Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)
E 2008, e vorba de nave spatiale si oameni zburatori.... asta e gandire de paleofuturisti www.paleofuture.com.
Daca nu e vorba despre muzica, atunci despre ce e vorba? Ati mai vazut vreum bomb tare prin oras? Vreun concurs mai rasarit de break? Alti dji buni in afara de aia cativa deja vechi in treaba?
Totul se rezuma in primul rand la muzica. Asta nu inseamna ca vremurile nu s-au schimbat, doar ca generatia asta "greu de multumit" pierde esenta.
Daca nu e vorba despre muzica, atunci despre ce e vorba? Ati mai vazut vreum bomb tare prin oras? Vreun concurs mai rasarit de break? Alti dji buni in afara de aia cativa deja vechi in treaba?
Totul se rezuma in primul rand la muzica. Asta nu inseamna ca vremurile nu s-au schimbat, doar ca generatia asta "greu de multumit" pierde esenta.
frate, ce ofticantă devine discuţia asta.
păi omul a venit cu o copertă, PRIMUL LUCRU de care am dat ce are vreo legătură cu albumul. Deci prima impresie.
Am văzut nişte imagini din desene animate, aparent neprelucrate în niciun fel, doar cu un font deasupra. Comic sans pe CD, arată ca pula.
O fi vorba doar de muzică, dar ăsta e un topic, deci e aici ca să se discute ceva pe el. Muzica încă nu a ieşit, deci discutăm despre ce avem în faţă. coperta.
Acu cu vremurile... Şi dacă au fost vremuri pe care nu le-am prins noi care nu suntem destui de tari ca să putem critica o copertă - Ce? Nu trăim în vremurile în care nu putem vinde decât dintr-un portbagaj cd-uri şi în care nu ne permitem o amărâtă de copertă. Îi făceam şi eu gratis o copertă mai tare ca aia lui Leasa dacă-mi cerea... Îi puneam şi desene şi tot
păi omul a venit cu o copertă, PRIMUL LUCRU de care am dat ce are vreo legătură cu albumul. Deci prima impresie.
Am văzut nişte imagini din desene animate, aparent neprelucrate în niciun fel, doar cu un font deasupra. Comic sans pe CD, arată ca pula.
O fi vorba doar de muzică, dar ăsta e un topic, deci e aici ca să se discute ceva pe el. Muzica încă nu a ieşit, deci discutăm despre ce avem în faţă. coperta.
Acu cu vremurile... Şi dacă au fost vremuri pe care nu le-am prins noi care nu suntem destui de tari ca să putem critica o copertă - Ce? Nu trăim în vremurile în care nu putem vinde decât dintr-un portbagaj cd-uri şi în care nu ne permitem o amărâtă de copertă. Îi făceam şi eu gratis o copertă mai tare ca aia lui Leasa dacă-mi cerea... Îi puneam şi desene şi tot
daca era sa ma iau macar un moment in viata mea pana acum dupa cineva sau sa-i ascult parerea, acum mai mult ca sigur eram angajat salahor cu facultatea terminata pupand in cur pe unu' si pe altu... eu m-am luat la bataie cu taica-miu pe motiv ca-mi zicea mereu replica obosita "capu plecat sabia nu-l taie"... si voi credeti c-o sa tin cont de parerile voastre ca nu se face comic sans pe cd sau nu esti hip-hop daca faci o piesa despre copilarie? fac despre ceea ce simt eu ca asta inseamna hip-hop... daca vreau sa cant despre guma turbo sau despre flori si primavara sau despre Rapid, e un hip-hop de o mie de ori mai real decat ce faceti voi ca sa fiti pe plac nu stiu cui, ca vine din suflet, fie ca ii place lu' nerub sau mai stiu eu cui sau nu... daca ma duc la garla ma duc la garla pe spinarea mea, n-o sa-ncep sa tip in stanga si-n dreapta ca sunteti de cacat ca nu cumparati sau etc cum vad ca se obisnuieste.
si nu sunt ironic sau mai stiu eu cum deloc cand spun ca albumul asta e cel mai tare scos vreodata in Romania. N-o ard modest. Modestia-i calitatea celor ce n-au calitati. Dar nici n-o ard laudaros aiurea. Imi permit atata timp cat un profesor universitar mi-a zis ca a trait sa asculte si prima piesa care sa contina injuraturi si sa-i placa foarte mult. Si mai stiti voi care-i ideea in ceea ce ma priveste? daca nu postam pe forum si o ardeam retras, acum mai mult ca sigur discutati despre Leasa altfel... da na... e mai tare gie gie ala care nu intra pe forumuri... si-are o viata... munceste de la 8 la 4 si are salariu stabil griji si probleme...
Si da, coperta e foarte importanta. E foarte important cum ambalezi un produs, de cele mai multe ori chiar mai important decat produsul in sine!!!
Doar ca Leasa nu tine neaparat sa-si vanda albumul, are altele la care pune in aplicare chestia asta cu ambalatul. Asa ca n-are nevoie de sfaturile voastre despre cum ar trebui sa fie... Si tu nerub, stai linistit ca omu' care mi-a facut coperta e unul dintre cei mai tari graficieni de la noi. E Mihai Urda, fratele lui FDD de la Parazitii, asa ca du-te si ofera-ti serviciile si ideile gratis in alta parte, eventual pulifriciului de waspy.
Voi toti comentatorii astia aveti in cap doar marketing si strategii aiuristico-fantastice... dar habar n-aveti diferenta intre active si pasive in contabilitate... m-am convins eu cum sta treaba cu voi... si va transmit un sincer "experimentati cat puteti de mult"... si-acum ca sa va fie si mai clar... hai sa va zic un banc si-nchei:
Erau 2 cersetori in fata unei biserici ortodoxe. Unul avea o placuta cu "ajutati un biet evreu", celalalt avea o placuta cu "ajutati un biet crestin". Toata lumea, bineinteles, dupa slujba, ii dadea bani doar celui care avea "ajutati un biet crestin"... Duminica de duminica, ambii erau acolo... Dupa o luna... un grup de babe trece pe langa ei si ii arunca celui cu "ajutati un biet crestin" o suma de bani, iar celuilalt ii zic: "tu ce mai stai aici? nu vezi ca nu-ti da nimeni bani?" la care evreul se intoarce catre crestin si-i zice: "i-auzi ba Itzic ba, astea ne invatza afaceri"...
Succes!
PS: Zergon... poti aseza Gorila oriunde langa cd-ul asta
))
si nu sunt ironic sau mai stiu eu cum deloc cand spun ca albumul asta e cel mai tare scos vreodata in Romania. N-o ard modest. Modestia-i calitatea celor ce n-au calitati. Dar nici n-o ard laudaros aiurea. Imi permit atata timp cat un profesor universitar mi-a zis ca a trait sa asculte si prima piesa care sa contina injuraturi si sa-i placa foarte mult. Si mai stiti voi care-i ideea in ceea ce ma priveste? daca nu postam pe forum si o ardeam retras, acum mai mult ca sigur discutati despre Leasa altfel... da na... e mai tare gie gie ala care nu intra pe forumuri... si-are o viata... munceste de la 8 la 4 si are salariu stabil griji si probleme...
Si da, coperta e foarte importanta. E foarte important cum ambalezi un produs, de cele mai multe ori chiar mai important decat produsul in sine!!!
Doar ca Leasa nu tine neaparat sa-si vanda albumul, are altele la care pune in aplicare chestia asta cu ambalatul. Asa ca n-are nevoie de sfaturile voastre despre cum ar trebui sa fie... Si tu nerub, stai linistit ca omu' care mi-a facut coperta e unul dintre cei mai tari graficieni de la noi. E Mihai Urda, fratele lui FDD de la Parazitii, asa ca du-te si ofera-ti serviciile si ideile gratis in alta parte, eventual pulifriciului de waspy.
Voi toti comentatorii astia aveti in cap doar marketing si strategii aiuristico-fantastice... dar habar n-aveti diferenta intre active si pasive in contabilitate... m-am convins eu cum sta treaba cu voi... si va transmit un sincer "experimentati cat puteti de mult"... si-acum ca sa va fie si mai clar... hai sa va zic un banc si-nchei:
Erau 2 cersetori in fata unei biserici ortodoxe. Unul avea o placuta cu "ajutati un biet evreu", celalalt avea o placuta cu "ajutati un biet crestin". Toata lumea, bineinteles, dupa slujba, ii dadea bani doar celui care avea "ajutati un biet crestin"... Duminica de duminica, ambii erau acolo... Dupa o luna... un grup de babe trece pe langa ei si ii arunca celui cu "ajutati un biet crestin" o suma de bani, iar celuilalt ii zic: "tu ce mai stai aici? nu vezi ca nu-ti da nimeni bani?" la care evreul se intoarce catre crestin si-i zice: "i-auzi ba Itzic ba, astea ne invatza afaceri"...
Succes!
PS: Zergon... poti aseza Gorila oriunde langa cd-ul asta

Cel mai adevarat lucru pe care l-ai zis e ca modestia e calitatea celor ce n-au calitati. Chiar vorbeam ieri cu o amica despre modestie. -s de acord, pula mea, dar asa poate oricine sa spuna ca albumul lui e cel mai tare din românia pentru ca deh - nu e modest ca sa spuna ca-i de cacat. Plus ca un profesor universitar care a ascultat prima piesa cu înjuraturi care sa-i placa foarte tare nu e granita dintre cel mai tare album din românia si restul albumelor
cam asa ai zis-o tu.... De când avem profesori universitari (care probabil nu asculta deloc hip-hop) ca "juriu"? Omul asta face discriminarea de a desconsidera piesele cu înjuraturi... Ce treaba e asta?
Sa zica de exemplu vlad dobrescu ca albumul tau e cel mai tare din românia. Sau brugner. Sau vexx. Si atunci, e. Mie mi s-a parut o glumita la început, dar acu vad ca esti serios... Si cred ca daca o ardeai retras si nu postai pe forum, da, discutam altfel despre Leasa. Eu, personal, probabil ramâneam doar la parerea mea despre coperta, comentata putin de meggadon si de alin-san, carora nu le mai raspundeam, atâta tot. De fapt, daca nu postai tu pe forum, nu stiu cine deschidea topicul.. Si e rep sa ai o piesa despre copilarie.. Toata lumea o face deja... Pula mea, e chiar un trend... Perfect de acord ca tare la hip-hop e ca poti face cum te doare pe tine pula. Mi se pare de tot cacatu sa îti schimbi stilul de dragul criticilor sau a ascultatorilor... Dar în orice caz trebuie sa îti asumi responsabilitatea si sa accepti feedbackul. De ce toata lumea înghite asa de greu un feedback negativ? Mai ales când e vorba doar de o coperta... Mai ales ca tu sustii ca te cam doare în pula de feedback.. De ce-i mai dai importanta? Cumva tie nu-ti pasa de parerea nimanui, dar faci abstractie de forum si de profesori universitari. Pai chiar tu ai zis ca faci ce simti. Asta ar însemna ca ti-ai si asumat responsabilitatea în legatura cu criticile. La modul ca te astepti la mult feedback negativ si o sa-i faci cu mâna doar. Dar în coperta aia nici macar nu a fost munca ostenitoare a ta depusa, banuiesc. Înteleg ca daca scoti un album dupa nus câti ani de munca, fiind foarte entuziasmat de el, daca primesti mult feedback negativ te strici de cap. Dar aici nu e cazul. Ma rog, n-are rost sa te mai contrazic ca nu ajungem nicaieri.
Meaaam cât am scris... ma duc dracului la o cafea. Bafta cu vânzarea la album, oricum... Eu îmi vad de ale mele.

Meaaam cât am scris... ma duc dracului la o cafea. Bafta cu vânzarea la album, oricum... Eu îmi vad de ale mele.
- christian k.
- vatraș local
Alte generatii, alte cerinte. Aici nu e vorba ca x nu-l multumeste pe y, aici e vorba de astia care cred ca "mai de mult era mai bine, hai ca o tin asa", pe cand cel putin o parte dintre astia din "generatia noua" vrea sa auda ceva nou, nu tot aceleasi subiecte, beat-uri etc.zergon wrote:E 2008, e vorba de nave spatiale si oameni zburatori.... asta e gandire de paleofuturisti www.paleofuture.com.
Concluzia: se vrea ceva nou!
Cat despre Leasa, multa imaginatie, multe obiective. Bafta si cam atat...

-
- tanar
Nerub ala seamana cu waspy. Singurele asemanari sunt prostia si ideile de marketing fara de care nu mai poate iesi un material ascultabil , facut din pasiune (sau ca vrei sa futi 2 minore) pe banii tai , munca ta.
Auzi leasa ... cata albume tre' sa vinzi ca sa mai poti scoate altul ?
Auzi ... da' ai fost impuscat ? Dar te-ai cacat vreodata dupa ce ai mancat de la KFC ?
Cum e sa faci rep ? Nu te mai ocupi de duelul vedetelor ?
Sa stii ca-i un album bunicel. Dar sa nu scoti interludiul ala ca nu-ti mai cumpar albumul. Bafta
Auzi leasa ... cata albume tre' sa vinzi ca sa mai poti scoate altul ?
Auzi ... da' ai fost impuscat ? Dar te-ai cacat vreodata dupa ce ai mancat de la KFC ?
Cum e sa faci rep ? Nu te mai ocupi de duelul vedetelor ?
Sa stii ca-i un album bunicel. Dar sa nu scoti interludiul ala ca nu-ti mai cumpar albumul. Bafta

BAG PULA-N MA'TA
-
- rapperu vostru preferat
Mosule, eu nu mai vroiam sa postez pe topicul tau dupa ce am citit primul paragraf. M-am saturat ca toti sa isi puna melodiile pe forum, coperti, postere, site-uri si cand zice lumea ca e de cacat defapt el nu are nevoie de parerile nimanui.Leasa wrote: Voi toti comentatorii astia aveti in cap doar marketing si strategii aiuristico-fantastice... dar habar n-aveti diferenta intre active si pasive in contabilitate... m-am convins eu cum sta treaba cu voi...
Revenind la subiect, vreau sa iti zic ca ma cac pe mine de ras...cum poti sa acuzi un marketist ca nu stie contabilitate??? esti dilau la cap???? eventual un marketist ar trebui sa stie si care e cel mai bun detergent de spalat gresia de la WC-ul angajatilor....bah...citeste si tu mosule ce tastezi ca te faci de cacat
ON: chiar daca e cel mai tare album, chiar daca nu, nu tu esti cel care hotaraste asta ci publicul....tu nu ai fi nimic daca nu ar fi ascultatori...transpune tu ce am zis eu in marketing via contabilitate

Loveste cu umbra sabiei tale
Uiti ca noi astia "mai batrani" avem un termen de comparatie.WrongNigga wrote:Alte generatii, alte cerinte. Aici nu e vorba ca x nu-l multumeste pe y, aici e vorba de astia care cred ca "mai de mult era mai bine, hai ca o tin asa", pe cand cel putin o parte dintre astia din "generatia noua" vrea sa auda ceva nou, nu tot aceleasi subiecte, beat-uri etc.zergon wrote:E 2008, e vorba de nave spatiale si oameni zburatori.... asta e gandire de paleofuturisti www.paleofuture.com.
Concluzia: se vrea ceva nou!
Cat despre Leasa, multa imaginatie, multe obiective. Bafta si cam atat...