Specii - Usile vol. 1 [2011]
- christian k.
- vatraș local
Re: Specii Usile Coming Soon! (2009)
cand ai facut ss-ul ?christian k. wrote:= Dragonu
sum's poppin

- FAD
- adevarat sa mor de nu
LOOOL?!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro

Asta e de acum...da stie cineva ce s`a intamplat?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
vinde kazi droguri mai scumpe decat dragonu luate de la el fara sa mai faca partea,c-asa e in bronx
http://soundcloud.com/arinix
astea-s faze de cacat, nu trebuia sa postati statusul omului, ei se cearta, tot ei se si impaca, daca tot o ardeti cu din astea, trebuia sa-l intrebati ce s-a intamplat
- Darwyn4
- spre 5000 de posturi, e ok
daca era ceva privat, nu punea la status. a pus asa sa vada lumea
"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"
kazi ploae peste speci . si cam atat
semne pentru muti $#%25252
- FAD
- adevarat sa mor de nu
snp wrote:kazi ploae peste speci . si cam atat
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
Dragonu' nu demonstreaza nimic altceva decat ca e un sclav punand status la messenger mesaje de genul asta. Un baiat/bagabont isi rezolva treburile in liniste. Nu conteaza care e mai bazat ca mc dintre ei, care e peste, cred ca asta s-a vazut deja din 2007, o spun fara sa fiu rautacios dar cred ca albumul Gorgone a lui Kazi si Fara Parasute al "triadei" Zeppelin sunt cele mai bune materiale Hades scoase pana acum, beef-urile dintre ei sunt fix pielea, muzica conteaza, eu nu stiu daca Dragonu' o sa reuseasca sa scoata un "Gorgone" vreodata. De mancat rahat e simplu, mult succes lui la pus status-uri pe messenger. Am spus-o si o mai zic, Kazi nu a facut decat un joc, cu toti cei cu care s-a anturat, cu muzica, e treaba lui nu sunt eu in masura sa il judec, dar cred ca trebuiau sa fie mai pe faza de la inceput cei care au avut tangente cu el, e o persoana greu de inteles.
In fine am fost mult pe langa subiect, Specii - Usile, astept sa aud si altceva in afara de piese scrise cand erau extrem de drogati, prea multa mizerie strica.
In fine am fost mult pe langa subiect, Specii - Usile, astept sa aud si altceva in afara de piese scrise cand erau extrem de drogati, prea multa mizerie strica.
e problema lor ba.. ei se cearta, ei se impaca, astea. nu mai judecati oamenii
L.E. abia acum ti-am vazut postu meta. te-am citat fara sa vreau
L.E. abia acum ti-am vazut postu meta. te-am citat fara sa vreau

si tu ai inteleso, este maestre? ai postat doar ca sa te afli in treaba (recunosti si tu), cui ii pasa ca tie ti se par ca albumele alea cele mai bune de la hades? abcdurs. omu isi pune la status ce vrea antebratu lui, nu cred ca trebuie sa dea vreo explicatie sau ca treaba asta tine de "baieteala". daca nu posta ala statusul tu nici macar nu stiai ca a fost ceva si nu mai exista discutia asta. acum hai cu teoria consipiratiei cum ca si-a pus status doar ca sa vada bajetii de pe hades sa posteze aici sa vada forumistele cum sta treaba cu adevarat.sandox wrote:Kazi nu a facut decat un joc, cu toti cei cu care s-a anturat, cu muzica, e treaba lui nu sunt eu in masura sa il judec, dar cred ca trebuiau sa fie mai pe faza de la inceput cei care au avut tangente cu el, e o persoana greu de inteles.
DA, prea multa mizerie strica! LASA-NEEEEEE LASA-NEEEEEE
-
- dimineata verific forumu
Club Hipnotyc (Resita) Specii (intrarea probabil e 10-15 lei )
To survive an attack,
There’s only one way,
Battle to the death,
That’s how sharks play.
There’s only one way,
Battle to the death,
That’s how sharks play.
frate e treaba lor, acum nu iti mai plac specii ca se injura cu kazi ? =) am impresia ca tb sa ascultam muzica, nu sa ne intereseze ce fel de oameni sunt sau ce combinatii au ei
enjoy life.
Alin-San "maestre" nu ne cunoastem, aici nu e vorba despre mine, eu sunt un nimeni, asa ca Domnule Virgin-San e usor sa ataci, problema e sa o faci cu cap. Vorbim de Specii si "membrul" Dragonu' asa ca nu e nici o teoria consipiratiei dar observ ca esti cam pe langa subiect. E treaba lor, beef-urile lor, am spus e vorba de muzica si atat, asta nu inseamna ca Dragonu' e mai putin sclav pentru gesturi si strigaturi gen status la messenger. El se da baiat pe piese pai sa fie pana la capat daca tot se da asa de baiat, asta e ceea ce vreau sa spun, si ceea ce tu nu ai cum sa intelegi pentru ca nu traiesti intr-un mediu de genul asta, tu esti un baiat cuminte care doar se da un pic rau, si nu o spun ca sa tin eu predici.
Stima tie, vad ca "fluturi" poze despre iarba, nu stiu de ce dar cred ca tu nu stii nici cum miroase o pasarica, dapai cum miroase un mugure gras.
N-am vrut sa ma bag in seama prea mult ca nu e productiv, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ceea ce am zis, Specii - Usile nu stiu de ce dar cred ca usa scartaie si nu scartaie ca e prea bine unsa.
Toate cele bune! (In special lui Virgin-San ca observ ca ii place sa se dea barbat)
Stima tie, vad ca "fluturi" poze despre iarba, nu stiu de ce dar cred ca tu nu stii nici cum miroase o pasarica, dapai cum miroase un mugure gras.
N-am vrut sa ma bag in seama prea mult ca nu e productiv, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ceea ce am zis, Specii - Usile nu stiu de ce dar cred ca usa scartaie si nu scartaie ca e prea bine unsa.
Toate cele bune! (In special lui Virgin-San ca observ ca ii place sa se dea barbat)