BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

tanarshinelinishtit
tanar

Post by tanarshinelinishtit »

:)) simpatic tiganu:) nu stiu coaie de ce nu tac:) pula mea...se leaga de munca mea:) de parca eu am spus ca in afara de rimmer care mai misca ceva sunt toti praf.nu nu am spus asta ca nu ma intereseaza:))

oricum pula mea...niste oameni pur si simplu nu pot sa inteleaga ca ai voie sa faci featuri cu oricine, ai voie sa fii produs de oricine plus ca mai sunt vreo 2 piese care au in paranteza numele producatorului..acum daca dobrescu e un nume mai sonor nu e problema mea...si chiar nu m-as lauda eu cu dobrescu sau cu oricine altu ca nu te apreciaza nimeni ptr oamenii cu care canti..whatever...hai sa incheiem si cu piesa aia...suna foarte "inchis" dar tocmai asa si trebuia sa sune...

cei ce au urechi sa asculte chiar daca n-au ochi sa ne vada
indiferent ca beau in cluburi, acasa sau pe strada
baieti de bani gata sau fara bani ca`i bea tata
cu totii asteapta momentul cand se va intoarce roata
iar cei ce au urechi sa asculte si-au si puterea sa inteleaga
tot ceea ce spunem sau doua versuri ce se leaga
o acapella trasa prost sau o piesa ce nu e intreaga,
din trei concerte live sau un album lucrat in graba,
cu totii stiu ca intr-o viata cu bune si rele
tot ceea ce nu te omoara te lasa cu sechele.
e un album inspirat din ele fara sa lasam sa se vada
cu featuri gramada fara figuri venite din strada
eu am renuntat demult sa fac degeaba pe eroul
caci miscare underground stim ca face doar metroul
deasta spun ca prefer sa raman mai diferit
intr-un mediu in care si daca sunt de cacat sunt folosit

astea sunt versurile lu chopo de pe piesa care oricum explica toti...treceti putin dragii mei ascultatori de hiphop de eticheta si ascultati cuvintele alea ca si asa va dati undergrounzi destia...e trasa in casa piesa:)
oricum live va bat la cur pe toti:P
haida ciao ca tre sa sterg arhiva aia din calculator ca nu tsin porcariile alea aici:)
tanarshinelinishtit
tanar

Post by tanarshinelinishtit »

rectific...imi place si oza ala cu rebel monk:) l-am mai auzit odata la o pizda in calculator dar nush ce nume avea ca nu era oza...imi place interpretarea...teatral asa:) misto
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
strabunicutza
Bandit Queen

Re: doamne:)

Post by strabunicutza »

tanarshinelinishtit wrote:doamne ce oameni. ba ce tsarani pot fi cate unii:)..

ai ba..dar ce va mananca pe voi in cur ce piesa am trimis eu acolo? da...e ce-a mai proasta piesa de pe album si? mie imi place:)
sa stii ca uneori conteaza si asta. important este ca aveti destule piese destul de bune, unele chiar mai mult decat bune :p www.myspace.com/viollent . mie una mi s-a parut ciudat ca tocmai pe asta ati trimis-o sau a fost aleasa din cele trimise si daca nu s-ar vota dupa arhiva aia, atunci de ce s-a mai facut?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

strabunicutza wrote:

ai ba..dar ce va mananca pe voi in cur ce piesa am trimis eu acolo? da...e ce-a mai proasta piesa de pe album si? mie imi place:)
sa stii ca uneori conteaza si asta. important este ca aveti destule piese destul de bune, unele chiar mai mult decat bune :p www.myspace.com/viollent . mie una mi s-a parut ciudat ca tocmai pe asta ati trimis-o sau a fost aleasa din cele trimise si daca nu s-ar vota dupa arhiva aia, atunci de ce s-a mai facut?
s-a facut pentru ca nu toti frecventeaza netu si nu sunt la curent cu toate piesele si trupele
Last edited by Bazooka Joe on Wed Aug 15, 2007 9:27 am, edited 1 time in total.
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Daca va apar direct rezultatele inseamna ca ati mai votat sau cineva din retea ... daca cumva e acelasi ip a facut-o.
muie copos
KallySto
tanar

Post by KallySto »

iertativa toti ma :lol: :lol: voi altceva nu aveti de facut?numa sa va certati?
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

mihai.lazar wrote:
strabunicutza wrote:

s-a facut pentru ca nu toti frecventeaza netu si nu sunt la curent cu toate piesele si trupele
pai era o intrebare la care eu stiam raspunsul. asta era si ideea ca in principiu se voteaza dupa arhiva. daca ai norocul sa fii cat de cat cunoscut/ascultat atunci ai mai multe sanse sa primesti un vot :P
pana la urma ma razgandesc si votez si eu :))
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Ce e un pic trist e ca de cand am pus sectiunea de voting siteul a sarit cu 400 de vizitatori in + pe zi ... si interesul e mai mare decat la anuntarea unor nume precum Defari, RA sau Cesar Comanche ...
muie copos
nZa
oblomovian

Post by nZa »

si-a pus toata lumea prietenii sa voteze
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
KallySto
tanar

Post by KallySto »

Votul meu a mers la noua critica 8) are flow bunicel baiatu!majoritatea is cam seci!
dan
Pop

Post by dan »

mihai.lazar wrote:Ce e un pic trist e ca de cand am pus sectiunea de voting siteul a sarit cu 400 de vizitatori in + pe zi ... si interesul e mai mare decat la anuntarea unor nume precum Defari, RA sau Cesar Comanche ...
las ca face bine la promovare :D

Image

ce e trist ca vor vota oameni are nu au treaba cu fenomenul.. care nu o sa ajunga sa fie in public la festival.. care sunt constienti ca nu voteaza obiectiv bla bla... dar ma bucur ca momentan ViolLent sunt pe primul loc, la ei macar stiu ca au o prestatie mai mult decat decenta :wink:

cand va concerta trupa in cauza? ca nu am fost atent in caz ca s-a specificat...

+ e mai usor sa ai o piesa de studio decenta decat o prestatie live decenta... asa ca, atentie ce va doriti unii :lol:
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Ziua 1 (1 septembrie):
14.15 - 15.45 Battle Off Da Dome contest
15.50 - 16.15 trupa de la concurs
16.20 - 16.45 Zombie THC

gata, am votat, ViolLent, oricum pe ei aveam de gand sa ii votez si i-am si votat de cate ori am avut ocazia :lol:
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Atentie!!!

Am schimbat adresa de mail pentru rezervari din cauza unor dificultati cu gmailul. Noua adresa: [email protected]
muie copos
dan
Pop

Post by dan »

strabunicutza wrote:15.50 - 16.15 trupa de la concurs
acum pt cei din concurs, 25 de minute pe scena poate fi o vesnicie pt o trupa neexperimentata, sigur va doriti asta, aveti piese pt 25 de minute, ati mai cantat vreodata 25 de minute :lol:
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

xan yan wrote:
strabunicutza wrote:15.50 - 16.15 trupa de la concurs
acum pt cei din concurs, 25 de minute pe scena poate fi o vesnicie pt o trupa neexperimentata, sigur va doriti asta, aveti piese pt 25 de minute, ati mai cantat vreodata 25 de minute :lol:
hai sa nu exageram :D... cel putin nu cum am facut-o eu in primul post despre trupele "din arhiva" (ce tare suna asta :))) ). Unii chiar fac fata: ViolLent, Rimmer chiar si Oza
Post Reply