Topic de culturalizare
Moderators: .etalosed, greuceanu
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
dar de ce atata ura? Va cunosteati dinainte? Oricine e binevenit sa aculte hip hop. De ce unii au voie si unii nu? Cine decide asta? Nu va mai certati, in loc sa explicati celor ce nu stiu. Dupa aia ajungeti ca mine (temparamental agresiv, dupa 4 ani de sofat in Bukale)Sun|Rah wrote:Din respect pentru ceilalti utilizatori ai acestui forum.. m-am simtit nevoita a sterge anumite posturi.. sa o ardem ontopic.. va rog frumos!

Brugner are dreptate!!!
Suni si Ra
nu te ma umfla
)
omu chiar nu stie .....poate nu a avut de unde sa-si ia muzica sau alte chestii.
Dar ca de obicei fiecare face exces de zel ...sau isi arata ego-ul ....la tine e ceva normal (Suni si Ra)
)))))))))))
terminaati odata cu kkaturile astea!!
Astept replica :>
Auzi Suni si Ra .....ce ar fi sa ne ciumegim in alte domenii cum ar fii: pictura!
Intrebare de cultura generala:
Pictor rus mort la nastere?
daca stii raspunsul poti castiga o excursie la Calimanesti-Caciulata si 2 bilete la Concertul trupei Lordz Ouf Di Andergraund, cu orice oarecare alt prieten al tau din bucuresti .
Sau mai poti prinde bonusu : o blana de strut si o pereche de ciorapi din lana de Bobak!!!
See yaaaa!!!!

omu chiar nu stie .....poate nu a avut de unde sa-si ia muzica sau alte chestii.
Dar ca de obicei fiecare face exces de zel ...sau isi arata ego-ul ....la tine e ceva normal (Suni si Ra)

terminaati odata cu kkaturile astea!!
Astept replica :>
Auzi Suni si Ra .....ce ar fi sa ne ciumegim in alte domenii cum ar fii: pictura!
Intrebare de cultura generala:
Pictor rus mort la nastere?
daca stii raspunsul poti castiga o excursie la Calimanesti-Caciulata si 2 bilete la Concertul trupei Lordz Ouf Di Andergraund, cu orice oarecare alt prieten al tau din bucuresti .
Sau mai poti prinde bonusu : o blana de strut si o pereche de ciorapi din lana de Bobak!!!
See yaaaa!!!!
Peace and Knowledge!
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- spre 5000 de posturi, e ok
[email protected]?care e continuarea?scrie un roman...ca e palpitant...m-a apucat somnu d-abia pe la jumate
mod edit: aici se discuta doar despre albumele puse la download.
mod edit: aici se discuta doar despre albumele puse la download.
Ba... ii dai orgasm lu Sunrah ! .. ia fa-ne fata o lectie aici , o demonstratie de ip'op . Asa ca mi-am adus aminte de povestile tale
)) ca vad cateva topicuri mai sus ca prin 2005 erai la fel sa moara bibi.
PS ... Mallone... nu cred ca e de bun augur opicu. Adica ar fi el...dar sunt prea multi care dau de Quasimoto si vor sa invete pe altii. Iti dai seama... plm... mai bine ramane inchis .

PS ... Mallone... nu cred ca e de bun augur opicu. Adica ar fi el...dar sunt prea multi care dau de Quasimoto si vor sa invete pe altii. Iti dai seama... plm... mai bine ramane inchis .
-
- Niciodata un nimeni
mah...sunrah e o fata ok in realitate intelegi ? ca se ia ea in gura cu lumea pe forum e complet alta poveste...nu stau eu sa-i judec faptele...
si cat despre treaba asta cu quasimoto,a si zis kombat pe la inceput ca albumele dupa '97 le sterge...asa ca incercati sa puneti albume dinainte de 1997 ( inclusiv ) ...
si ca sa nu fiu complet offtopic,pun aici un album :
Alex & The City Crew - Say What Say Who (New York 1984)
Tracklist :
01. Say What, Say Who
02. Boogie Head
03. Electric Shocks
04. Let The Electro Beat Make Your
Hai bagati in continuare !
si cat despre treaba asta cu quasimoto,a si zis kombat pe la inceput ca albumele dupa '97 le sterge...asa ca incercati sa puneti albume dinainte de 1997 ( inclusiv ) ...
si ca sa nu fiu complet offtopic,pun aici un album :
Tracklist :
01. Say What, Say Who
02. Boogie Head
03. Electric Shocks
04. Let The Electro Beat Make Your
Hai bagati in continuare !
Viața e complexă și are multe aspecte.
pun si io Aesop Rock - Unreleased Fucked Up Shit (19xx)
http://www.rapidshare.com/files/retards ... ife0000000
enjoy
http://www.rapidshare.com/files/retards ... ife0000000
enjoy
...