Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
@suzy
Feminismul zilelor noastre nu e despre egalitate, dacă ar fi, s-ar numi umanism. Acolo unde mișcarea feministă are o influență majoră (vezi țările Scandinave), este doar o ideologie politică ce trebuie să împingă o agendă, pentru a-și substanția existența. Pentru asta trebuie să inventeze chestii pentru care să lupte; le rezolvă pe alea, trece la următoarele și nu se termină niciodată - fiindcă ăsta e progresismul, reformă și schimbare doar de dragul schimbării și reformei.
Partea proastă e când agendele încep să se încalece (vezi Norvegia, sau, mai precis Oslo). Verifică datele despre viol din capitala Norvegiei și poate o să ai o revelație: peste 90% dintre violurile care au loc în Oslo sunt comise de imigranți musulmani. Progresiștii tac mâlc față de chestia asta - inclusiv feministele - fiincă multiculturalismul prevalează feminismul. Unii ajung chiar să dea vina pe femei că nu se îmbracă conform societății multiculturale, și astfel îi ațâtă pe bărbații musulmani (asta a venit chiar de la un respectabil profesor de antropologie, care e de fapt o ea).
Din discuțiile cu o profesoară de la facultatea la care învăț, feministă de asemenea, am înțeles că ea regretă situația femeilor din Orientul Mijlociu, dar noi nu avem dreptul să intervenim acolo, fiindcă toate culturile sunt egale, și chiar dacă e modul cum bărbații de acolo tratează femeile e barbar, de fapt nu e barbar, e doar diferit și înțelegi tu aberația de aici încolo.
E ultimul meu comentariu aici, că deja s-a deraiat mai mult decât era cazul.
Feminismul zilelor noastre nu e despre egalitate, dacă ar fi, s-ar numi umanism. Acolo unde mișcarea feministă are o influență majoră (vezi țările Scandinave), este doar o ideologie politică ce trebuie să împingă o agendă, pentru a-și substanția existența. Pentru asta trebuie să inventeze chestii pentru care să lupte; le rezolvă pe alea, trece la următoarele și nu se termină niciodată - fiindcă ăsta e progresismul, reformă și schimbare doar de dragul schimbării și reformei.
Partea proastă e când agendele încep să se încalece (vezi Norvegia, sau, mai precis Oslo). Verifică datele despre viol din capitala Norvegiei și poate o să ai o revelație: peste 90% dintre violurile care au loc în Oslo sunt comise de imigranți musulmani. Progresiștii tac mâlc față de chestia asta - inclusiv feministele - fiincă multiculturalismul prevalează feminismul. Unii ajung chiar să dea vina pe femei că nu se îmbracă conform societății multiculturale, și astfel îi ațâtă pe bărbații musulmani (asta a venit chiar de la un respectabil profesor de antropologie, care e de fapt o ea).
Din discuțiile cu o profesoară de la facultatea la care învăț, feministă de asemenea, am înțeles că ea regretă situația femeilor din Orientul Mijlociu, dar noi nu avem dreptul să intervenim acolo, fiindcă toate culturile sunt egale, și chiar dacă e modul cum bărbații de acolo tratează femeile e barbar, de fapt nu e barbar, e doar diferit și înțelegi tu aberația de aici încolo.
E ultimul meu comentariu aici, că deja s-a deraiat mai mult decât era cazul.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
asta e relativism cultural, dar are o limita si nu-s de acord cu ea aici. oricum se intervine, fie ca ea zice ca nu ar trebui sau nu.c0p wrote:Din discuțiile cu o profesoară de la facultatea la care învăț, feministă de asemenea, am înțeles că ea regretă situația femeilor din Orientul Mijlociu, dar noi nu avem dreptul să intervenim acolo, fiindcă toate culturile sunt egale, și chiar dacă e modul cum bărbații de acolo tratează femeile e barbar, de fapt nu e barbar, e doar diferit și înțelegi tu aberația de aici încolo.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
se intervine o pulaaaaaaaa. De aia nu o sa mai fie violate femei in India, de aia nu o sa mai fie omorate in Pakistan, Iran sau Arabia Saudita. Hai ba ca deja o dam in sf-uri pe topicul asta, sincer. Tu chiar nu poti sa accepti un raspuns, indiferent de la cine vine.
Cum se cheama gagicile lui Nila?
Raspuns
Raspuns
pizdism,plm...
ahahaha paranoic
ahahaha paranoic

-
- Niciodata un nimeni
atat misoginii, cat si feministii pulii mele sunt oameni care n-au gasit echilibrul in viata. sunt satul sa aud rap extremist. in afara de cretzu si de inca vreo cativa baieti, nu prea am mai auzit texte echilibrate in ultima vreme.
echidistanta is not the romanian's rap middle name.
echidistanta is not the romanian's rap middle name.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Umor de calitate, aproape am râs.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Caterinca de santier. Zici ca le scrie Markone1 glumele.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
opaaa
de aici si postarea aia a lui doc

http://soundcloud.com/arinix
Ar fi interesant un diss Doc vs Ombladon.
Oricum e penibilă faza atâta timp cât Cheloo a colaborat cu un artist ha ha ha.
@iemsy, despre ce postare vorbești?
Oricum e penibilă faza atâta timp cât Cheloo a colaborat cu un artist ha ha ha.
@iemsy, despre ce postare vorbești?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
cred ca postul asta scris de DOC pe 29 iulie.
"Recomand rapperului de top din Romania care ne mananca de cur pe la concertele trupei lui sa dea dovada de oule alea mari (cel putin conform imaginii propovaduite) si sa scoata o piesa, sa auda si urechea mea ce are de zis. Pana atunci e doar un roman tipic care mananca cacat si apoi se spala pe dinti, respirandu-ti in fata pentru a-ti dovedi ca nu, el nu mananca cacat."
"Recomand rapperului de top din Romania care ne mananca de cur pe la concertele trupei lui sa dea dovada de oule alea mari (cel putin conform imaginii propovaduite) si sa scoata o piesa, sa auda si urechea mea ce are de zis. Pana atunci e doar un roman tipic care mananca cacat si apoi se spala pe dinti, respirandu-ti in fata pentru a-ti dovedi ca nu, el nu mananca cacat."
https://www.youtube.com/watch?v=gAyaiM1Uhjc
Si mai sunt cateva interviuri pe net in care Ombladon zice ca CTC-ul face muzica de calitate. Ombladon e rapperul meu preferat din Romania,dar in momentul de fata,Doc e mult peste el,la fel cum CTC sunt peste Parazitii.
Si mai sunt cateva interviuri pe net in care Ombladon zice ca CTC-ul face muzica de calitate. Ombladon e rapperul meu preferat din Romania,dar in momentul de fata,Doc e mult peste el,la fel cum CTC sunt peste Parazitii.