DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Barney
tanar

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Barney »

true story!
ftw
un domn / doamna

Post by ftw »

asa ceva...
doc asta pe zi ce trece tot mai mult se prosteste
Pyuric
fratele meu tu esti baiat

Post by Pyuric »

hanno wrote:lalala greseala
doc a zis ca nu ii place albumul lui cedrea
De fapt a zis ca......
"Am ascultat Cedry2k - "Clipa Schimbarii". Magic ca si lirica (ca intotdeauna), dar albumul nu e pentru mine. Ma sperie, ma deprima, plus ca nu sunt deloc in film cu multe dintre concepte. A nu se intelege ca e un album slab, ba din contra, insa e departe de hip hop-ul care imi place mie. Este o nenorocita de geamandura morala atat pentru cei care au mers prea departe, cat si pentru cei care n-au parasit malul si nu s-au autoexplorat. Cumparati-l. Ascultati-l. Mergeti la show sa-l vedeti ca Cedry2k ESTE ce scuipa. Fiti mai buni. 1."
Si sursa: https://www.facebook.com/docfacemrecord ... 2958681966
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

eu nu inteleg alta treaba :)) ei doi nu sunt de la acelasi label ? adica nu se asculta unu' pe altul,asa cand se intalnesc ? nu-si prezinta si ei proiectele unul altuia ? eu nu inteleg toata chestia asta din rapul romanesc si nu e prima oara cand vad si aud asa ceva. eu daca as fi facut vreodata parte dintr-un label,as fi fost la curent cu toate proiectele colegilor si TOVARASILOR mei de la label. adica un asemenea comment nu stiu daca ar fi trebuit vreodata sa apara :)) si mai ales pe facebook,tati. ce sa caute sa vada toti scatofilii,toti copiii batrani si toti copiii de 15 ani ce parere are doc despre album ? doc e multumit de oligofrenii,pitecantropii si australopitecii aia care comenteaza la el pe facebook ? deliric e ?

nici mie nu mi-a placut tema generala abordata de cedry2k pe clipa schimbarii,dar eu daca as fi avut cea mai mica legatura cu omul cedry2k,nu as fi zis absolut niciun cuvant despre album si MAI ALES PE FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!
Viața e complexă și are multe aspecte.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Mallone wrote:nici mie nu mi-a placut tema generala abordata de cedry2k pe clipa schimbarii,dar eu daca as fi avut cea mai mica legatura cu omul cedry2k,nu as fi zis absolut niciun cuvant despre album si MAI ALES PE FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!
Adică prietenii trebuie să fie mereu de acord sau măcar să se prefacă că-s de acord în public. Ce nevoie ar avea cineva de prieteni care sunt de acord mereu cu ei sau de prieteni care se aşteptă ca ei să-şi cenzureze opiniile din pricina lor?
Cel mai bun prieten e ăla care-şi permite şi căruia-i permiţi să-ţi spună că eşti prost atunci când tu nu-ţi dai seama.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
MaZ
rapperu vostru preferat

Post by MaZ »

Eu am impresia ca postat mesajul asta tocmai pentru ca face parte din acelasi label cu Cedry2k, si omu cred ca stie care e publicul lui tinta, sa nu cumva sa se considere sau sa se faca legaturi ca ei fiind din acelasi label ca ar avea vreo treaba la nivel de mesaj sau au aceasi tinta. Ca sigur s-ar fi trezit vreunu pe facebook sa faca paralele intre ei doi tocmai fiind din acelasi label. Iar publicu lui Doc in proportie de 90% nu cred ca rezoneaza sau apreciaza mesajul de ansamblu de pe Clipa Schimbarii.
Mesajul respectiv poate fi considerat fie o tactica de imagine, astfel sa nu se modifice foarte multa imginea pe care o promoveaza pentru produsul lui, fie o clarificare sa nu se amestece lucrurile intre ele, daca prima varianta cu tactica de imagine ar putea fi considerata ca o remarca rautacioasa, eu cred ca lucrurile s-ar fi amestecat mai mult sau mai putin de catre oligofrenii la care facea referire si mallone.
Si lucru asta se poate vedea si din faptul ca pe album nu e nici o colaborare cu Deliric sau Doc, adica oamenii stau o gramada de ore in studio impreuna nu cred ca le era greu sa scrie si sa traga o strofa pentru cedrea. In albumele fiecaruria de pana acuma acuma a fost cel putin o colaborare de genu, dar cand Cedrea a ales un mesaj mai radical pe albumu lui, Deliric si Doc care in ultimii 2 ani asa au parte de un val mare de noi "fani", nu mai sunt pe album. E Stripes ca invitat pe album si nu e Deliric sau Doc ei colaborand de atata timp, poate in ultimu timp Doc s-a intdreptat catre mesaje mai pozitive, mai light asa, dar Deliric a aratat in ultima vreme ca inca poate "jongla" cu mesaje mai negativistive, mai sumbre,etc.
My 2 cents. Poate speculez dampulea.
Pyuric

Post by Pyuric »

Mai bine mai cititi de cateva ori ce a scris acolo. :-) Fiindca a spus ca e foarte bun albumul, chiar daca nu este pentru el, nu este pe stilul lui, ci este "o geamandura morala atat pentru cei care au mers prea departe, cat si pentru cei care n-au parasit malul si nu s-au autoexplorat." Atata tot.
MaZ
rapperu vostru preferat

Post by MaZ »

Mesajul e adresat "hoardei" de pe faceobok, nu sta nimeni sa disece mesajul respectiv, ideea principala pe care majoritatea o va intelege si care cred ca vrea sa se transmita e ca Cedry2k si Doc sunt pe filme diferite, restu de detalii, scrise din politete sau din dorinta de a nu crea confuzii, nu sunt atat de importante.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

pyurica zici ca e jedi de-ti da cu mana prin fata si te face sa crezi ce vrea ea...dar de fapt nu e :))
rad.iarba
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rad.iarba »

pyuric nu e cu okapi?
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
CamorRa7
dimineata verific forumu

Post by CamorRa7 »

s-a incheiat colaborarea mea cu Okapi (Maxi e singurul de la ei cu care voi mai lucra).
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da,e P.R.-ul lor,dar cum okapi-ul rezoneaza cu o parte din facem records,posteaza si-n numele lor cumva. ideea e ca am inteles foarte clar ca doc a spus ca e un album bun,chiar daca nu este pentru el,numai ca acea parere nu trebuia sa existe,si MAI ALES PE FACEBOOK !!! a,da,de fapt ba da,trebuia sa existe pe facebook,daca-i place sa comenteze toti scatofilii,oligofrenii,pitecantropii si australopitecii aia ...
CreativeEgo wrote:
Mallone wrote:nici mie nu mi-a placut tema generala abordata de cedry2k pe clipa schimbarii,dar eu daca as fi avut cea mai mica legatura cu omul cedry2k,nu as fi zis absolut niciun cuvant despre album si MAI ALES PE FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!
Adică prietenii trebuie să fie mereu de acord sau măcar să se prefacă că-s de acord în public. Ce nevoie ar avea cineva de prieteni care sunt de acord mereu cu ei sau de prieteni care se aşteptă ca ei să-şi cenzureze opiniile din pricina lor?
Cel mai bun prieten e ăla care-şi permite şi căruia-i permiţi să-ţi spună că eşti prost atunci când tu nu-ţi dai seama.
tata,tu nu intelegi ca parerea aia era mai bine DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE sa ramana privata ? in public nu e bine sa spui chestii d-astea,ca ti se sucesc copiii de 15 ani si apoi vai vai vai ce mai iese ? libertatea,click,cancan,kanald ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Pyuric

Post by Pyuric »

rad.iarba wrote:pyuric nu e cu okapi?
De 2 luni mai colaborez doar cu Maxi (dintre cei de la Okapi)...dar nu despre mine e vorba aici. Si nu voi posta niciodata in numele nimanui, ca nu mi se pare ok :)
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Sper sa nu se supere nimeni ca fac offtopic dar chiar n-am unde sa pun intrebarea. De ce s-a terminat colaborarea ? Ce s-a intamplat?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
ozn
de pe forum

Post by ozn »

Vad asta ca pe un pas in fata pentru astia de la Facem.
Am foi, foite si schite!
Post Reply