Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
atat de penali ati ajuns sa numarati cati vor veni la concert? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- fratele meu tu esti baiat
Blacksun wrote:^ Hai frate termina mai glumesc uni![]()
Super tare Dilated![]()
![]()
, si eu care spuneam ca o sa ma duc in Timisoara sa vad evenimentul ( fara sa stiu ce trupa e ) se pare ca-l vad in Bucuresti.
Multumim![]()
cred ca va fi ceva mai interesant la Timisoara:) E prima mutare de genul asta in afara Bucurestiului, cred ca merita deplasarea!
Haideti sa o spunem asa, cred ca reusesc sa rezolv si cazare pentru cei care nu vor avea unde sa stea la un pret decent...!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
oameni vor veni acolo unde le este mai accesibil financiar... deci in mare mai aproape.. bineninteles ca vor fi cateva exmplare care vor fi prezente in ambele locatiiBlacksun wrote:Mi-ar placea la nebunie sa merg la timisoara , dar totusi daca , n-o sa fie plin la Bucuresti , iar ne facem de rusine , asa la Timisoara cred ca se duce toata provincia , poate si din cauza ca multi urasc capitala.

-
- fratele meu tu esti baiat
dan xan yan wrote:oameni vor veni acolo unde le este mai accesibil financiar... deci in mare mai aproape.. bineninteles ca vor fi cateva exmplare care vor fi prezente in ambele locatiiBlacksun wrote:Mi-ar placea la nebunie sa merg la timisoara , dar totusi daca , n-o sa fie plin la Bucuresti , iar ne facem de rusine , asa la Timisoara cred ca se duce toata provincia , poate si din cauza ca multi urasc capitala.
daca mergi la ambele dam o bere 2 3 incluse in pretu biletului:))
I felt like i learned the alphabet
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
sau intra la jumatate de pret in bucuresti..cum a fost gen la concertul Freestyle din Suburbia.Stefan P wrote:Io zic sa faceti in felul urmator , daca se poate ... care plateste biletu la Timisoara , il pastreaza si intra cu el si la Bucuresti. Ce ziceti ? Cred ca asa ar veni mai multa lume. Si la Bucuresti luati un spatiu mai mare.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."