BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- strabunicutza
- Bandit Queen
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
pentru aia care nu vad rezultatele pe pagina...
* Gruparea Chisinau 1 %
* Sechestrati in Tren 14 %
* LitteraSerum 0
* Urban I 3 %
* Conotativ 0
* Rimmer 2 %
* Black Sheep 1 %
* Dovada 33 4 %
* Rap MC 8 %
* Ars Poetica 13 %
* Oza si Rebel Monk 4 %
* Noua Critica 14 %
* Viollent 20 %
* Maiccec 7 %
* Zen Tehnium 4 %
* Antidot 1 %
* Efecte Secundare 1 %
* Sonia & Ra 1 %
* Antifon 3 %
Total votes: 762
* Gruparea Chisinau 1 %
* Sechestrati in Tren 14 %
* LitteraSerum 0
* Urban I 3 %
* Conotativ 0
* Rimmer 2 %
* Black Sheep 1 %
* Dovada 33 4 %
* Rap MC 8 %
* Ars Poetica 13 %
* Oza si Rebel Monk 4 %
* Noua Critica 14 %
* Viollent 20 %
* Maiccec 7 %
* Zen Tehnium 4 %
* Antidot 1 %
* Efecte Secundare 1 %
* Sonia & Ra 1 %
* Antifon 3 %
Total votes: 762
-
- fratele meu tu esti baiat
nici mie nu-mi merge sa votez...dar nu mai conteaza...am vazut p-aci ca se ataca nuj'care ca la viollent SE SPECIFICA "produsa de VD" etc. vbind in cunostiinta de cauza...piesa "n-am nimic"(care oricum e de 10 ori mai buna ca asta care e acu) trebuia sa fie in concurs...si exact cand i-au trimis-o lu kombat...i-a picat netu...si dup-aia el a luat o piesa oarecare de pe net..si a pus-o acolo. albumu viollent...cand a fost pus la donwload a avut scris la fiecare piesa de cine e produsa
eu sunt de parere ca e un avantaj sa ai intre paranteze Vlad Dobrescu ca producator ...pentru ca intra ascultatori cu tot felu` de gusturi sa voteze...si vede acolo dom`le VD si ce zice...moa...asta`i cu CTC`u...CTC`u sunt cool si se lasa dusi de numele din paranteza... . pace
6 Grade Studio
www.myspace.com/6gradecrew
oricum n-are rost sa gasitzi nici o scuza pentru piesa...dupa ce atzi citit critici & shit ...o data ce a fost pusa la download si ascultata...voteaza cui ii place, nu ?
6 Grade Studio
- vizy
- adevarat sa mor de nu
lasa sa atace oamenii! nu ai vazut ce procente au unele piese care sunt chiar bune? daca aveau intre paranteze VD poate ca erau chiar ascultate nu blamate de la inceput .doar pentru ca Sechestrati in tren sau Rimmer nu va spune mare lucru la inceput nu inseamna ca tre sa ii respingeti sau ceva de genu! viollent poate are piese mai bune nu ma indoiesc dar piesa asta nu merita procentele alea! 

this shit's chess , it ain't checkers
-
- spre 5000 de posturi, e ok
eu personal nu vin pentru trupa care va iesi invingatoare in urma acestui concurs.nu conteaza faptul ca scria vd in paranteza,viollent e o trupa buna.ca nu au ales bine piesa asta e alta poveste si s-a explicat mai sus motivul.oricum nu vor canta doar o piesa. nu stiam ca rimmer e chiar atat de tare...dar...voi aveti ierarhiile de valori altfel dispuse.si bineinteles,voi aveti dreptate
-
- tanar
doamne:)
doamne ce oameni. ba ce tsarani pot fi cate unii:)..
ai ba..dar ce va mananca pe voi in cur ce piesa am trimis eu acolo? da...e ce-a mai proasta piesa de pe album si? mie imi place:) fi-ti fericiti..oricum nu conteaza piesa....eu cand am trimis demo am zis clar ca nu stiu ce piesa pot sa trimit si am pus pe cineva sa aleaga o piesa la nimereala si sa o trimita.! nu imi pasa sincer sa fiu...si stii care e problema ce-a mai mare? e ca sunteti uraciosi toti, sau hateri cum va place voua sa ziceti! tu chiar crezi ca piesa aia are in paranteza "produsa de VD" asa ca sa impresioneze? asa sunt denumite piesele de pe album, in paranteza e producatoru instrumentalului...si? care e problema intreb eu din nou?
mie mi se rupe coaie, cu sau fara summer jam. e un concert in care vreau sa fiu, si sper sa fiu. oricum nu vreau sa par figurant dar din toti oamenii care au trimis acolo piese maxim 3 4 stiu sa tina microfonu in mana restu probabil sunt niste pusti frustrati care canta pe internet si se sparg pe forumuri gen oza(esti ruda cu gza? sau rza?) ma bucur prietene...esti primu tau fan:) sper ca nu si ultimu...hai sa avem un pic de fair play in noi si sa ne abtinem de la comentarii si sa ne facem treaba cum stim fiecare, sa fim prieteni si sa ne distram. nu sa ne mancam de cur unu pe altu pe forumuri ca de ce suna piesa nush cum sau deastea...da am zis...piesa aia e ciudata frate...dar NU conteaza asta. cine a ascultat viollent stie ce canta viollent si a votat viollent, se vede si in procente... data viitoare o sa trimit o poza in pula goala si pariez ca si atunci am procente mai multe decat toti shoarecii care nu au nimic mai bun de facut decat sa se certe pe forumuri!
astept sa imi bagati p--la in gura acum. stiu ca va pricepetsi la asta. inca 3 nopti nu mai dormiti sa ma injurati pe mine pe net:)
hai pace...si ne vedem la summer jam in public sau pe scena, unde o fi:)
ai ba..dar ce va mananca pe voi in cur ce piesa am trimis eu acolo? da...e ce-a mai proasta piesa de pe album si? mie imi place:) fi-ti fericiti..oricum nu conteaza piesa....eu cand am trimis demo am zis clar ca nu stiu ce piesa pot sa trimit si am pus pe cineva sa aleaga o piesa la nimereala si sa o trimita.! nu imi pasa sincer sa fiu...si stii care e problema ce-a mai mare? e ca sunteti uraciosi toti, sau hateri cum va place voua sa ziceti! tu chiar crezi ca piesa aia are in paranteza "produsa de VD" asa ca sa impresioneze? asa sunt denumite piesele de pe album, in paranteza e producatoru instrumentalului...si? care e problema intreb eu din nou?
mie mi se rupe coaie, cu sau fara summer jam. e un concert in care vreau sa fiu, si sper sa fiu. oricum nu vreau sa par figurant dar din toti oamenii care au trimis acolo piese maxim 3 4 stiu sa tina microfonu in mana restu probabil sunt niste pusti frustrati care canta pe internet si se sparg pe forumuri gen oza(esti ruda cu gza? sau rza?) ma bucur prietene...esti primu tau fan:) sper ca nu si ultimu...hai sa avem un pic de fair play in noi si sa ne abtinem de la comentarii si sa ne facem treaba cum stim fiecare, sa fim prieteni si sa ne distram. nu sa ne mancam de cur unu pe altu pe forumuri ca de ce suna piesa nush cum sau deastea...da am zis...piesa aia e ciudata frate...dar NU conteaza asta. cine a ascultat viollent stie ce canta viollent si a votat viollent, se vede si in procente... data viitoare o sa trimit o poza in pula goala si pariez ca si atunci am procente mai multe decat toti shoarecii care nu au nimic mai bun de facut decat sa se certe pe forumuri!
astept sa imi bagati p--la in gura acum. stiu ca va pricepetsi la asta. inca 3 nopti nu mai dormiti sa ma injurati pe mine pe net:)
marrian99 wrote:am reascultat piesa si abia acum imi dau seama cat e de dubioasamarrian99 wrote:*Conotativ* piesa in sine e buna DAR seamana cam mult cu AMMO (Maiccec,40Cham & Khayyam) - Aspecte acelasi sample, acelasi flow, acelasi mesaj, doar ca piesa "aspecte" e mai veche, nu pot sa va zic la ora asta cat de veche, sa fie vreo 3 ani?... strofa lu khayyam tine cat toata piesa voastra =)))))) ahahahahha
refrenul vine cam asa:
"cand iti alegi replica,
fii sigur ca nu te-nseli
invata sa profiti de viata
sa nu fi fara greseli
nu te schimba, daca-ai ceva,
de care merita sa fii mandru
renunta la greseli
nu te mai roti, o data cu pamantul"
piesa asta e pe post de sfat, dar nu stiu ce sfat sa urmez. sa fac greseli sau sa nu fac greseli?
Dupa cum ai spus si tu: "Refrenul vine cam asa" deci nu e asa.
Daca tu esti redus mintal si nu intelegi mesajul nu mai comenta.
Refrenul vine asa:
Cand iti alegi replica,
Fii sigur ca nu te-nseli
Invata sa profiti de viata,
Sa profiti fara greseli
Nu te schimba, daca-ai ceva,
De care merita sa fii mandru
Renunta la greseli,
Nu te mai roti odata cu pamantul.
Asta 1 la mana iar 2 la mana piesa nu este facuta dupa aia de care zici tu, e pentru prima data cand aud piesa aia.
Te rog nu mai asculta piesa, nu cred ca o poti intelege vreodata. Nu e pentru oameni cu IQ subunitar ca al tau.
Bafta.
-
iq subunitar
2 la mana e mishto refrenu
asta:
Refrenul vine asa:
alalalt da pa piesa e cel putin fara sens.

2 la mana e mishto refrenu
asta:
Refrenul vine asa:
alalalt da pa piesa e cel putin fara sens.
Last edited by biologie_tziganu on Wed Aug 15, 2007 4:13 am, edited 1 time in total.
-
Re: doamne:)
tanarshinelinishtit wrote:doamne ce oameni. ba ce tsarani pot fi cate unii:)..
de ce tre sa vorbesti urat de oza? el saracu a mai cantat pe o scena pe o chestie.cum poate si el ..."ce-i" drept ...dar a mai cantat. daca tot esti suparat , de ce nu te pastrezi echidistant?.e mai "ferplei"
el acolo incerca sa glumeasca cu mesajul self loving ...cum poate si el..."ce-i drept"...
aia cu vlad dobrescu ...e prost si el...iarta-l...