Guru la Bucuresti | Club Gossip | 25 mai

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

pe mine nu ma baga nimeni in seama =)))....dino?da-mi si mie quote la ce scriu sa vada lumea.
NU EXISTA GROUP HOME!!!ce cacat aveti.omu e in puscarie pentru ceva grav de multi ani.si formatia s-a spart in '99.
Doar Lil Dap?atunci e altceva.
Un fel de BONEY M vin dupa 30 de ani 4 insi din care doar unu mai e din formula initiala.
Last edited by kif on Tue May 27, 2008 7:46 pm, edited 1 time in total.
Image
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

deci cand vine group home?
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Alin-San wrote:POZE GURU LA BUCURESTI

Image
da ma dane, daca s-a lasat de alcool
Blacksun

Post by Blacksun »

Pleau wrote:pe mine nu ma baga nimeni in seama =)))....dino?da-mi si mie quote la ce scriu sa vada lumea.
NU EXISTA GROUP HOME!!!ce c**** aveti.omu e in puscarie pentru ceva grav de multi ani.si formatia s-a spart in '99.
Un fel de BONEY M vin dupa 30 de ani 4 insi din care doar unu mai e din formula initiala.
Group_Home-Where_Back-2008-C4

Album nou se pare nu ? mai exista trupa , acum nu mai conteaza cine si cati :wink:
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Blacksun wrote:
Pleau wrote:pe mine nu ma baga nimeni in seama =)))....dino?da-mi si mie quote la ce scriu sa vada lumea.
NU EXISTA GROUP HOME!!!ce c**** aveti.omu e in puscarie pentru ceva grav de multi ani.si formatia s-a spart in '99.
Group_Home-Where_Back-2008-C4

Album nou se pare nu ? mai exista trupa , acum nu mai conteaza cine si cati :wink:
am cautat acum un pic net si cica:Lil Dap is holding the fort down, while Melachi has been locked up for 7 years and set for release early 2007.
Lil Dap : "He’s caught up in the system, so it’s put a lot on my hands to keep the brand out there. But, it’s really nothing to me because I’ve been keeping this shit up since the beginning. It just helped that he was there cause it was two people, instead of me just coming out solo. "

Ok sa spunem c-a iesit, da n-am gasit nimic de Group Home - Where back, doar de un album solo Lil Dap - “I A-DAP-T”.
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Pleau wrote:Ok sa spunem c-a iesit, da n-am gasit nimic de Group Home - Where back, doar de un album solo Lil Dap - “I A-DAP-T”.
http://download.yousendit.com/0C9E12117897BBD6 - where back.
no premier beats, doar una produsa de alchemist.
you just never know when you're living in a golden age.
kif
pleau

Post by kif »

Sun|Rah wrote:
Pleau wrote:Ok sa spunem c-a iesit, da n-am gasit nimic de Group Home - Where back, doar de un album solo Lil Dap - “I A-DAP-T”.
http://download.yousendit.com/0C9E12117897BBD6 - where back.
no premier beats, doar una produsa de alchemist.
multe sunt niste B-Side uri care le am de mult timp si restul niste melodii vechi dezgropate.Cut the bullshit.There is no Group Home.

Moses: Group_Home-Where_Back-2008-C4
Moses: ba stiai de asta?
BUZZ!!!
Smutu: da
Smutu: nu e nimic nou
Smutu: pe el
Smutu:
Smutu: l-am sters
Moses: aia pe forum il iau de album nou
Moses: auzi cica
Moses: group home in romania
Moses:
Smutu: da?
Smutu: mai traiesc
Smutu: cand unde cine
Smutu: ?
Moses: lil dap creca
Moses: ala e mort de foame canta prin europa
Smutu: pai ala da ca a mai dat pe unele piese
Moses: da
Smutu: vine pe 100 de euro a?
Smutu: hai moise
Smutu: facem o cheta
Smutu: il cautam si pe nutcraker
Smutu: barem sa fie amandoi
Smutu: mai pui tu 25 si eu 25 euro
Smutu: si aia e
Smutu:
Smutu: aducem al de dastia

asta e Group Home.cine ii aduce?
Image
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Din spusele unor amici, vad ca trebuie sa mentionez ca nu sunt nici forumisti...
Guru a fost tare... Guru.
Mi s'a spus ca tot ce tine de Romania a fost naspa. De la stratul de fum, la sonorizarea in anumite locuri, preturi si oameni, cu ultimul factor eu nu sunt de acord.
Trambitau unii ca in ultimul timp la noi au fost super concerte, extraordinare... Inseamna ca nu au vazut un concert in afara tarii, chiar aproape de noi.
De bun simt asa, si nu atac organizatorii sau scenele noastre, ci publicul... De ce pula mea Wu-Tang Killa Beez ( & Salah Edin, Parazitii... ) este considerat de multi cel mai tare concert care a lovit Bucurestiul/Romania, in 2006, la Polivalenta ?! Concert care, si vorbesc in numele a cel putin 5-6 oameni, a fost aproape egalat doar de JMT/Promoe/Wu...
Mare respect pentru FootRecords si compania pentru aducerea unei legende la noi, dar totusi pentru o asa legenda, cu timpul alocat pana la concert, se putea organiza ceva mai frumos.
sunrah
.

Post by sunrah »

pai sunt cateva piese vechi, clar. a iesit un 12 acum 2-3 ani cu "real brothers dont die" pe care era si jeru.
nu pricep de ce au taiat bucata lui ca de drepturi de autor nu cred ca e vorba.. cine stie cum cine l-a scos/o sa-l scoata.
you just never know when you're living in a golden age.
tzele

Post by tzele »

pai trebuia sa va strangeti voi cativa manageri-corporatisti priceputi si sa organizati toata treaba, ca tot sunt elite superpuse in toate domeniile.nu a fost vina lu cenzurah, "sunetistii" aia nici macar nu stiau engleza, nu intelegeau ce le spunea guru gen "nu o sa fie niciun show daca nu se aude cum trebuie"(uite ca a fost, guru e comercial ca facut compromisul, nu numai solar merita injurat :)).Si colac peste pupaza djul ala mai baga si cate o rhianna cand prindea niste timpi morti, eu unul m-am simtit scuipat in momentele alea, lipsa profunda de respect pentru cine urma sa urce pe scena in seara plus ignoranta plus superficialitate.ii sarea si discul, bine i-a zis cineva din public "pune ba cdul invers!"....raspunsul lui: "iti da la muie cdul"
cenzurah-cred ca o sa fie un album mai slab decat primul din cate am ascultat acolo, instrumentale bune.
c.i.a-o trupa foarte buna, foarte bine s-au descurcat, bravo lor!
la familia-sisu a cantat un refren, puya ce a facut?(a da, mi-am amintit, s-a dat in spectacol cand canta r.a.n-s, dansa ca pe manele)
r.a.n-s-au facut diferenta, raman nemuritori, raman in istorie.si in plus de asta au dat pe war-kardinal official cu marco polo zecimale, a sunat super bine!
guru-am obs ca nu am fost singurul care nu a recunoscut unele piese....asteptam the militia :( , a fost super ok, chiar extraordinar pe la sfarsit
solar nu mi-a displacut(nici nu stiu despre el prea multe)
a fost si brekdens, am baut si apa plata la 6 lei dupa care am reumplut sticla de la chiuveta.dar am plecat acasa cu taxiu, "raperi falsi, da-i in sloboz".
mie mi-a placut foarte mult.
concluzie: romanii s-au obisnuit cu multe concerte si se pierde esenta
kif
pleau

Post by kif »

Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

tzele wrote:concluzie: romanii s-au obisnuit cu multe concerte si se pierde esenta
romanii s-au obisnuit cu multe concerte organizate prost. mai bine faci unu la 4-5 luni, da' sa iasa bine din toate punctele de vedere. degeaba il chemi pe X-ulescu daca se fut celelalte detalii ce tin de organizare (locatie, sonorizare, etc).

am zis, asa il chem si eu pe krs-one si-l bag sa cante in suburbia, cresc pretu la bere la 15 ron, scot aeru conditionat, chem un sunetist care-o arde pe mirc si pe manele si dupa sa vedem cine mai apreciaza gestul meu.

concertul meu preferat a fost si o sa fie in continuare DJ REVOLUTION. s-a auzit bine, locatia a fost ok, cald nu a fost, am baut, m-am distrat, am dansat, muzica mai mult decat ok. asta da amintire. nu amintiri chinuite si dezamagitoare.

ok, apreciez gestul lui CenzuraH ca l-a adus pe Guru, da' doar atat. restul a fost un c.acat.
Last edited by cafteala on Tue May 27, 2008 10:03 pm, edited 2 times in total.
smutul
tanar

Post by smutul »

da da da asta e cea mai tare faza pe seara asta :D [faza cu solar owned]

am si eu 1 singur mesaj pe forum, da acum stiu de ce, cand vad ce scriu altii pe aici...
tzele

Post by tzele »

bLuEsHiFt wrote:
tzele wrote:concluzie: romanii s-au obisnuit cu multe concerte si se pierde esenta
romanii s-au obisnuit cu multe concerte organizate prost. mai bine faci unu la 4-5 luni, da' sa iasa bine din toate punctele de vedere. degeaba il chemi pe X-ulescu daca se fut celelalte detalii ce tin de organizare (locatie, sonorizare, etc).
si unde vedeai tu organizat concertul asta?la....arenele romane?
da, am gasit solutie, la opera. acum ca am trecut peste problema locatiei sa ne gandim la sonorizare.nu mai e nevoie, avem un buget de 1 milion de dolari care ne permite cam orice, inclusiv 24567 de prosoape pentru krs-one.
e "o muzica de nisa", limita ajunge pe la 1000 de persoane, de unde cacat atatia bani?
s-a auzit ca la un concert underground, astea sunt puterile.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

tzele wrote:s-a auzit ca la un concert underground, astea sunt puterile.
...ok
Post Reply