BUG Mafia
- Kaen Shine
- Shiftee
- christian k.
- vatraș local
-
- Niciodata un nimeni
Gyno de pe forumul bugmafia93 wrote:Ca sa se mai linisteasa apele ,ceva oficial :
Am vorbit cu Vlad ieri si mi-a spus ca Alin e bine si nu a patit nimic foarte grav. Ne multumeste in numele trupei ca il sustinem pe Alin si am inteles ca Alin chiar o sa intre sa citeasca si sigur il va bucura sustinerea noastra !
Viața e complexă și are multe aspecte.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- Kaen Shine
- Shiftee
am gasit pe forum la bug :
Saptamana viitoare (incepand cu 29 iunie) se va filma videoclipul "Cu talpile arse", urmand ca la sfarsitul lunii iulie / inceputul lunii august albumul "Viata Noastra" Vol. 2 sa fie disponibil pe piata.
P.S. - www.twitter.com/Tataee
se pare ca baietii are back in the bussines
Saptamana viitoare (incepand cu 29 iunie) se va filma videoclipul "Cu talpile arse", urmand ca la sfarsitul lunii iulie / inceputul lunii august albumul "Viata Noastra" Vol. 2 sa fie disponibil pe piata.
P.S. - www.twitter.com/Tataee
se pare ca baietii are back in the bussines

"my life is my game"
mda. asteptam. pana una alta, nu aveti cumva careva clipul dupa blocuri sau lumea e a mea la o calitate buna (adica fara sigla de la tv si sa se vada bine), ca doar alea 2 mai trebuie sa le pun aici: http://video.hiphopkulture.ro/index.php?s=mafia (cine e cu noi si poezie de strada urmeaza, stiu ca nu-s, dar inca nu am avut timp de ele). daca da, trimiteti un pm. mersi. (si nu e reclama la blog, ca sincer, mi tot una cati viziteaza sau nu).
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
am niste flori marfa rau in geam... galbene, rosii, roz... bine ca o ard pe wire sa compensez...

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."