Hip-Hop Monden (de prin media)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
sextape direct.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sa mor daca inteleg ce aveti cu connect-r in afara de faptul ca face muzica naspa.
asta insemnand, de fapt, ce? ce ati vrea acum, sa sustina ca e suedez sau ceva?
eu unul nu ma simt cu nimic lezat ca vine el pe scena cu tricou pe care scrie "sunt tigan" si ca se considera si e considerat de altii un erou al minoritatii din care face parte.

eu l-am prins cand a cantat in deschidere la Tribut MJ, inafara de cateva piese care nu prea sunt pe filmul meu sa zicem, totul a fost okay, a facut show, deci nu totul de cand a devenit vedeta poate fi considerat o mizerie.nea Caisa wrote:sa mor daca inteleg ce aveti cu connect-r in afara de faptul ca face muzica naspa.
@ oaia neagra a forumului: nu vrei trafic m mult?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
-
- spre 5000 de posturi, e ok
eu tind sa cred ca faza cu tricoul a fost un raspuns la Cheloo - proud and white. Nu vreau s-o dam in polemici cu tiganii acu...
ma pis pe toti tiangii si da generalizez , ce plm atata indolenta fata de astia ?
toti sunt furaciosi ,nesimtiti , si se cred mari zmei , si romani sa imi bp de nu sunt cei mai pisati .
toti sunt furaciosi ,nesimtiti , si se cred mari zmei , si romani sa imi bp de nu sunt cei mai pisati .
cu tristete cred sincer ca procentul de 10% e generos pt tiganii care sunt oameni normali, adica fara furaciuni nesimtire si toate astea
enjoy life.
- Suzy
hai ca si romanii sunt ultimele jeguri. nu toti, dar foarte multi.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cred ca tzara e blestemata, nu exagerez 85-90% e formata din prostime, oameni fara creier, cocalari samd. si da, toate etniile au jegurile lor, dar ciorile au prea multe
enjoy life.
- Suzy
da, pentru ca au trait doar printre jeguri. daca erau intr-un mediu ok nu ajungeau asa. dar si sistemul e futut pana la urma. sunt multe probleme. nu conteaza neaparat sa ai creier, ca nu toti oamenii trebuie sa fie inteligenti, dar macar sa ai acolo bun simt. sa nu ti-o arzi ca ultimul meltean.
acum un an in piata , un grup de 4 tiganci (dealea de la mama lor cu fuste , puradei ascunsi sub fuste si unu atarnat de ţâţă, i-au luat lu una (femeie care mergea pe strada si isi vedea de ale ei) geanta din mana , si apoi a inceput mare scandal , tigancile sustineau ca e geanta lor
, in slbz rpd s-a format cerc de oameni , dar unu nu s-a bagat sa o ajute , tre sa las eu coada la paine
sa o ajut pe aia .
am observat ca doar gura e de ei , daca le trantesti 2 vorbe pleaca(ma rog , pleaca sa vina cu vreo 10 sa te taie ) , pe vremea lu Ceasca nu misca unu , acum au prins toti tupeu pisamas pe ei.
si alta faza ca sa vedeti cat de idioti sunt : cand eram mai mic pe la vreo 10 ani , i-am dat lu un tigan tot 10 ani avea si asta un genunchi in muie , s-a dus la tasu , si ala a venit cu sabia sa ma ameninte , cum plm sa ameninti copil de 10 ani cu sabia
, si asta tot dupa ce puradelu ala mic venise cu chef de scandal la mine.
si altceva ..nu v-a zis niciodata un tigan : eu daca nu fur, nu ma simt bine ? (sau ceva de genu)
ce malone am fost la postu asta

am observat ca doar gura e de ei , daca le trantesti 2 vorbe pleaca(ma rog , pleaca sa vina cu vreo 10 sa te taie ) , pe vremea lu Ceasca nu misca unu , acum au prins toti tupeu pisamas pe ei.
si alta faza ca sa vedeti cat de idioti sunt : cand eram mai mic pe la vreo 10 ani , i-am dat lu un tigan tot 10 ani avea si asta un genunchi in muie , s-a dus la tasu , si ala a venit cu sabia sa ma ameninte , cum plm sa ameninti copil de 10 ani cu sabia

si altceva ..nu v-a zis niciodata un tigan : eu daca nu fur, nu ma simt bine ? (sau ceva de genu)
ce malone am fost la postu asta

-
- rapperu vostru preferat
peste tot in lume exista cocalarime, falsitate, pitipongeala, melteneala etc. la noi, e mult mai resimtita si reprezinta o masa mult mai numeroasa din cauza frustrarii maxime cauzate de traiul foarte precar fata de alte state moderne. d'aia lumea e obsedata de tabloide, sarbatori importate si alte pseudo-consolari psihice, pentru a putea supravietui sistemului defectuos din care face parte. de ce va mai mirati?
si nu cred ca ei sunt de vina pentru situatia noastra, nici in proportie de 10%, dar da, ma deranjeaza grav unii dintre ei, care ma scuipa(am patit de vreo 2 ori acum 4 ani) imi fura bicla,( pe la 12 ani) fac tumbe pe strada, urla pe strada, ocupa tot trotuarul si nu s-ar da la o parte pentru nimic un lume, dar plm, am cunoscut tigani gen, care o ardeau mega de treaba, nu se comportau tipic speciei lor. peste tot in lume exista scursuri ale societatii, ca se numesc tigani, la noi, vagabonzi, oameni de rand ca noi, dar romanul, e pus imediat pe critica, e foarte mandru,(cu ce, nu stie nimeni) ce nu cunoaste, ce nu stie, ce a auzit la tv sau la tovarasii lui la bere, asta e corect, asta e tiparul, reperul dupa care trebuie sa traiasca omul. ce iese din tiparul jalnic al romanului e tabu.si amd
si nu cred ca ei sunt de vina pentru situatia noastra, nici in proportie de 10%, dar da, ma deranjeaza grav unii dintre ei, care ma scuipa(am patit de vreo 2 ori acum 4 ani) imi fura bicla,( pe la 12 ani) fac tumbe pe strada, urla pe strada, ocupa tot trotuarul si nu s-ar da la o parte pentru nimic un lume, dar plm, am cunoscut tigani gen, care o ardeau mega de treaba, nu se comportau tipic speciei lor. peste tot in lume exista scursuri ale societatii, ca se numesc tigani, la noi, vagabonzi, oameni de rand ca noi, dar romanul, e pus imediat pe critica, e foarte mandru,(cu ce, nu stie nimeni) ce nu cunoaste, ce nu stie, ce a auzit la tv sau la tovarasii lui la bere, asta e corect, asta e tiparul, reperul dupa care trebuie sa traiasca omul. ce iese din tiparul jalnic al romanului e tabu.si amd
...stay away from me if your life's gettin' stupid...
- James Carter
- Mugiwara
Nu stiu daca e relevant, dar avea Teo (ex Cafe Deko) o glumite draguta.Ceva de genu:
I: Sunteti rasist?
R:Nu, sub nicio forma!
I:Ce parere aveti de tigani?
R: Sa moara da'i in *****
I: Pai ati spus ca nu sunteti rasist.
R: Da' ce, am ceva cu negrii? Negrii sunt ok,canta.
I: Dar si tiganii canta.
R: Canta , da' prost.
Pe mine personal nu m-a deranjat ca un anume tip a aparut la propriul sau concert cu un tricou cu un anume mesaj,atata timp cat nu m-a deranjat. Faptul ca 70% (poate mai mult,poate mai putin) din tigani sunt hoti si alte alea, numai este, cel putin pentru mine, un lucru nou, deja m-am obisnuit.Si cei care sunt de vina pentru acest lucru suntem noi toti.Am amici tigani care sunt ok,poate mai ok decat alti prieteni romani. Pace voua!
I: Sunteti rasist?
R:Nu, sub nicio forma!
I:Ce parere aveti de tigani?
R: Sa moara da'i in *****
I: Pai ati spus ca nu sunteti rasist.
R: Da' ce, am ceva cu negrii? Negrii sunt ok,canta.
I: Dar si tiganii canta.
R: Canta , da' prost.
Pe mine personal nu m-a deranjat ca un anume tip a aparut la propriul sau concert cu un tricou cu un anume mesaj,atata timp cat nu m-a deranjat. Faptul ca 70% (poate mai mult,poate mai putin) din tigani sunt hoti si alte alea, numai este, cel putin pentru mine, un lucru nou, deja m-am obisnuit.Si cei care sunt de vina pentru acest lucru suntem noi toti.Am amici tigani care sunt ok,poate mai ok decat alti prieteni romani. Pace voua!
pra pra
-
- spre 5000 de posturi, e ok
"Hip hop (also, Hip-Hop) is an artistic sub-culture that originated in the 1970s in the inner city African American, Jamaican and Latino American community of New York City."
la origine o muzica facuta de minoritati...
in alta ordine de idei, aveti grija la ce valori aveti impresia ca va raportati, daca priviti lucid....e de rasul curcilor situatia. si ipocrita pana la dumnezeu
la origine o muzica facuta de minoritati...
in alta ordine de idei, aveti grija la ce valori aveti impresia ca va raportati, daca priviti lucid....e de rasul curcilor situatia. si ipocrita pana la dumnezeu