Cheloo - Cel care urăște
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Cheloo - Cel care urăște
daca tu zici ca asta e hip-hop-ul, inseamna ca ai pierdut esenta lui.
cum au pierdut-o si multi de-a lungul timpului, neintelegand nimic din muzica asta. hip-hop-ul s-a nascut din opresiune, s-a nascut din dorinta unei minoritati de a se afirma. dar acum, tocmai cei ce fac hip-hop sunt aceia care opreseaza. shit is wack, yo. n-am zis sa fie scos nimeni din hip-hop (aveti voi obsesia asta ca fiecare sa fie incadrat corect). omul face hip-hop, cum face si puya cum fac si multi. nu asta e problema. problema sunt subiectele pe care le abordeaza.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Da ce ar trebui sa abordeze ma ca esti culmea? Aceleasi subiecte de ani si ani de zile impotriva guvernului si a "opresorilor"? Lumea se schimba, vrea ceva diferit. Pai daca Cheloo a pierdut esenta atunci unu gen Lil Wayne ce mortii lui a mai pierdut?
Plus ca mai e o chestie: dai publicului ce se cere..Uite la Sisu de exemplu. Era unul dintre putinii la care mai aveam sperante sa ramana "old school" pana la capat. Cum a facut o piesa mieroasa cu Velea cum a sarit de 1 milion de vizualizari in nici o luna. Cheloo, pe langa multi din hip hop, s-a mentinut pe linia de plutire. Ca e el mai misogin, mai..badaran in exprimare daca vrei, admit, dar nu a deviat de la stilul care l-a consacrat.
Iar dupa logica asta cu minoritatea, se pare ca tu nu mai intelegi esenta. La ora actuala hip-hop-ul e un fenomen global, ca fotbalul. Nu exista club in lumea asta sa nu bage cel putin 2 piese de gen pe seara, radiourile de pretutindeni la fel, promoveaza la greu stilul asta. Pana acum ne plangea ca uite domne, rapul nu are expunere. Acum ca are prea multa, gata, opreseaza, deranjeaza.

Iar dupa logica asta cu minoritatea, se pare ca tu nu mai intelegi esenta. La ora actuala hip-hop-ul e un fenomen global, ca fotbalul. Nu exista club in lumea asta sa nu bage cel putin 2 piese de gen pe seara, radiourile de pretutindeni la fel, promoveaza la greu stilul asta. Pana acum ne plangea ca uite domne, rapul nu are expunere. Acum ca are prea multa, gata, opreseaza, deranjeaza.
- Suzy
n-ai inteles absolut nimic. n-am zis ca a deviat de la niciun stil. e la fel ca la inceput. era vorba despre subiectele abordate. dupa atata timp tot la misoginism si homofobie si rasism a ramas. nu s-a schimbat deloc. nu a evoluat. intelegi now?
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Mie mi se pare că și Cheloo și Sișu au rămas la fel de no-school cum erau și pe vremuri...
Și mai cred că vă certați degeaba.

Și mai cred că vă certați degeaba.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Esti tu sigur ca s-a nascut din dorinta unei minoritati de a se afirma si nu din dorinta de a se juca unii oameni de-a gangsterii, de a consuma alcool in fata scarii si a fi platiti pentru asta? 

calugare ai glumit sau?
hip hop-ul e doar o stare, o lume pe care fiecare o intelege dupa bunul plac. eu vad "open mind", ascultand doar artisti de genul.
g-money... el cheloo este acelasi de ani de zile. abordeaza aceleasi subiecte, nu ca ar fi ceva rau sau ca ele nu sunt ajutatoare, dar nu crezi ca in loc sa spuna "same things over and over" de ani buni, SA FACA CEVA in legatura cu ce exprima, nu doar vorbe? pt ca faptele Vorbesc mult mai clar...
el are ca target adolescentii si ceva oameni imaturi, nu?
Respect.
hip hop-ul e doar o stare, o lume pe care fiecare o intelege dupa bunul plac. eu vad "open mind", ascultand doar artisti de genul.
g-money... el cheloo este acelasi de ani de zile. abordeaza aceleasi subiecte, nu ca ar fi ceva rau sau ca ele nu sunt ajutatoare, dar nu crezi ca in loc sa spuna "same things over and over" de ani buni, SA FACA CEVA in legatura cu ce exprima, nu doar vorbe? pt ca faptele Vorbesc mult mai clar...
el are ca target adolescentii si ceva oameni imaturi, nu?
Respect.
"my life is my game"
Cheloo nu trebuie sa faca nimic. Nici el si niciun alt rapper. Ei doar FAC muzica (buna sau rea), nu trebuie sa faca nimic altceva. Atata timp cat rahatul "same thing over and over" inca mai vinde, o sa sa-l faca fara probleme. In doare pe el in pula de ce exprima. It's all about the money !! 

- Suzy
adica, sa bata tiganii si homosexualii pe strada? lasa, mai bine sa fie doar vorbe.T.Mihai wrote:cdar nu crezi ca in loc sa spuna "same things over and over" de ani buni, SA FACA CEVA in legatura cu ce exprima, nu doar vorbe? pt ca faptele Vorbesc mult mai clar...
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
tare instrumentalul! in sfarsit ceva ce nu suna la felMallone wrote:

- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Saracu a plecat suparat si cu capul aplecat.
)

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
-
- dimineata verific forumu
cheloo si-a rupt mana la X factor sau ceva. e promo pe antena.
)

...un ștrudel și o armă
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
e pentru raiting da-l in plm
) ca le-a tras la caca protv-ul