BUG Mafia
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mamaa, ce glume aveti in voi sa moara ma-sa..daca va prinde uzzi va calca in picioare plm. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
E.On Lockz wrote:daca ai fi un pic atent erau 2 aia si inca unul cu uzzi toti trei disparand dupa scandal. naspa ca si'a luat'o dar totusi destul de ironiccarne wrote:ba incredibil de dubios puteti sa o ardetiatat va place sa va dati cu parerea cand voi nu aveti habar de ce s-a intamplat acolo.
si ce daca si-a luat-o ? i se putea intampla si campionului k1![]()
v-ati gandit ca aia poate erau vreo 10 si uzzi poate doar cu vreo 2 ? pai cum p*** mea sa nu ti-o iei?
am vazut pe aici comparatii cu tupacdin cate stiu eu ala a patit-o putin mai rau.. dar nu cu mult
daca ajungem sa ne luam dupa ce zice presa... si daca n-am auzit cinspe mii de variante.. n-am auzit niciuna

Glumim si noi frate, acu vreo 2 luni si-a luat-o in unirii ceva campion la haltere, posibil sa urmeze alex velea ..." Inc-o zi inc-o poveste..." cum se zice in literatura clasica
Partea proasta e ca astia de pe protv cred ca nici n-au dat stirea la 7, daca o patea eminem in america uitau aia de armele furate si de jafu armat din brasov, cel mai beton ar fi sa se intoarca uzzi sa-i impuste pe aia si sa scoata un album din puscarie, cred ca reparii ar fi multumiti
Pana una alta sa nu uitam ca BUG ne-au facut pe foarte multi sa ascultam rap
Partea proasta e ca astia de pe protv cred ca nici n-au dat stirea la 7, daca o patea eminem in america uitau aia de armele furate si de jafu armat din brasov, cel mai beton ar fi sa se intoarca uzzi sa-i impuste pe aia si sa scoata un album din puscarie, cred ca reparii ar fi multumiti
Pana una alta sa nu uitam ca BUG ne-au facut pe foarte multi sa ascultam rap
- Suzy
Oare ai fi continuat aunci cand la Severin 30 de gabori au venit si ne-au incercuit?Nu cred, asa ca taci din gura, frate.
Ti-o dau la muie si tie si tuturor ca tine frate.
Am spus ce-am avut de spus, da-te-n mortii ma-tii.
N-ai fost acolo, nu mai vorbi pentru ca nu stii.
Ti-o dau la muie si tie si tuturor ca tine frate.
Am spus ce-am avut de spus, da-te-n mortii ma-tii.
N-ai fost acolo, nu mai vorbi pentru ca nu stii.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
bah va cacati pe voi atat...vai si-a luat-o uzzy... multi si-o iau zilnic in romania cum si-a luat-o uzzi... asta e se intampla...cat despre garzile lui de corp...ce cacat puteau sa faca aia frate?sa bata un club intreg pana ajung la uzzi?... e destul ca 2 sa i-o dea bine lu uzzi in timp ce garzile incearca sa ajunga la el dupa care aia 2 dispar usor prin multime... plus ca uzzi nu pare genul de om prea bun la bataie... muzica e muzica si viata e viata ...daca ala zice ca e mare gangster in piese nu inseamna ca neaparat e...si nu mai faceti comparatii cu aia din state...la aia bataia e rara...toti au pistoale si au dreptul sa le foloseasca...sunt americani care fac bombe in casa...cate 6 kg de napalm... in canada mor 100 impuscati pe ani si in sua mor 11 000... asa ca nu faceti comparatii inutile
FOUS TA CAGOULE!!!
- Suzy
ti-a cam placut bowling for columbine, nu? dar ia compara tu populatia canadei cu populatia statelor unite. 33 de mil cu 300 de milioane.Gecko wrote:in canada mor 100 impuscati pe ani si in sua mor 11 000... asa ca nu faceti comparatii inutile
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
eu cred ca era si chuck prin preajma, ca altfel nu-mi explic cum a putut sa-si ia bataie Uzzi 
oricum, la cat de frustrati sunt unii provinciali, nu mi se pare nimic iesit din comun
. Poate a fost tare-n pizda si si-a meritat-o, poate n-a fost... ideea e ca in unele locuri, nici daca ai fi orb nu te-ar crede unii pitiziponci ca nu te uiti urat pa ei
. Ce poate fi mai rau decat un cocalar beat tripat pe bataie? 

oricum, la cat de frustrati sunt unii provinciali, nu mi se pare nimic iesit din comun