Eminem - Relapse (2009)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

Alexandru-San wrote:
Kenshin wrote: smh@wowcetaresuntamdatdeletelaalbumdarampastratfolderulcukanye. gye rapperii.

asta venind de la un fan limp bizkit
Limp Bizkit is tari ma ! Auzi la el ce zice :lol:

@Kenshin :la faza cu albumu e una din putinele ori cand iti dau dreptate ;)
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

teoria conspiratiei wrote:if you’ve listened to Relapse then you know that the entire album is a maniacal and murderous marathon helmed by Em’s alter-ego Slim Shady. If this is actually the real album, then it sucks. But would Em really return from a five-year self-imposed exile to drop a revved-up caricature of himself spitting about serial killing and pill-popping? We just don’t see it.
ahem ahem.

"Patient exerting signs of mood swings, psychotic episodes becoming increasingly frequent, patient also displaying delusions and hallucinations*******

What we ought to do... is increase his prescription. Let's up his Stelazine doss. See where we're at in 2 weeks. Right now, the patient is a threat to himself, the staff and the institution.

Prescription Signed by Dr. 420,

Dated for Friday, May 08, 2009. 12:35 P.M.

Mountain Top Insane Asylum"

Plus ca albumul se numeste RELAPSE

Em si Dr.4/20 sunt facepalm.jpg acuma probabil :)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

inteleg din acest post ca useru tau "black sheep", nu are nici o legatura cu
Dres si Mista Lawnge
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

M-as mira sa nu fie asta albumu'
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

haha nick cannon s-a cam atacat (long ass read) http://www.nickcannon.com/blog.html
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
sunrah
.

Post by sunrah »

bun albumul, sunt curioasa cu cat o sa sara de 3 mil vanzarile anul asta.
you just never know when you're living in a golden age.
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

Ma intreb cum ar suna un diss al lui Nick Cannon :))
sunrah
.

Post by sunrah »

wai cum m-a spart underground :shock:
you just never know when you're living in a golden age.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Stefan P wrote:mamaaaaa dati-va-n slobooooz cu suferintele astea c**** =)))) ia uite-l si pe saracu ala ... sterge el FOLDERU cu Eminem... bravo cumetre... cat de select esti da-te-n plm. Chiar era cazul de o glumita d-asta de baietas asa ? I-ai lovit grav si pe Eminem si pe fanii lui cois... esti bazat. :butch2:
te cam uzi asa cand il asculti si te regasesti in piesele lui, right? si sunt bazat ce mortii tei
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Nu e vorba neaparat de regasit ma papagalule... sau tu chiar te masturbezi atingand in mod repetat geanta louis vuiton fake a lu sor'ta ascultand kanye west ?
tux
since '91

Post by tux »

Stefan P wrote:Nu e vorba neaparat de regasit ma papagalule... sau tu chiar te masturbezi atingand in mod repetat geanta louis vuiton fake a lu sor'ta ascultand kanye west ?
:lol:
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Stefan P wrote:Nu e vorba neaparat de regasit ma papagalule... sau tu chiar te masturbezi atingand in mod repetat geanta louis vuiton fake a lu sor'ta ascultand kanye west ?
:lol: :lol:
a facut misto eminem de autotune de astea si-acum gata nu-ti mai place kanye, repar de suburbia ce esti. cat mai costa un tricou cu eminem din idm?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

eu aveam tricou cu eminem la 12 ani. :oops:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

alo, gara, circulati pe topic si lasati aberatiile.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Bagpipes from Baghdad mi se pare cea mai tare melodie de pe album. In rest,nu prea m-a impresionat nimic.
Sincer,Eminem nu mai e ce-a fost odinioara. A imbatranit si vad ca si-a schimbat vocea. Si nu in bine. Trebuie sa acceptam cu totii ca in muzica rap exista o perioada de apogeu a artistilor,datorita schimbarilor prin care trece timbrul vocal. Let's face it boyz'n girlz',nici unul precum Ombladon nu mai e ca-n tinerete. Ascultati-l pe Ombladon de pe Condoleante vs Ombladon de pe Cel mai prost din curtea scolii si faceti o comparatie super obiectiva.
Negativele in marea lor majoritate sunt sub asteptarile mele. Am avut incredere in Dre ca va face treaba pe albumul lui Em,dar m-a dezamagit total productia. Dre nu prea mai produce ca-n tinerete. De asemenea trebuie sa acceptam ca exista o perioada de apogeu si-n cazul producatorilor,desi n-ar trebui sa existe,pentru ca ce fac ei nu depinde de ceva care se schimba inevitabil odata cu trecerea timpului.
Un + ar fi mistocareala de efectul autotune. In rest,nu stiu ce-as mai putea adauga la categoria asta.
O sa ascult albumul de mai multe ori,ca poate urechea mea la prima impresie ma inseala. Desi am ramas cu-n gust dulce-amarui atunci cand in boxe a rasunat prima melodie.
Singura chestie la care sper e ca albumul lui Dre sa compenseze putin lipsurile astea de pe albumul lui Eminem.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply