Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

e?

a. Foarte bun
60
53%
b. Bun
22
19%
c. Merge
12
11%
d. Naspa
14
12%
e. Nu e genul meu
6
5%

Total votes: 114

Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

'nsky wrote:cam atat de la sebes. andreea?
:lol:
Sunt un forumist comod
bag_picioarele
tanar

Post by bag_picioarele »

fanica, esti idolul meu. cumicu e de cacat, cedry2k mananca cacat, raku te supara cu figurile lui, rapu' romanesc a fost dintotdeauna de cacat si va ramane de cacat.

ba fratica, tu nu te saturi? si apropos.. de ce dracu' o dai cu hiphapu'? sau iti place s'o arzi si tu in mediocritate? desi daca'mi zici ca te vezi drept salvatorul rapului romanesc imi pun avatar cu tine, tot n'am catadicsit pana acu'.
sandman
tanar

Post by sandman »

yo cred ca din cele 28 de piese d p album 100% au cate o duma buna(sau mai multe)...altcv NO COMMENT!!!(mie imi place si nu am chef de discutii interminabile cu 'americani' din astia care spun ca hip-hopu`trebuie sa fie facut doar acolo unde s-a 'nascut') :!:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ce s-a intimplat cu forumu lu Cumicu?
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

reptilieni boka,reptilienii
http://soundcloud.com/arinix
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Da eMCee wrote:reptilieni boka,reptilienii
:lol: pe bune,nu pot sa intru,si nush de ce...
l.e:gata,isi reveni
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

bag_picioarele wrote:fanica, esti idolul meu. cumicu e de c****, cedry2k mananca c****, raku te supara cu figurile lui, rapu' romanesc a fost dintotdeauna de c**** si va ramane de c****.

ba fratica, tu nu te saturi? si apropos.. de ce dracu' o dai cu hiphapu'? sau iti place s'o arzi si tu in mediocritate? desi daca'mi zici ca te vezi drept salvatorul rapului romanesc imi pun avatar cu tine, tot n'am catadicsit pana acu'.
Ai inteles prost da-te-n plm de retard ce esti ... unde am s ris io ca e cumicu sau cedrea de cacat fmm ?
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

Ideeal ar fi sa inchedeti topicul asta

Ne certam cand apare albumul cel nou!
Sunt un forumist comod
NskY
#

Post by NskY »

ideal ar fi sa iti vezi tu de treaba... daca nu ai nimic de spus nu posta. daca vrei sa zici ceva despre cumicu, album, esti invitatul meu :arrow:
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

noul site www.cumicu.ro !
Image
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

Bine 'nsky!

Parerea mea sincera: E unul dintre cele mai bune albume ale anului!!!

E un album care poate fi ascultat cap-coada...un album lung...pe teme diferite !
Sunt un forumist comod
epho
gisulapu

Post by epho »

ce forum de căcat
sunrah
.

Post by sunrah »

Cristian B. wrote:ce forum de cãcat
:arrow:
you just never know when you're living in a golden age.
epho
gisulapu

Post by epho »

şi ca sa nu se interpreteze...e vorba despre "avalanşa" asta de mutari de topicuri de la hip hop romanesc la promovare si de oamenii care..
lasand la o parte alte cele cumicu e cel mai bun mc din provincie.
bag_picioarele
tanar

Post by bag_picioarele »

Stefan P wrote:
bag_picioarele wrote:fanica, esti idolul meu. cumicu e de c****, cedry2k mananca c****, raku te supara cu figurile lui, rapu' romanesc a fost dintotdeauna de c**** si va ramane de c****.

Ai inteles prost da-te-n plm de retard ce esti ... unde am s ris io ca e cumicu sau cedrea de c**** fmm ?
mi'e lene sa explorez acu' forumu' sa'ts caut posturile (parca erau mai multe) cu cedry2k se cearta singur/cedry2k mananca rahat si alte alea. in fine. ideea e ca tu ai o problema cu toti in afara de prietenii tai.

am inteles, atata poti. dar parca
Stefan P wrote:suntem niste gusteri cu simtul umorului foarte dezvoltat
se pare ca esti doar un guster, ca simtu' umorului iti lipseste. faci doua, trei tumbe cu mallone si suzy, te mai injuri putin cu..tot forumu' si gata, esti tatalor.

si ca fapt divers, pe tine nu prea te vad avertizat/banat desi numai cacat scoti pe nari.

lateredit: tu te consumi de fiecare data ca la veritasaga in suburbia cand ai ramas pe'afara si mai aveai putin si boceai? ca da, ti'am vazut muia foarte bine. JAL-NIC! iar bineintseles ca a doua zi ai iesit in evidenta ca un ratat ce esti. greu cu tine, cuaie...
Post Reply