4:51

De fapt a zis ca......hanno wrote:lalala greseala
doc a zis ca nu ii place albumul lui cedrea
Si sursa: https://www.facebook.com/docfacemrecord ... 2958681966"Am ascultat Cedry2k - "Clipa Schimbarii". Magic ca si lirica (ca intotdeauna), dar albumul nu e pentru mine. Ma sperie, ma deprima, plus ca nu sunt deloc in film cu multe dintre concepte. A nu se intelege ca e un album slab, ba din contra, insa e departe de hip hop-ul care imi place mie. Este o nenorocita de geamandura morala atat pentru cei care au mers prea departe, cat si pentru cei care n-au parasit malul si nu s-au autoexplorat. Cumparati-l. Ascultati-l. Mergeti la show sa-l vedeti ca Cedry2k ESTE ce scuipa. Fiti mai buni. 1."
Adică prietenii trebuie să fie mereu de acord sau măcar să se prefacă că-s de acord în public. Ce nevoie ar avea cineva de prieteni care sunt de acord mereu cu ei sau de prieteni care se aşteptă ca ei să-şi cenzureze opiniile din pricina lor?Mallone wrote:nici mie nu mi-a placut tema generala abordata de cedry2k pe clipa schimbarii,dar eu daca as fi avut cea mai mica legatura cu omul cedry2k,nu as fi zis absolut niciun cuvant despre album si MAI ALES PE FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!
s-a incheiat colaborarea mea cu Okapi (Maxi e singurul de la ei cu care voi mai lucra).
tata,tu nu intelegi ca parerea aia era mai bine DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE sa ramana privata ? in public nu e bine sa spui chestii d-astea,ca ti se sucesc copiii de 15 ani si apoi vai vai vai ce mai iese ? libertatea,click,cancan,kanald ...CreativeEgo wrote:Adică prietenii trebuie să fie mereu de acord sau măcar să se prefacă că-s de acord în public. Ce nevoie ar avea cineva de prieteni care sunt de acord mereu cu ei sau de prieteni care se aşteptă ca ei să-şi cenzureze opiniile din pricina lor?Mallone wrote:nici mie nu mi-a placut tema generala abordata de cedry2k pe clipa schimbarii,dar eu daca as fi avut cea mai mica legatura cu omul cedry2k,nu as fi zis absolut niciun cuvant despre album si MAI ALES PE FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!
Cel mai bun prieten e ăla care-şi permite şi căruia-i permiţi să-ţi spună că eşti prost atunci când tu nu-ţi dai seama.
De 2 luni mai colaborez doar cu Maxi (dintre cei de la Okapi)...dar nu despre mine e vorba aici. Si nu voi posta niciodata in numele nimanui, ca nu mi se pare okrad.iarba wrote:pyuric nu e cu okapi?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.