Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare?

Foarte bun
10
24%
Bun
14
33%
Asa si-asa
7
17%
Nashpa
6
14%
Foarte nashpa
5
12%

Total votes: 42

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nu puteti fi nostalgici dupa o perioada in care n-ati trait nici 10 ani de zile.
voi percepeati comunismul prin ochii unui copil tinut de parinti acasa,nu prin ochii unui adult cu zeci de griji pe cap.
si + ca n-aveti de ce sa regretati nimic. aveti impresia ca traim in democratie ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

leasa, esti un mc slabutz, poate lirica pe alocuri sa ma faca sa reascult. prea mult tam-tam. lucreaza la imagine.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Mallone wrote:
DiNO wrote:caca'v'ati pe facultatea aia, o faceti degeaba!
dar tu de ce o faci pe a ta ?
in niciun caz degeaba.

daca tot vrei sa faci pe desteptul, mai citeste cateceva, uita'te la televizor, vezi filme vechi cu actiune vasta ca poate iti dezvolti capacitatile de a urmari o discutie.

e bine ca ii urmezi povetele mai vechi ale lu' leasa mai ales in ceea ce priveste facultatea, doar ca observa si contextul. el e baiat istet, ii merge mintea, se descurca, stie sa atraga atentia, nu face chestii deosebite dar stie sa le promoveze (sa nu fii idiot sa crezi ca ma refer la muzica). e genul de om care va pluti mereu deasupra cacatului, pt ca e vorba de fler...
nu mai da sfaturi din povestile altora mallone!

...nu putem fi toti, steve jobs, nu'i asa?
Image
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Fu2-10Gura wrote:leasa, esti un mc slabutz, poate lirica pe alocuri sa ma faca sa reascult. prea mult tam-tam. lucreaza la imagine.
ms de sfat fu2-10gura
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

DiNO wrote:
Mallone wrote:
DiNO wrote:caca'v'ati pe facultatea aia, o faceti degeaba!
in niciun caz degeaba.

daca tot vrei sa faci pe desteptul, mai citeste cateceva, uita'te la televizor, vezi filme vechi cu actiune vasta ca poate iti dezvolti capacitatile de a urmari o discutie.

e bine ca ii urmezi povetele mai vechi ale lu' leasa mai ales in ceea ce priveste facultatea, doar ca observa si contextul. el e baiat istet, ii merge mintea, se descurca, stie sa atraga atentia, nu face chestii deosebite dar stie sa le promoveze (sa nu fii idiot sa crezi ca ma refer la muzica). e genul de om care va pluti mereu deasupra cacatului, pt ca e vorba de fler...

nu urmez povestile nimanui,si nici n-am facut asta vreodata. pe mine ma doare-n pula de tot si de toate,domnu dino. e doar o chestiune de timp pana cand voi face primul milion de dolari. si asta fara sa misc un deget. si ma doare-n cur daca nu ma crezi. din ce-o sa am pe viitor,imi voi trai bine toata viata in romania,si voi vizita absolut toate statele din lume. exact visul meu din copilarie.
la televizor nu ma uit. imi pare rau daca te dezamagesc. am lucruri mai bune de facut. muie antena 3 si toate trusturile lui voiculescu !
Viața e complexă și are multe aspecte.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Mallone wrote:
DiNO wrote:
Mallone wrote:
in niciun caz degeaba.

nu urmez povestile nimanui,si nici n-am facut asta vreodata. pe mine ma doare-n pula de tot si de toate,domnu dino. e doar o chestiune de timp pana cand voi face primul milion de dolari. si asta fara sa misc un deget. si ma doare-n cur daca nu ma crezi. din ce-o sa am pe viitor,imi voi trai bine toata viata in romania,si voi vizita absolut toate statele din lume. exact visul meu din copilarie.
la televizor nu ma uit. imi pare rau daca te dezamagesc. am lucruri mai bune de facut. muie antena 3 si toate trusturile lui voiculescu !
Nu domnu' Manole, n-o sa-l faci. Poate la loto...
Blacksun

Post by Blacksun »

"nu urmez povestile nimanui,si nici n-am facut asta vreodata. pe mine ma doare-n pula de tot si de toate,domnu dino. e doar o chestiune de timp pana cand voi face primul milion de dolari. si asta fara sa misc un deget. si ma doare-n cur daca nu ma crezi."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa nu spui ca o sa investesti in hip hop-ul romanesc :lol: :lol: :lol: :lol:

"Vezi ca , a innebunit lumea de tot , simti ca , a innebunit lumea de tot , stii ca , a innebunit lumea de tot , chiar ca , a innebunit lumea de tot !!!!!!" ( byga ) :lol: :lol: :lol:
Last edited by Blacksun on Mon Sep 01, 2008 4:50 pm, edited 1 time in total.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Mallone wrote:
DiNO wrote:
Mallone wrote:
in niciun caz degeaba.

:lol: :lol: :lol: aia cu milionu e tare :lol: :lol: :lol: :lol:
Blacksun

Post by Blacksun »

Nu e tare coaie e geniala , eu nu mai pot aici. :lol: :lol: :lol:
Si cum o sa faci lucru asta posibil Mall-one ? Sau nu vrei sa ne spui secretul :lol: :lol: :lol:
O-Stil
fratele meu tu esti baiat

Post by O-Stil »

Isi deschide un mall... Si o sa-i puna titlul One astfel ca atunci cand te duci la cumparaturi o sa spui ca ai fost la Mall One :roll:
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
Obsesiv

Post by Obsesiv »

=)))))))))))))))))))))))))))))))) OMGGGG =))))))))))))) mor d ras =))))))))
lipsa
Leasa

Post by Leasa »

de ce radeti de mallone? si waspy va deveni vedeta peste noapte odata cu lansarea albumului asta fara sa miste un deget... deci iata ca se poate.
O-Stil

Post by O-Stil »

Leasa wrote:de ce radeti de mallone? si waspy va deveni vedeta peste noapte odata cu lansarea albumului asta fara sa miste un deget... deci iata ca se poate.
=)))))
Leasa

Post by Leasa »

cred ca am uitat sa pun chestia asta primita pe mp:
Waspy8.0 wrote:Repare.....chiar nu trece nici o noapte in care sa nu ma visezi????? Fa-ti treaba o data si lasa gargara ieftina. Cu alte cuvinte..vezi-ti de tarlaua ta ......Nu ma iau nici de ce faci tu pretinzand ca e muzica..nici de coperta ta...nici de mizeria in care te scalzi ca om in general..nici de faptu ca esti un backstabber nenorocit..nici de faptu ca mananci mai mult c**** ca o statie de epurare...nici de nimic. Fa acelasi lucru......ca vad ca suferi groaznic de lipsa de credibilitate...si singuru mod in care ai reusit pana acum sa cersesti credibilitate a fost ori explicandu-te lamentabil in mini-referate despre cat de "natural" si baiat bun autentic esti tu......ori mentionandu-mi mie numele. Good luck.

PS: singurul derby este STEAUA-DINAMO......... :!: :!:

Ti-am spus asta pt ca stiu ca esti suficient de batut in cap incat sa nu te poti abtzine sa nu te oftici.....................................actionarule :lol: :lol: :lol:
Deci sunt foarte ofticat pe motiv ca singurul derby e steaua-dinamo... sunt foarte ofticat ca sunt actionar la Rapid... Si cersesc credibilitate prin mini-referate... =)) aaaa si sunt backstabber... adica mai pe intelesul tuturor, in viziunea d-lui waspy, backstabber inseamna sa ajuti pe cineva cand are nevoie, sa fii onest si sa primesti in schimb amenintari virtuale.

M-am hotarat sa-l scot din anonimat si sa-l promovez. Outro-ul de pe albumul meu ii este dedicat in totalitate. Sper sa aprecieze!!!!!!!!!
O-Stil

Post by O-Stil »

Leasa chiar esti actionar la Rapid??

P.S. Stii ca eu am dat comanda pt. albumul tau doar ascultand piesa Poarta fularul?Nicio alta piesa n`am ascultat pana acum,nici macar celebra Diferente care am auzit ca a ajuns si la radio...
Post Reply