Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NskY
#

Re: Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)

Post by NskY »

frate eu zic ca e un pic de diferenta intre ateul care nu crede si isi vede de treaba lui si ateul care nu crede dar face tot posibilul sa ii faca si pe altii sa nu creada. ateii din a 2a categorie fac propaganda cu "nu credeee!! ne mint astia, nu exista dumnezeu!!!" si desi mesajul lor e exact opusul, sunt la fel ca acei crestini infocati care iti bat la usa sa te convinga sa mergi la biserica/la biserica lor. eu cred ca au atitudinea respectiva pentru al 2lea tip de atei. trebuie sa respectam credinta altora indiferent care ar fi ea. asta e un capitol la care fiecare trebuie sa analizeze bine si sa ia decizii doar pentru el. voi astia care sunteti atei convinsi pe forum, nu aveti o mama/ matusa / bunica ceva care chiar crede si a crezut toata viata? cum ar fi sa le ziceti si lor glume despre religie si injuraturi pe care pe forum le postati fara rusine? eu cred ca nu ar fi chiar ok, asa ca din bun simt evitati discutiile despre subiectul ala.
eu ii dau dreptate lui ionut, foarte ok a scris.

fiecare trebuie sa cante despre ce vrea el, si despre ce ii place. eu raman la parerea ca mesajul muzicii nu va influenta publicul decat intr-o masura foarte mica eventual. nu cred ca 4-5 tineri de 18 ani acum 4 ani ziceau "ba frate.. ce facem azi? mergem sa cumparam niste legale ca asa a zis dragonu pe o piesa?" iar astazi zic "bajeti unde o ardem astazi? mergem pana la o biserica / manastire ceva? ca asa a zis dragonu pe albumu nou".. asa ceva e exclus :)))

iar religia are un foarte mare rol moral pentru oamenii saraci. le ofera speranta ca in viata viitoare va fi mai bine. altfel, multi ar ceda poate si s-ar sinucide. oricum se sinucid multi, dar numarul ar fi fost si mai mare daca n-ar stii ca e cel mai mare pacat, singurul care nu se iarta. deci sunt si parti bune, stiu, o sa veniti cu exemple de oameni care au luat totul prea in serios.. in orice domeniu gasesti si oameni de genu ala, nimic nu e bun in exces.
NuMaCunosti
spre 5000 de posturi, e ok

Post by NuMaCunosti »

Suzy wrote:
NskY wrote:iar religia are un foarte mare rol moral pentru oamenii saraci. le ofera speranta ca in viata viitoare va fi mai bine. altfel, multi ar ceda poate si s-ar sinucide. oricum se sinucid multi, dar numarul ar fi fost si mai mare daca n-ar stii ca e cel mai mare pacat, singurul care nu se iarta. deci sunt si parti bune, stiu, o sa veniti cu exemple de oameni care au luat totul prea in serios.. in orice domeniu gasesti si oameni de genu ala, nimic nu e bun in exces.
rationamentul asta e exact ca ala "lumea nu fura/omoara de frica religie." yeah right. de parca asta te tine. sa fim seriosi, daca chiar te-ar tine religia din facut anumite lucruri, lumea chiar ar fi un loc mai bun. :lol:
pe unii ii tine ...nu pe toti
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
NskY
#

Post by NskY »

uite ca pe dragonu il tine din facut anumite lucruri. :)

am mai zis, e o fff buna consolare.. cand ti se face o nedreptate nu ii dai in cap celui ce ti-a gresit, ci te consolezi cu gandul ca "dumnezeu e sus si vede, o sa faca el dreptate"
Godflesh
rapperu vostru preferat

Post by Godflesh »

si eu ma bucur ca si-a pus ordine in viata, banuiesc ca nu e usor - tot respectu pentru asta, da' muzica e din ce in ce mai proasta, mai lipsita de substanta si ar trebui sa-si faca timp sa citeasca, sa analizeze etc. inaine de a pune pe beat asemenea aberatii. din cate vad, face mai mult rau masei acum, decat in perioada cu drogurile.

sunt de acord cu Nsky, e vorba de un prozelitism acut la fel ca la crestini. ateismul tinde sa devina un fel de religie, bazata de pe dogma non-deista. cred ca in jur de 70% din cei ce se declara atei o fac doar pentru ca e la moda sa fii diferit si ptr. ca iti da sentimentu de superioritate, dar se pierd in fata oricarei intrebari de duzina a unui crestin obisnuit.

le: :)) religia e buna ptr. oamenii slabi, muncitorii de rand care nu stiu decat servici-acasa-copii si nevasta-iarservici, dar daca vrei sa faci arta sau altceva ...
Godflesh
rapperu vostru preferat

Post by Godflesh »

nici mie nu-mi mai place dragonu
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Am mutat ultimele discuţii aici: http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... =9&t=11672.
Offtopicul (care nu avea legătură nici cu Dragonu, nici cu religia, nici cu homosexualii etc) l-am mutat aici: http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... =9&t=13046
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

Cred că Dragonu încă nu a ajuns la apogeu şi vor urma chestii tari de la el.

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

din partea mea nu are ce sa scoata tare, din moment ce nu-s de acord cu credintele si versurile lui. si bucatile astea gen "sunt cel mai boss/ma pis pe voi." etc nu ma mai incanta la absolut nimeni. na, poate pentru altii mai are lucruri de zis, pentru mine, nu. asta ca sa fiu si eu ontopic, ca am tot aberat pe aici.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

sper sa faca o piesa smechera de party pentru crestini, bajetii care rup miru' in doua, am inceput sa nu mai am ce sa ascult pe la botezuri si impartasanii.
Image
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

rasu ala ghidus de drogat a ramas. :D
...un ștrudel și o armă
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie