Rezervarea pe numele dumneavoastra a fost inregistrata.
Modul in care puteti achita si intra in posesia biletului in ziua
evenimentului va va fi comunicat ulterior via e-mail. (informatia va
exista si pe site-ul evenimentului in cazul in care nu va verificati
adresa de e-mail).
Va multumim pentru interes si va asteptam sambata 4 noiembrie la concert.
Sa nu sune a intrebare stupida sau invechita...dar unde mai gasesc bilete ? vreau sa cumpar maine bilet si nu stiu unde se gasesc ! Daca se poate sa-mi dea cineva un privat cu locul si adresa ca sa nu poluam vizual threadul cu detalii inutile
Nu e detaliu inutil. Nici eu nu mi-am luat inca si din cate vad, nu se gasesc mereu in locurile anuntate. Si probabil mai sunt si altii in situatia asta.
Cand m-am dus vinerea trecuta in RuleZ,inca mai aveau bilete...da ma rog..asta e acum o saptamana..dar atunci nu am avut bani sa-mi iau...dar o sa fac un efort supraomenesc sa vin la concert...si d'aia vreau sa stiu si io unde putem gasi belete...pentru ca nu stiu nici io cat de dispus si dotat financiar o sa fiu sa dau 400 000 la intrare pe bilet...dar daka nu se va gasi nici o iesire din treaba asta,cred c-o sa fac efortul sa dau 400 000
Anyway,astept raspuns !
Mallone wrote:Cand m-am dus vinerea trecuta in RuleZ,inca mai aveau bilete...da ma rog..asta e acum o saptamana..dar atunci nu am avut bani sa-mi iau...dar o sa fac un efort supraomenesc sa vin la concert...si d'aia vreau sa stiu si io unde putem gasi belete...pentru ca nu stiu nici io cat de dispus si dotat financiar o sa fiu sa dau 400 000 la intrare pe bilet...dar daka nu se va gasi nici o iesire din treaba asta,cred c-o sa fac efortul sa dau 400 000
Anyway,astept raspuns !