Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

eeeeeeeeeeeee... :) da` ce fac eo..ma pun sa citesc pagini acum? iaaa gata k m-am suparat
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
sunrah
.

Post by sunrah »

rap_oana, e stresant avatarul tau. :roll:
you just never know when you're living in a golden age.
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

shtiuuuu :)))) d zile ma tzin sa-l schimb da` m-am luat cu altceva mereu ..hai sa vad c pot sa fac :wink:
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
sunrah
.

Post by sunrah »

multumesc.
you just never know when you're living in a golden age.
Sera
Gademit

Post by Sera »

SAU s-ar putea vorbi de summerjam.

doar o sugestie..

..atacuri de panica, foarte smecheri. aforic peste toti. indiscutabil, e crema la battle.

langa mine, pe cand imi pedepseam ficatul, afara, se auzeau franturi de vorbe
x: 'da ma, da io am venit la ei.. in clubu lor.. da ma.. da ei n-au pizde..'
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

exact coiss...pai vorbea cu mine afara de-am zis k-i rup kpu`.. "pe mine..ma cunoashte toata lumea, pt k sunt bun" ... "oricum,nimeni nu are femei k ale mele, femeile lu` vick vin la mine:bow:, da` ale mele la el niciodata" ... " eveniment Hades timisoara - 30 d oameni... concertu` meu timishoara - 350 d oameni" :D au au..shi o gramadaa..aaa blea..nici nu vreau sa-mi aduc aminte k iar ma enervez ...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

o nu... femeile lui vick? ... o nu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
99.9%
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

rap_oana wrote:exact coiss...pai vorbea cu mine afara de-am zis k-i rup kpu`.. "pe mine..ma cunoashte toata lumea, pt k sunt bun" ... "oricum,nimeni nu are femei k ale mele, femeile lu` vick vin la mine:bow:, da` ale mele la el niciodata" ... " eveniment Hades timisoara - 30 d oameni... concertu` meu timishoara - 350 d oameni" :D au au..shi o gramadaa..aaa blea..nici nu vreau sa-mi aduc aminte k iar ma enervez ...
alt miez... :roll:

1. de ce nu i'ai rupt capu :!: :?: :)
2. aia cu femeile e un pic eronata 8)
3. summerjamu trebuia sa fie mai lung :) gen woodstock ...sa existe posibilitatea si ptr aia care nu au putut ajunge in anumite date in anumite locatii... :P

iar chestia cu concertu de la timisoara... hmmm...
uite de exemplu : la iasi prima oara cand a mers FooT a umplut clubu, a venit zale au fost mai putini , a mers Sapro au fost 30 de oameni... nu e o regula.
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

1 - nu i l-am rupt k..sunt eo fata buna :))))
2 - nu-mi pasa de femeile lor :)))
3 - aa....
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

5. am o poza ;))
muie copos
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

6. cu cinee? :D
zergon
tanar

Post by zergon »

Bai cum e romanu`... Samanta de scandal. Din toata amploarea/frumusetea/originalitatea evenimentului asta, va tot plafonati la acelasi punct mort? Kombat, ma intreb cum poti scoate un event mai bun? Ce asi sa ai ascunsi prin maneca... eventual poate ne dai niste indicii :D
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

crucificarea 10tonelor pe terenul de joc se pregateste data viitoare :D ...

in club ar fi fost bune din loc in loc niste tomberoane cu blocuri de gheatza....
99.9%
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

rap_oana ce aiurea o arzi ....ca sa vb total altceva cu tine afara :)....si noi stiam ca esti fana USM si totusi....acolo ai fost de acord cu o gramada de lucruri....iar aici o arzi dubios:)
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Lyrical.Mesiah wrote:rap_oana ce aiurea o arzi ....ca sa vb total altceva cu tine afara :)....si noi stiam ca esti fana USM si totusi....acolo ai fost de acord cu o gramada de lucruri....iar aici o arzi dubios:)
urmatorul post de gen va fi sters fara vreo notificare prealabila ...fa reclama in alta parte, discuta pe privat, vezi tu, te descurci ca esti baiat mare.
AICI VORBIM DESPRE EVENIMENT
muie copos
Post Reply