BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

sangomma
fratele meu tu esti baiat

Post by sangomma »

Punem bani sa-i trimitem niste flori?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mamaa, ce glume aveti in voi sa moara ma-sa..daca va prinde uzzi va calca in picioare plm. :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

^ ce amuzant suna asta fara diacritice .. :P
Image
carne
tanar

Post by carne »

E.On Lockz wrote:
carne wrote:ba incredibil de dubios puteti sa o ardeti :shock: atat va place sa va dati cu parerea cand voi nu aveti habar de ce s-a intamplat acolo.
si ce daca si-a luat-o ? i se putea intampla si campionului k1 :wink:
v-ati gandit ca aia poate erau vreo 10 si uzzi poate doar cu vreo 2 ? pai cum p*** mea sa nu ti-o iei?
am vazut pe aici comparatii cu tupac :| din cate stiu eu ala a patit-o putin mai rau.. dar nu cu mult :roll:
daca ai fi un pic atent erau 2 aia si inca unul cu uzzi toti trei disparand dupa scandal. naspa ca si'a luat'o dar totusi destul de ironic

daca ajungem sa ne luam dupa ce zice presa... si daca n-am auzit cinspe mii de variante.. n-am auzit niciuna :|
sangomma

Post by sangomma »

Glumim si noi frate, acu vreo 2 luni si-a luat-o in unirii ceva campion la haltere, posibil sa urmeze alex velea ..." Inc-o zi inc-o poveste..." cum se zice in literatura clasica
Partea proasta e ca astia de pe protv cred ca nici n-au dat stirea la 7, daca o patea eminem in america uitau aia de armele furate si de jafu armat din brasov, cel mai beton ar fi sa se intoarca uzzi sa-i impuste pe aia si sa scoata un album din puscarie, cred ca reparii ar fi multumiti
Pana una alta sa nu uitam ca BUG ne-au facut pe foarte multi sa ascultam rap
NewEntry

Post by NewEntry »

Suzy wrote:mamaa, ce glume aveti in voi sa moara ma-sa..daca va prinde uzzi va calca in picioare plm. :roll:
daa ..uzzi are fizic rau...cred ca seamana cu khaly din wresling...
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Ba sunteti culmea, mancati cacat cand nici n-ati fost acolo, ati mancat din aceeasi farfurie cu mafia? Voi ati fi scapat de exemplu la Severin cand 30 de gabori au venit si i-au incercuit ?
Suzy

Post by Suzy »

Oare ai fi continuat aunci cand la Severin 30 de gabori au venit si ne-au incercuit?Nu cred, asa ca taci din gura, frate.
Ti-o dau la muie si tie si tuturor ca tine frate.
Am spus ce-am avut de spus, da-te-n mortii ma-tii.
N-ai fost acolo, nu mai vorbi pentru ca nu stii.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image
Image
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

bah va cacati pe voi atat...vai si-a luat-o uzzy... multi si-o iau zilnic in romania cum si-a luat-o uzzi... asta e se intampla...cat despre garzile lui de corp...ce cacat puteau sa faca aia frate?sa bata un club intreg pana ajung la uzzi?... e destul ca 2 sa i-o dea bine lu uzzi in timp ce garzile incearca sa ajunga la el dupa care aia 2 dispar usor prin multime... plus ca uzzi nu pare genul de om prea bun la bataie... muzica e muzica si viata e viata ...daca ala zice ca e mare gangster in piese nu inseamna ca neaparat e...si nu mai faceti comparatii cu aia din state...la aia bataia e rara...toti au pistoale si au dreptul sa le foloseasca...sunt americani care fac bombe in casa...cate 6 kg de napalm... in canada mor 100 impuscati pe ani si in sua mor 11 000... asa ca nu faceti comparatii inutile
FOUS TA CAGOULE!!!
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

bah ia puneti si voi videourile la download ceva, sa ramana amintire pt mai incolo :)
Suzy

Post by Suzy »

Gecko wrote:in canada mor 100 impuscati pe ani si in sua mor 11 000... asa ca nu faceti comparatii inutile
ti-a cam placut bowling for columbine, nu? dar ia compara tu populatia canadei cu populatia statelor unite. 33 de mil cu 300 de milioane.

E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

tot reiese ca oamenii din canada trag cu 90% mai putin :lol:
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

eu cred ca era si chuck prin preajma, ca altfel nu-mi explic cum a putut sa-si ia bataie Uzzi :x

oricum, la cat de frustrati sunt unii provinciali, nu mi se pare nimic iesit din comun :). Poate a fost tare-n pizda si si-a meritat-o, poate n-a fost... ideea e ca in unele locuri, nici daca ai fi orb nu te-ar crede unii pitiziponci ca nu te uiti urat pa ei :butch2:. Ce poate fi mai rau decat un cocalar beat tripat pe bataie? :)
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

daca era moldovean nu lua bataie
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
Post Reply