Cheloo - Cel care urăște

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

G-MONEY
botezatoru'

Re: Cheloo - Cel care urăște

Post by G-MONEY »

Ete pula, cica singurul a fost cedry2k. Da ce ma, Nimeni Altu' sau raku nu stau bine dpdv liric ca sa poata sa-ti dea turatia peste cap? :) Chiar nu sunt subiectiv, imi place Cheloo dar nu o sa ma rupa in veci ca NA. Bine, au si subiecte total diferite, dar totusi..
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

sunt de acord cu mallone pentru prima data, desi nu ma asteptam sa imi impartasasca parerea referitoare la cei mai tari in lirica.da, cheloo, impreuna cu cedry2k, impreuna cu ctc-ul atunci cand abordeaza un subiect serios, pastreaza un nivel de tehnica, complexitate si in acelasi timp cursivitate si naturalete in versuri care eu zic ca ii detaseaza de alti mc...

g-money, nimeni altu iti da turatia peste cap cu truismele pe care le evoca si cu flow-ul lui care atinge coarda sensibila

Suzy, ma dezamagesti.nici mie nu imi place piesa, suna prea raw pentru gusturile mele, dar de aici pana la a intreba ce mai cauta personajul asta in hip-hop-ul romanesc e cale lunga.un personaj care a contribuit la ridicarea stachetei lirice din hip-hop-ul romanesc, si care de fiecare data cand s-a abatut de la standardele proprii, a revenit cu aceleasi calitati care l-au consacrat, merita apreciere, asta daca intelegi cumulul de skilluri care fac diferenta in hip-hop.ca altfel, dragonu iti poate suna mai bine cand spune "dili dali lam dali lei" dar asta nu il face mc de calitate...
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Aidi, bre, terminați-vă cu prostiile. În cel mai bun caz aveți o problemă de semantică: de unde până unde e Cheloo tehnic și complex? Nu zic că n-ar fi un MC... OK, să zicem, dar tehnic? Complex? Cumul de skill-uri? Asta-i de-a dreptul ridicol. Și spun asta ca unul care știe pe de rost majoritatea pieselor Paraziții până la și incluzând Irefutabil

...da fuck outta here!

Am uitat să spun: ce-a spus Suzy e o idioțenie. (Nah, nah!) În hip-hopul românesc Cheloo are scaunul lui pe care i se văd urmele de buci ferm întipărite. Și-o să rămână asscheeckprintu lui pe scaunu ăla mult după ce-o să dea colțul.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Mallone wrote:
Suzy wrote:de ce mai exista personajul asta in hip-hop-ul din Romania?
pentru ca hip-hop-ul, cel putin la apogeul lui din anii '90, a fost si este o muzica plina de atitudine. si cheloo are o personalitate foarte puternica si atitudine cat cuprinde! nici eu nu mai sunt de acord cu misoginismele, dar cheloo e un om care din punct de vedere liric poa' sa dea turatia peste cap multor oameni, singurul care a reusit sa-l egaleze la capitolul asta fiind cedry2k. vechiul cedry2k.
cheloo e un misogin, rasist, homofob. :) din cate stiu hip-hop-ul ar trebui sa fie o muzica care promoveaza toleranta. cand canti ce canta el, denigrand femeile, homosexualii etc, nu mai ai ce cauta aici.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Dani
Mitică

Post by Dani »

bai, ai dreptate ce zici tu acolo, dar nu pot fi toti Macklemore.
Si mie mi se pare Cheloo foarte depasit la momentul actual, dar este ascultat si nu ai cum sa ignori trecutul sau. Eu, de exemplu, de vreo 2 albume parazitii/cheloo ma tot plictisesc. Nici melodiile astea nu le pot asculta mai mult de 40 secunde, ca ma plictisesc, ma simt ca si cum nu ascult nimic. Insa de Ombladon inca mai sunt curios.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

True.

Însă pe mine mă enervează corectitudinea politică aplicată retroactiv. Acum trăim alte timpuri. Pe vremea când Cheloo era misogin și homofob, la fel era 90% din repu american. Ce-ar fi să-l scoatem și pe Eminem din ipop? Nu judeci trecutul după standardele prezentului. Decât atunci când vrei să arăți cum și de ce s-a ajuns la standardele prezentului.

Și dacă tot suntem la subiect, probabil că mai mult de 50% din hip-hopul mondial (i pulled that out of my ass... cum ar zice Elton. Da, sunt homofob. :P) încă este misogin și homofob. Și rasist, pe ici, pe colo.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

cheloo. nu. e. tehnic.

acelasi flow simplu mai peste tot, acelasi tip de rime simple. nu cred ca am auzit rime interioare la el vreodata.
flow-ul e decent, nu-i intrerupt, nu e pe langa beat, dar sa spui ca cheloo e printre cei mai tehnici de la noi...
Și dacă tot suntem la subiect, probabil că mai mult de 50% din hip-hopul mondial (i pulled that out of my ass... cum ar zice Elton. Da, sunt homofob. :P) încă este misogin și homofob. Și rasist, pe ici, pe colo.
eminem vorbeste despre violuri si crime si nimeni nu clipeste, rick ross zice ca i-a pus droguri unei tipe in sampanie si a dus-o acasa si toata lumea inebuneste
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Suzy

Post by Suzy »

CreativeEgo wrote:True.

Însă pe mine mă enervează corectitudinea politică aplicată retroactiv. Acum trăim alte timpuri. Pe vremea când Cheloo era misogin și homofob, la fel era 90% din repu american. Ce-ar fi să-l scoatem și pe Eminem din ipop? Nu judeci trecutul după standardele prezentului. Decât atunci când vrei să arăți cum și de ce s-a ajuns la standardele prezentului.

pai tocmai ca e vorba de prezent, nu de trecut. :wink: si nu i-am judecat trecutul, ii judec prezentul. nu e vorba de corectitudine politica, frate. e straight up hateful ce face el.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

Dar ce te asteptai ma desteptule sa vezi pe un topic intitulat "Cel care uraste"? Pe Solcanu mirosind basini de fluturasi?
Dani
Mitică

Post by Dani »

tu esti Markone?
Suzy

Post by Suzy »

calugaru wrote:Dar ce te asteptai ma desteptule sa vezi pe un topic intitulat "Cel care uraste"? Pe Solcanu mirosind basini de fluturasi?
poti sa urasti intoleranta, inegalitatea si abuzurile de exemplu, nu o categorie de oameni care nu ti-a facut nimic. :wink:

calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

"O cheama Suzy si este plina de iluzii."
Godflesh
rapperu vostru preferat

Post by Godflesh »

calugaru wrote:"O cheama Suzy si este plina de iluzii."
asta-i de semnatura

#no offence
Suzy

Post by Suzy »

nu am de ce sa ma supar. dar sunt surprins cum de e luat cineva la p.ula doar pentru ca a zis ceva de bun simt.

G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

exact in rap te-ai gasit sa cauti oameni care nu sunt homofobi si misogini. :lol: Eu inteleg ca tu ai luat-o pe drumul make love not war, vrei sa fi vegetarian si esti un protestatar inrait. Bravo tie !! (fara nicio urma de caterinca). Dar peisajul hip hop nu prea se pupa cu noile tale conceptii. :) Dar pana la urma, asta e hip hop-ul. Orice poti sa zici de cheloo, dar ca ce mai cauta asta in rap este mai aberant decat sa zici ca ispas nu iubeste saorma. Pana la urma si Puya e bagat la hip-hop..PUYA frate!!! Si nu Cheloo?
Chiar zicea Chris Rock intr-un show ca vai de blamat e hip hopul din cauza misoginismului dar toata lumea "se rupe" in club pe muzica asta.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Post Reply