adapter wrote:Se pare ca am pus mana pe DVD original "Kool Shen - Dernier Round AU ZENITH", acesta fiind concertu' de retragere a respectivului din cariera muzicala. Este nevoie?
daca se poate ripuieste si tu ce ti se pare interesant pt ca nu pot da tot, asta e clar!!!
Fac o copie la DVD, si pe 16 cand vin in bucale, las la kombat dvdul respectiv, si tai ce crezi ca e mai interesant(nu prea am banda ptr upload)
adapter wrote:Se pare ca am pus mana pe DVD original "Kool Shen - Dernier Round AU ZENITH", acesta fiind concertu' de retragere a respectivului din cariera muzicala. Este nevoie?
daca se poate ripuieste si tu ce ti se pare interesant pt ca nu pot da tot, asta e clar!!!
Fac o copie la DVD, si pe 16 cand vin in bucale, las la kombat dvdul respectiv, si tai ce crezi ca e mai interesant(nu prea am banda ptr upload)
BRUGNER_okocha wrote:Ceea ce era doar o realizare aproape neaccesibila, s-a transformat in certitudine. De azi, puteti downloada capturile lui RapX (pace si respect) de pe www.klumea.tv, cu conditia sa va logati. Momentan, este doar prima emisiune (cu CTC). Insa, vor fi toate in curand. Downloadul insa merge stelar. Eu am dat jos si cu 1MB. Enjoy!!!
What More Can I Say? Perfect! Multa bafta acum in promovarea sufletelor pure. Sa aud doar de bine!
you just never know when you're living in a golden age.
Da0s wrote:Ms! Dar nu poti pune si pe rapidshare ? Pe filehost e najpa ca poti sa downloadezi doar 5 pe zi ..
Pe rapidshare exista cu putin timp in urma aceeasi peroblema, la nu stiu cati mega de download iti spunea sa iei o pauza, sa revi peste doua zile, deci si pe rapidshare ai limita! Am observat unele aktualizari, posibil sa fi exclus asta!
In orice caz, YSI and Megaupload rocks!
Last edited by sunrah on Thu Dec 15, 2005 1:59 am, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.