Topic de culturalizare

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

:shock: big L....gotta have these :bow: ...acu sa nu cada netu` :lol:
Show a la Krem @ Facebook:
Image
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

pakat ca downloadurile astea nu rezista mult timp... tot ce s-a strans pe topicu asta ar fi o colectzie TARE!
Sustinator al miscarii hiphop Brasov.
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

http://www.megaupload.com/?d=8NLC3JWY -->Pharoahe Monch - Internal Affairs + 2 mel tot de la ei
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

de la pharoahe si de la monch?
Image
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

nu...nu pharoahe monch--> nu sunt separat
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

ah, de la trupa pharoahe monch?
Image
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

da
sunrah
.

Post by sunrah »

:caramizi:
you just never know when you're living in a golden age.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

hai sa culturalizam lumea....

http://www.pharoahe-monch.tk/
99.9%
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

o..k....lesson time manca-ti-ai basca :mrgreen:
trupa Organized Konfusion (componentza : pharoahe monch & prince poetry) cantau ei doi asa pe la inceputurile anilor 90, pana in 97 scotzand 3 albume dupa care s-au separat
de atunci Pharoahe Monch (e unul singur) a activat solo si a scos albumul Internal Affairs in 1999 + alte colaborari cu diversi artisti etc.
(care albume, apropos, si Organised Konfusion si Pharoahe sunt de referintza)
Last edited by Koma on Mon Nov 21, 2005 4:24 pm, edited 1 time in total.
Image
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

ok bah la majoritatea melodiilor sunt mai mult de o voce. shi de aia am banuit ca nu e formatzie. eu ascult da nu sunt fan sa ma uit pe siteuri sau pla mea deshi spre rushinea mea ar trebui sa stiu ce shi cum ascult.

PS: O sa-mi mananc basca! :roll:
sunrah
.

Post by sunrah »

Daca-mi permiti sa-mi dau si eu cu parerea, as spune sa asculti un 50 Cent.. dupa care un Wu Tang.. iar abiaaaa duuuupa ce ii intelegi pe acestia si te saturi de ei poti downloada ceea ce gasesti pe aici pe forum.. degeaba te chinui sa asculti gravitati din prima ca oricum nu pricepi nimic, vei ajunge un Gung colectia noiembrie-decembrie.. de groupies ne-am saturat! Vezi semnatura! :arrow:

( momentan esti la stadiul de EPMD - Unfinished Business <- nu te atingi de astea gen ... incepi cu ... Gangsta Astea ... iar discografia de la Wu.. daca poftesti imi spui si ti-o dau ... abia dupa aceea iti vei screme neuronii sa-l intelegi penenea... Das EFX The Very Best Of.... )
Last edited by sunrah on Mon Nov 21, 2005 4:38 pm, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

Sun|Rah --> 1. apropo nu imi place 50 cent eminem.... kkturi de genu care dak ai tu chef nu ai de cat sa le ascultzi 2. Wu-Tang nu imi place dar imi place illbill 3. Nu am downloadat nimik din ce e pe topicu asta in afar de necro shi frates-o care e pe downloads 4. Nu mai fa tu pe deshteptu cu mine dak sti cate ceva in puls 5. Nu-s grupie
6.fa uploaduri altundeva in afar de megaupload ca pt aia care nu depashesk ladonwload viteza de 50 kb nu e problema dar pt ceilaltzi merge prost

Pace!
:butch2: :butch2:
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

1.copilu', revizuieste-ti comportamentul si nu mai fii nesimtit ca eu unul nu tolerez ineptiile de genul asta
2. citeste asta CU MARE ATENTIE: http://www.hiphopkulture.ro/articole/ar ... .php?id=31
Image
McBasca
un domn / doamna

Post by McBasca »

Koma--> nesimtzirea se rasplateshte cu nesimtzire koma shi.
am citit ... da foarte interesant deshi sincer nu ma regasesc. hai sa-ti zic o istoriara. era odata unu in sfantu gheorghe covasna care ii zicea Rebo. asta pana prin clasa a 3-a ascultz rock influentzat de matusha lui care ii baga in cap asha ceva. In clasa a 3-a auzise el de o chestie care ii zicea bug(citit ca gandac in engleza) mafia shi cik e cu injuraturi si nah sti tu cum e tot ce are injuraturi(la varsta aia e misto) acolo a auzit el prima oara de hip hop. a urmat o serie de casete cumparate din brashov ca numai aici putea gasi muzik de genu pe vremea aia. soto inteso,morometzii,il-egal,la familia... eminem chestii de genu. prin clasa a 6-a a citit el undeva pe net ca deja era modern ce sa zic pe un forum de unii wu-tang...oaaaau ce descoperire repede a facut rost de ceva de la ei shi tare i-a mai placut a venit o perioada in care trea sa fie cool prin clasa a 7-a cand a inceput sa faca grafuri sa fumeze sa bea... puberatea cre ca-i zice. Printr-a opta au aparut pentru el primele semne de ieshire din comun adik pirats klan, IGP,explicit fostu da flex , racla,geto dacii... ii placea shi a inceput sa downloadeze deoarce LOGIC era in sfantu. In vacanta de vara dintre a 8-a shi a 9-a s-a dus la primu lui comcert hip hop la bug mafia apoi parazitii shi au urmat concerte peste concerte prin tzara bucuresti brashov craiova timishoara cluj.... in a 9-a dupa ce a facut rost de hip hop ejay s-a apucat de facut muzica nu negative sau versuri asha ii zicea el muzica. Toate faine shi frumoase pana a auzit el de la unu ca potzi sa pui rime penegativele alea... a luat fruity loops goldwave shi s-a pucat sa faca muzik adevarata dupa parerea lui... cei din jur colegii de clasa il apreciau shi el era fericit. in clasa a 10-a s-a mutat in brashov aici a aflat ce e ala un orash mare unde nu ii sti pe totzi. a intrat intr-un cerc de b-boy(TUPEU) shi a tot facut melodii intre timp a downloadat reason shi a inceput sa-si prinda degetele in tastatura shi in clapi pentru ca are o orga veche shi stie sa cante la ea pt ca bunicul lui a fost lautar shi cand Rebo avea vreo 5 ani a inceput sa cante la el. shi cam aici se termina. Acum rebo ala e in clasa a 11-a la o scoala f buna din brashov pt ca deshi pierde noptzile nu a lasat scoala.
Post Reply