01. Sişu - Spune-mi ce vrei (cu Negrutzu)
02. B.U.G. Mafia - Poezie de stradă
03. Pacha Man - Fii de neoprit (cu Villy) (radio edit)
04. Ganja - Sunteţi gata? (cu Tataee)
05. M&G - Tot înainte
06. Fără limită - Vreau tot
07. Da Hood Justice - Când vin la microfon
08. La Familia - La fel ca-n prima zi (cu 6ase:6ase)
09. Marijuana - Cea mai fidelă fată
10. Zullu - Ce e al meu
11. Royala Mare - Nici o lacrimă în plus (cu Mihai, Roxana Iacob, Don Baxter şi Bibi)
12. Il-Egal - Nu judeca! (cu Anda Adam)
13. C-Nyk - Aşa cum simt (cu Dan Naşu)
14. XXL & 10 Grei - E vorba de bani
Simbad wrote:
Insa problema care apare dupa asta e ca eu nu stiu cum sa fac captura de pe deck (caseta). E suficienta placa audio onboard?
iti trebuie un cablu cu jack si rca:
jack-ul va intra la line-in la calculator iar RCA-urile vor intra la combina (rca-urile sunt cablurile alea 2 : rosu si alb/negru)
pt a inregistra ai nevoie de un program de inregistrat muzica : goldwave,acoustica,sound forge, etc
bafta multa
Multumesc de sfaturi.
Banuiesc ca jack-ul este de fapt echivalentul mufei de la castile audio conectate la calculator. Oricum cred ca o sa imi fac un cablu la CharmaConnect.
Care program din cele recomandate de tine consuma mai putine resurse si e mai "user-friendly"?
Si orice placa audio e capabila de captura?
acoustica cred k e cel mai user-friendly dar si goldwave sau soundforge sunt bune pt k poti baga si efecte, iti dai seama k dupa ce inregistrezi d p o caseta veche se aud sunete de banda veche pe fundal, anyway pt placa de sunet nu e nicio restrictie , numai k atunci cand faci inregistrarile sa fii atent sa ai selectat line-in la sound properties(si la playback si la recording) in rest doar record si stop dupa ce se termina piesa