pam
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

Leasa....poate le ai tu cu muzica..zic poate ca nu ti-am auzit albumul dar la coperta poate lasai si tu ala de umbla prin photshop, corel sau illustrator sa se dea cu parerea si nu sa iti impui punctul de vedere. Si da, coperta conteaza, ai pus-o aici, e primul lucru care il vad pe taraba, deci conteaza!!! Daca nu era importanta puteai sa lasi carcasa goala, nu?

Nu trebuie doar sa ai idei trebuie sa le adaptezi produsului, targetului etc....plm eu ti-am zis si mai sus...mai bine intrebai niste profesionisti...eu daca iti vedeam coperta in magazin puteam sa jur ca e vreo coloana sonora de la Looney toon sau ceva pentru copii.
Loveste cu umbra sabiei tale
zergon
tanar

Post by zergon »

Si uite la ce discutii ajunge expunerea unei forme independente in hh romanesc: ce cacat de coperta, ce cacat de clip... cand totul ar trebui sa se rezume la muzica.

Ma intreb, cand era KRS cu casetele la vandut din portbagaj, oare la fel comentau "trecatorii"?

Tin minte ca primele albume de muzica buna pe care le-am ascultat erau trase peste casete vechi, unele fara carcasa, ce sa mai vorbesc de coperta. La vremea aia nici nu stiam cum aratau aia care cantau. Si sa mor daca mi-a pasat vreun fel. Imi placea numai muzica...
Image
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

zergon wrote:Si uite la ce discutii ajunge expunerea unei forme independente in hh romanesc: ce c**** de coperta, ce c**** de clip... cand totul ar trebui sa se rezume la muzica.

Ma intreb, cand era KRS cu casetele la vandut din portbagaj, oare la fel comentau "trecatorii"?

Tin minte ca primele albume de muzica buna pe care le-am ascultat erau trase peste casete vechi, unele fara carcasa, ce sa mai vorbesc de coperta. La vremea aia nici nu stiam cum aratau aia care cantau. Si sa mor daca mi-a pasat vreun fel. Imi placea numai muzica...
eu cred ca vremurile se schimba ... acu sunt alte posibilitati fata de ce era atunci ... deci daca vrei sa fii apreciat nu faci coperta si clipu la misto pentru ca asta e prima impresie care o lasi cum ar veni
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Daca era bine sa vinzi in portbagaj atunci vindeau toti acum in portbagaj pe casete de cacat. ideea e ca oricat de frumoase au fost vremurile alea toti s-au adaptat cerintelor si pietei. Albumul lu KRSone cu Marley Marl avut parte si de o coperta misto si de un clip pe masura.

Din ce am auzit momentan de la Leasa nu m-a impresionat mai nimic ... cu toate ca impactul pe net a fost unu pozitiv... am vazut ca are vizualizari peste tot , youtube and shit ... nush insa de ce o arde asa ... inaltator cu clipurile alea 3 de pe Mtv si cu Cel mai bun album romanesc... o fi la caterinca dreacu.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Nu-i prost, aia e, are personalitate, din partea mea, bafta... Si terminati-o in pula mea cu casete in portbagaj, 1310, totul se rezuma la muzica, ma ascund de mama, e 2008 in pula mea, nu mai tine doar de muzica.
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

daca tie doar de muzica nu mai faceti nici coperti nici clipuri. imi place diferente dar incepe sa ma dezguste din ce in ce mai mult

spor la treaba
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Post Reply