Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
- Chill Will
- the funky man
-
- fratele meu tu esti baiat
Krayzee Funksta wrote:nu heaven studio
pastreaza comentariile de genul asta pentru tine, locatia o voi alege eu , nu voi justifica alegerea in fata nimanui, cred ca si asa faptul ca neam zbatut sa facem treaba asta cu cap a fost un efort, iar acum comentarii vreau acolo sau vreau acolo mi se par nesimtite!
New bounce e o optiune de rezerva pentru ca am sigurantau ca locatia nu ne permite sa ne desfasuram in numar foarte mare, dar e si aia o optiune, sunt in discutii cu 3 locatii si vom vedea ce iese, de asta am specificat ca inca nu sunt capabil sa dau mai multe informatii pentru ca nu am decis!
Ca va fi Heaven, ca va fi New Bounce, ca va fi in spatele blocului la mine, vor da Live Dilated Peoples, cred ca asta conteaza!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
-
impecabil s-a auzit la Phi Life Cypher , asa ar trebui sa se auda si la Dilated , spor la treaba ....daca e nevoie de ajutor cu ceva contacteaza comunitatea:)))))))))Slang Royal wrote:Meursault wrote:Mai bine in Heaven si sa se auda bine, ca in Setup e acustica praf.
sa rezolvat si acustica in setup! la Cedrea sa auzit impecabil!

-

Nu stiu cum sta treaba in Timisoara din punct de vedere al cluburilor , dar cred ca locatia conteaza cel mai putin, ideea e sa se auda bine.
Tare as vrea sa vin si in Timisoara la concert, mi se pare divina ideea de a-i vedea pe Dilated Peoples de doua ori. Sa vedem cum vor sta lucrurile pana atunci.
Asteptam detaliile.
Tare as vrea sa vin si in Timisoara la concert, mi se pare divina ideea de a-i vedea pe Dilated Peoples de doua ori. Sa vedem cum vor sta lucrurile pana atunci.
Asteptam detaliile.
-
DFB wrote:ba, p*** mea, eu zic c-ar trebui sa incercati la olimpia... s-ar putea strange, or veni si unguri...

si pentru a continua discursul, nu voi reusi sa multumesc pe toti niciodata, daca pana acum se striga hai frate vrem sa vedem concertul, acum se striga vreau frate sal facem acolo sau acolo!
Repet, ca va fi Heaven, ca va fi No Name, ca va Fi Block party in spatele blocului la mine, trebuie sa se auda impecabil, si se va auzi! restul sunt detalii!