Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

eshanat
tanar

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by eshanat »

Se lasa cu razboi... Bani Gheata vs. Cedry2k

Image
eshanat
tanar

Post by eshanat »

.

Bani Gheata - Mort sau Viu ca raspuns pentru Cedry2k - Clipa schimbarii 2
sincer nu inteleg de ce il mananca pe Cedrea sa faca trimiteri la Bani Gheata si De la Banda foarte respectati de altfel pe strada..
"ce sa ma hotarasc daca voi dormiti pe voi" - s-ar putea sa fie trimiteri si spre Sisu.. in fine sunt problemele lor oricum.
in rime cred ca Cedry2k e mult peste dar si Bani Ghiata imi place fiind unul din putinii "G" pe care ii mai ascult.
Image
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Deci despre Bani Gheata zice Dragonu pe Nu Ma Pot Opri Din Scris? (aia cu "vrei beef? cu cedry2k n-ai motiv ... "). Chestiile astea cu citatele din biblie imi amintesc de Pusha T vs Drake :lol:
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Ce slab e ala.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

Sunt curios de răspunsul lui Isărescu la piesele lui Cedry2k.
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

chiar crezi ca mugur asculta cedry2k?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Sunt convins ca fratii de la MLNR nu mai pot de suparare si ca deja lucreaza la un raspuns pentru cedry2k nu cred ca mai dorm ei noaptea.

Raspuns pentru cedry2k in curand pe :

http://www.mlnr.ro/index
http://www.mlnur.org/istoric.htm
http://www.moar.ro/

Si cel mai urat diss aici:

http://www.ugle.org.uk/

In curand.
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

BNR 4 LIFE!
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

bai.... suna foarte prost. :(
delir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by delir »

Marii masoni de la MLNR n-au si ei niste marunti sa isi cumpere un template mai dragut pentru site? Zici ca e facut in Paint site-ul lor.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

exact :lol:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

delir wrote:Marii masoni de la MLNR n-au si ei niste marunti sa isi cumpere un template mai dragut pentru site? Zici ca e facut in Paint site-ul lor.
Nu au bani,au platit prea mult echipa de lichidatori pusa pe urmele lui dragonu si cedry2k.Cu restu de bani au platit useri de pe forum sa ajute la ascunderea dumnezeilor lui cedry2k.
eshanat
tanar

Post by eshanat »

.

delir
se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte si exact la simţul asta ni se lucreaza acum.
sa-ti dau un exemplu simplu de atac sublim din media: o sa vezi uneori la meteo harta romaniei impartita in 3 sau in 4 zone fiecare cu culoarea ei si uneori o sa vezi verde in anumite zone, culoare care n-are traba cu tricolorul nostru ci mai degraba cu tricolorul vecinilor.
in acelasi buletin de stiri se va exagera cu mult timp alocat minoritatilor si uneori confundandu-i cu românii si invers, sau cu anumite declaratii ale unora care nu vor binele romaniei. (cineva amintit si pe albumul haarp cord chiar a prezis ca romania nu se va uni cu basarabia ba chiar va pierde transilvania,
iar noi il judecam acum in lipsa fara sa stim ce facem)

nu de ochi si piramide ar trebui sa se ingrijoreze lumea cum am vazut ca si cedry2k cazuze in unele capcane pe vreo 2 albume. daca ai ocazia sa vii in anglia o sa vezi ochi si piramite masonice incepand cu primul chiosc de la coltul strazii, sau mesaje la metrou in londra pe tot peretele de genul "te simti privit?" si-s camerele inspre tine.
adu-ti aminte ca totul se petrece cu un scop zicea adn
de asta cred eu ca nu o sa schimbe in veci tamplate-ul si imaginea fiindca vor sa transmita un anumit mesaj in subconstient.. cipsurile tale nu se vand bine decat daca pui un cartof ceva pe punga.. unii nu mai tin cont de alte simţuri ce gust au cipsurile sau ca mirosi in punga si pute ingrozitor uneori.

imi vine in minte un lucru: oamenii, in prostia lor obsesiva pentru "a vedea" uita ca frumusetea trebuie sa fie apreciata de cat mai multe simturi.
astfel, in concursurile de miss se considera cea mai frumoasa fata cea care se apropie cat mai mult de unele masuratori gen 90-60-90
uitam ca la o femeie s-ar putea sa mai conteze si glasul (ca mai sunt unele cu voce hidoasa de barbat sau alte animale), cum ii e pielea la pipait, sau mirosul pt ca unele put urat, asa e gena.
Image
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@ eshanat Scuze ca raspund desi nu imi e adresat mie mesaju.Dacii foloseau verde uneori pe stindard.Nu exista minoritati si romani din punct de vedere legal daca au cetatenie romana sunt romani.Din punct de vedere genetic facem parte din multe popoare nu avem o identitate genetica de baza.De ce sa ne unim cu Basrabia?Impotriva vointei lor sau cum?Moldovenii vor sa aiva tara si independenta lor.Sediul central al masoneriei este la londra UGLE deci normal sa fie public,ba chiar va dau adresa in anglia unde sa va duceti sa vizitati temple masonice ca la ei e public.Cat despre concursuri ai dreptate pana la un punct,pentru mine nu este important cine alearga o suta de metri mai rapid sau cine da intr-o mingie mai bine,dar pentru altii este important si e bine sa fie asa.Un concurs de miss reprezinta nu frumusetea si nici perfectiunea reprezinta cine se apropie mai bine de niste criterii si atat dar nu e vina concursului e vina prostilor care nu inteleg asta.Dorinta ta de granite si identitate imi denota o neintelegere a propriei tale credinte.
eshanat
tanar

Post by eshanat »

Multumesc pentru completari, sunt corecte.
In ceea ce ma priveste incerc sa nu cad in nicunfel de extrema ci sa merg demn drept inainte, observand lumea din dreapta si din stanga mea.
Daca ar fi sa lupt pentru ceva acel lucru ar fi pentru români mai fericiti si impliniti nicidecum pentru granite, incercuiri, garduri, sau alte impresmuiri. Din moment ce incercuiesti un pamant si il declari al tau o sa fie si prosti care sa te creada dar o sa iti faci si automat dusmani.. diferenta se face prin cultura si limba in opinia mea, granitele fiind mai mult linii strategice militare iar partea asta ma dezgusta. (un prieten a 'gasit' un pistol incarcat, a vrut sa-l pastreze, dar cand a vazut ca ii vin tot felul de ganduri sa faca jaf armat ca nu avea ce manca l-a aruncat! - imi aminteste de Cedrea din perioada balistica, de asta zic ca s-a schimbat in bine.)
Am intalnit si in Rep. Moldova, Romania, Italia si alte tari, moldoveni care vorbeau romana si se considerau români nimic altceva.
Nu sunt la curent cu statistici sau sondaje politice sau tendinte geopolitice, eu stiu ce am intalnit.
Daca ar fi ca moldovenii sa vrea unirea cu noi, atunci sigur asta nu e momentul oportun.
Image
Post Reply