nici nu-i greu sa fii cel mai bun MC din noul valCreativeEgo wrote:Ce ziceam rămâne valabil:CreativeEgo wrote:Regele mi se pare cel mai bun MC din noul val
Flou Rege vs Dj Al*Bu
Re: Flou Rege vs Dj Al*Bu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu e chiar așa ușor, sunt destui MCs talentați, Samurai, Junk, Phunk B (deși inițial nu-mi plăcea, a crescut mult. Toată brigada Paranoia 13 face treabă foarte bună, au și producători fantastici.), Infinitu, băieții de la SickSound Crew, Jager și Dexstar, Eyekon, Rapha Saec, Alan și Kepa... și mai sunt. Bine, strictly speaking, Flou nu e așa nou, dar nu a impresionat niciodată ca Piciu sau în Gradu 0.
Also, mie mi se pare ok sample-ul așa... Cred că-i prima oară când nu mă deranjează sample-ul ridicat peste voce, ba chiar se potrivește, parcă.
Also, mie mi se pare ok sample-ul așa... Cred că-i prima oară când nu mă deranjează sample-ul ridicat peste voce, ba chiar se potrivește, parcă.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
si legat de melodie, ca sa fac nota discordanta, cred ca ar fi mers mai bine un flow mai smooth cu instrumentalul asta, ceva gen puya pe unii nu inteleg cu directia 5 ca altceva nu imi vine in cap acum...
^exact, sau macar vocea din sample data mai incet.
http://soundcloud.com/arinix
poate..
^ +1
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
eu nu vreau sa zic nimic..dar cine stie... poate poate
))

-
- Majestate ninja
veniti sa va dau berea aia :>
I have an approximate knowledge of many things.
-
- Arhistrateg nebiruitul
A scos clip și la cea mai nașpă piesă pe care a înregistrat-o vreodată sub numele Flou Rege:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
frumos clip
N-am inteles nimic. Cum n-am inteles nici de ce poarta caciula in timpul unui concert sustinut inauntru.
hai ma, zici ca ai ascultat doar holograf toata viata de te mira rapperismele astea 
on:ce ma amuza genul asta de piese in care mc-ul se simte nevoit sa spuna tot ce stie.

on:ce ma amuza genul asta de piese in care mc-ul se simte nevoit sa spuna tot ce stie.