Flou Rege vs Dj Al*Bu
Re: Flou Rege vs Dj Al*Bu
Oare flou rege e casatorit sau macar are prietena ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
din cate stiu eu are prietena 

-
- fratele meu tu esti baiat
hanno wrote:hai ma, zici ca ai ascultat doar holograf toata viata de te mira rapperismele astea
e trist sa constat ca sunt creditat in mod abuziv pentru lansarea acestui gen de intrebari rascolitoare referitoare la vietile reparilor, eu de fapt fiind un simplu mesager.dar din iulie 2012 pana in ianuarie 2013(luna fatidica in care a rasarit interogarea starii civile a dragonului) au expirat drepturile de autor si implicit s-a uitat in numele caror framantari existentiale se puneau intrebarile astea.
http://hiphopdinromania.com/viewtopic.p ... 3&start=15
deci are prietenă sau nu?
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Ascult piesa asta doar ca sa imi para mai usor de inteles piesele vechi ale lui Deliric.
hanno wrote:e trist sa constat ca sunt creditat in mod abuziv pentru lansarea acestui gen de intrebari rascolitoare referitoare la vietile reparilor, eu de fapt fiind un simplu mesager.dar din iulie 2012 pana in ianuarie 2013(luna fatidica in care a rasarit interogarea starii civile a dragonului) au expirat drepturile de autor si implicit s-a uitat in numele caror framantari existentiale se puneau intrebarile astea.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
fashion motherfucker. have you heard of it?calugaru wrote:N-am inteles nimic. Cum n-am inteles nici de ce poarta caciula in timpul unui concert sustinut inauntru.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, şi totuşi când scoate Flou album nou?

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Aia in rosu e casatorita? #hannopls
-
- dimineata verific forumu
Momentan lucrează la un volum de poezii şi colaborează cu Cercul de la VienaCreativeEgo wrote:
Bă, şi totuşi când scoate Flou album nou?

Tocmai mă gândeam cum ar suna o piesă cu Flou și Kazi.