Subcarpati
Re: Subcarpati e Romania!
O să rupă tot
-
- ce n'est pas possible
Bean e smecher rau, abia astept s-aud compilatiile.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- DogFather
- spre 5000 de posturi, e ok
01. bas carpatin – ciobanas (Muzica: Alexandru Lupica)
02. trei focuri arde pe lume - mariatanase cu faramitalambru - trickacid remix (Muzica: trickacid)
03. jalnika - matze cu mosh (Muzica: Cristian Stanciu, Cristian Stefanescu, Lucian Stan)
04. doina de la gealair - axellerey (Muzica: Alexei Turcan)
05. pe deal, in vai - subcarpati (Muzica: Bean - Scratch: Limun)
06. ciuleandra dub (cu Maria Tanase) - queendigo placid jazz (Muzica: Maria Tanase, Queendigo Placid Jazz)
07. am fost urata - aneb cu georgiana (Muzica: Aneb - Text, Voce: Georgiana)
08. scrisori de pe front (cu Grigore Lese) – gara de cord (Muzica: Gara de Cord - Text: Grigore Lese)
09. shaoraiman (cu Lupisiele & UF-Owners) - dribbler (Muzica: Dribbler)
10. scumpa m-o tinut maica [cu Florica Ungur] - injektah (Muzica: Florica Ungur, Injektah )
11. intreaba muntele – danaga (Muzica: Daniel Aga)
12. robot armasar attack - gojira vs liviu vasilica (Muzica: Liviu Vasilica, Gojira - Text: Liviu Vasilica)
13. frunzisoara - silent strike & monooka (Muzica: Silent Strike, Monooka)
14. lautarul electronic - undoo (Muzica: Undoo, Voce aditionala: Praetor
15. paparudele, samanul si artistii (cu Surorile Osoianu) – danaga (Muzica: Daniel Aga, Surorile Osoianu)
02. trei focuri arde pe lume - mariatanase cu faramitalambru - trickacid remix (Muzica: trickacid)
03. jalnika - matze cu mosh (Muzica: Cristian Stanciu, Cristian Stefanescu, Lucian Stan)
04. doina de la gealair - axellerey (Muzica: Alexei Turcan)
05. pe deal, in vai - subcarpati (Muzica: Bean - Scratch: Limun)
06. ciuleandra dub (cu Maria Tanase) - queendigo placid jazz (Muzica: Maria Tanase, Queendigo Placid Jazz)
07. am fost urata - aneb cu georgiana (Muzica: Aneb - Text, Voce: Georgiana)
08. scrisori de pe front (cu Grigore Lese) – gara de cord (Muzica: Gara de Cord - Text: Grigore Lese)
09. shaoraiman (cu Lupisiele & UF-Owners) - dribbler (Muzica: Dribbler)
10. scumpa m-o tinut maica [cu Florica Ungur] - injektah (Muzica: Florica Ungur, Injektah )
11. intreaba muntele – danaga (Muzica: Daniel Aga)
12. robot armasar attack - gojira vs liviu vasilica (Muzica: Liviu Vasilica, Gojira - Text: Liviu Vasilica)
13. frunzisoara - silent strike & monooka (Muzica: Silent Strike, Monooka)
14. lautarul electronic - undoo (Muzica: Undoo, Voce aditionala: Praetor
15. paparudele, samanul si artistii (cu Surorile Osoianu) – danaga (Muzica: Daniel Aga, Surorile Osoianu)
Subcarpati:
via FacebookPloaia a stricat scena. LANSAREA s-a mutat la BOMBA (Calea Rahovei 194, Bucuresti). de la 9, vă așteptăm acolo. INTRAREA LIBERĂ!
Hip Hop Blog-> http://www.hiphopblog.ro/
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
"NU NE MAI MUTĂM NICĂIERI. S-A OPRIT PLOAIA, S-A REPARAT ȘI SCENA. RĂMÂNEM LA STRRET DELIVERY."
tot via facebook.
tot via facebook.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Ce caterinca 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Un link de download...?
Eu am luat cd-u de la lansare, vezi si tu pe aci cand se mai actualizeaza http://subcarpati.com/culesedincartier/ 

E cam asa, manca'
Din cate am vazut pe facebook..maine il urca pe site-ul subcarpati..ma gandeam ca poate l-a urcat cineva intr-o arhiva pe undeva..
cred ca-s singuru caruia nu-i place subcarpati 

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
+1pr0n wrote:cred ca-s singuru caruia nu-i place subcarpati
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
dar puneti si voi aici, daca tot e free cd-ul, ca unii nu mai au rabdare pana maine...daca vreti:D
Hai ma urcati-l si voi care il aveti ca pana se urca pe site-ul lor..ca sa vezi..albumele care sunt cu bani le gasesti piratate pe google la cateva ore de cand au aparut iar asta care e gratis...