Invitati in tara?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

204 la daileitid :D
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

atat de penali ati ajuns sa numarati cati vor veni la concert? :?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

^ Hai frate termina mai glumesc uni :wink:

Super tare Dilated :bow: :bow: :bow: , si eu care spuneam ca o sa ma duc in Timisoara sa vad evenimentul ( fara sa stiu ce trupa e ) se pare ca-l vad in Bucuresti.

Multumim :bow: :bow:
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

Blacksun wrote:^ Hai frate termina mai glumesc uni :wink:

Super tare Dilated :bow: :bow: :bow: , si eu care spuneam ca o sa ma duc in Timisoara sa vad evenimentul ( fara sa stiu ce trupa e ) se pare ca-l vad in Bucuresti.

Multumim :bow: :bow:

cred ca va fi ceva mai interesant la Timisoara:) E prima mutare de genul asta in afara Bucurestiului, cred ca merita deplasarea!

Haideti sa o spunem asa, cred ca reusesc sa rezolv si cazare pentru cei care nu vor avea unde sa stea la un pret decent...!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Mi-ar placea la nebunie sa merg la timisoara , dar totusi daca , n-o sa fie plin la Bucuresti , iar ne facem de rusine , asa la Timisoara cred ca se duce toata provincia , poate si din cauza ca multi urasc capitala. :P
dan
Pop

Post by dan »

Blacksun wrote:Mi-ar placea la nebunie sa merg la timisoara , dar totusi daca , n-o sa fie plin la Bucuresti , iar ne facem de rusine , asa la Timisoara cred ca se duce toata provincia , poate si din cauza ca multi urasc capitala. :P
oameni vor veni acolo unde le este mai accesibil financiar... deci in mare mai aproape.. bineninteles ca vor fi cateva exmplare care vor fi prezente in ambele locatii :lol:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

look for me in timisoara, on the night of 23rd november at the dilated peoples live concert!
Slang Royal

Post by Slang Royal »

dan xan yan wrote:
Blacksun wrote:Mi-ar placea la nebunie sa merg la timisoara , dar totusi daca , n-o sa fie plin la Bucuresti , iar ne facem de rusine , asa la Timisoara cred ca se duce toata provincia , poate si din cauza ca multi urasc capitala. :P
oameni vor veni acolo unde le este mai accesibil financiar... deci in mare mai aproape.. bineninteles ca vor fi cateva exmplare care vor fi prezente in ambele locatii :lol:

daca mergi la ambele dam o bere 2 3 incluse in pretu biletului:))
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Io zic sa faceti in felul urmator , daca se poate ... care plateste biletu la Timisoara , il pastreaza si intra cu el si la Bucuresti. Ce ziceti ? Cred ca asa ar veni mai multa lume. Si la Bucuresti luati un spatiu mai mare.
dan
Pop

Post by dan »

as veni si la timisoara.. dar nu cred ca imi voi permite nici financiar nici ca timp :) dar mai este pana atunci...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Stefan P wrote:Io zic sa faceti in felul urmator , daca se poate ... care plateste biletu la Timisoara , il pastreaza si intra cu el si la Bucuresti. Ce ziceti ? Cred ca asa ar veni mai multa lume. Si la Bucuresti luati un spatiu mai mare.
sau intra la jumatate de pret in bucuresti..cum a fost gen la concertul Freestyle din Suburbia.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

eu as alege sa merg in Timisoara la Dilated, ca sa mai vad alte locuri, alti oameni, alte cluburi, etc.

de 3-4 ani merg in Bucuresti la concerte si m-am cam prins care e manevra.

deci, Timisoara this year. :D
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

bah :lol: :lol: :lol: vreau s-o vad si pe asta :roll: sunt curios cati din astia care va laudati mai si ajungeti
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Blanquito wrote:bah :lol: :lol: :lol: vreau s-o vad si pe asta :roll: sunt curios cati din astia care va laudati mai si ajungeti
ne vedem acolo, batrane 8)
Pacz

Post by Pacz »

toate ca toate , da ba adi sa rezolvi o locatie decenta , ca daca ii arunci pe Za New Bounce o sa fie 5 oameni (nu de alta dar nu incap mai multi :) )
Image
Post Reply