PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Iooana
fratele meu tu esti baiat

Post by Iooana »

numaratoarea inversa a inceput \:D/
nu mai am rabdare :!:
Image
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

gata am plecat . ne vedem acolo.
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

yes ayah!
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

de departe cel mai tare concert la care am fost vreodata!! incredibil cum a dat omu! se vedea ca traieste la maxim fiecare minut si chiar face asta din pura pasiune si dragoste pentru muzica.Un adevarat exemplu! ma asteptam sa fie tare,dar mi-a depasit cu mult asteptarile concertu asta.Respect Hades Records pentru un vin implinit !! :bow:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
R
un domn / doamna

Post by R »

a fost deranj .. congrats hades recs' pentru ca ati pus treaba asta pe roate ..

in alt ordine de idei .. ma doar toate , am luat vreo 5 umeri in bot , dureri de spate , chestiile obijnuite ..EI toti mi s'au parut foarte ok ...TS m'a dezamagit un pic sau poate ca nu aveam starea necesara pentru turntableism , oricum super atmosefera , chestii tari de vanzare , pacat ca au plecat atatia dupa Promoe , macar din respect pentru cei din Hades puteau sa mai ramana , ca plecau la 1 sau la 2 , 2 jumate tot aia era ..

per total a fost criminal , pace Hades , bravo Promoe ... noapte buna :)
Dizzy Moods
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

DECI...
ce mai este de zis..cei care au fost stiu...a fost DE VIS...daca asha a fost acum...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la jmt sau afu-ra...vom trai si vom vedea...
omul a fost la superlativ...un adevarat showman...enterntainer sau cum vreti voi...shi dj Large la fel...iar respectul si laudele pe care le-au adus publicului fac uitate toate sacrificiile...fac uitate toate orele si energia pierdute pt promovarea si organizarea acestui eveniment...pt ca a meritat!!!
de simtzit...haha...cum poti sa te simti intr-o seara ca asta?!...a fost cam pt prima oara cand am simtzit ca ma sufoc la un concert..si totusi continuam sa cant...
am ramas cu un gust amar shi oarecum "scarbit" cand am vazut cata lume pleca dupa ce a termina Promoe...ma asteptam sa plece, dar nici intr-un numar asha mare...asta in conditiile in care urmau funktastics. veritasaga si mai ales pirats klan...dar ma rog...este problema lor...poate au avut altceva de facut in seara asta...poate au treaba duminica...numai bine din partea mea

felicitari shi multzumiri fat ladies events care au facut posibil aceast eveniment...si bineinteles hades records...tineti-o tot asha! Aoleo ce ne faceti...nu ne lasati deloc acasa...ca acusi vine odd-ul...afu-ra...etc
multzumesc celor care mi-au ars geaca in 3 locuri
multzumesc adapter pt sapca =)))) (nebuneeee...a ramas la mine...in taxi mi-am dat seama :))) )...plm...ti-o trimit prin mail...vedem noi cum facem:)))
felicitari tuturor trupelor...si mai ales celor care au dat dupa promoe...ca "e e greu" sa dai dupa asha ceva...si totusi au fost la inaltzime...tot asha
si nu in ultimul rand...multzumesc promoe!
gata...ma duc la culcare, oricum nu o sa dorm la cat de agitat sunt...
Image
Image
sub_stance
tanar

Post by sub_stance »

G-MONEY wrote:de departe cel mai tare concert la care am fost vreodata!! incredibil cum a dat omu! se vedea ca traieste la maxim fiecare minut si chiar face asta din pura pasiune si dragoste pentru muzica.Un adevarat exemplu! ma asteptam sa fie tare,dar mi-a depasit cu mult asteptarile concertu asta.Respect Hades Records pentru un vin implinit !! :bow:
a fost un show incredibil!!! promoe a fost fenomenal, intr-adevar un exemplu - flow impecabil si control perfect al respiratiei. a simtit multuimea si a fost un foarte bun entertainer.

dj lrg a fost super profesionist pe felia lui largita... atat ca dublaje cat si ca dj - m-a spart un brake (deci si-a facut treaba) la un moment dat facut din platan in timp ce dubla la voce (nu mai stiu pe ce melodie).

corul, voci foarte misto! miscarile lor mi-au starnit cateva zambete - parea ca si cum nu ar simtzi muzica... insa au fost "on cue" de fiecare data!

sunetul - foarte ok. show-ul lui promoe s-a auzit bine, in ciuda acusticii extrem de proaste a salii. ar fi fost misto ca inginerul lui de sunet sa inginereasca pentru toate trupele.
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

deci...plm...e 8 jumate dimineatza...ma duc sa ma pish si ma culc la loc sa mentzin starea de visare cat mai mult... atat am de zis
VooDoo
rapperu vostru preferat

Post by VooDoo »

tare tare da' promoe n'a intrebat de ce e asa frig? :)
10
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

aproape_om wrote:DECI...
ce mai este de zis..cei care au fost stiu...a fost DE VIS...daca asha a fost acum...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la jmt sau afu-ra...vom trai si vom vedea...
Afu Ra , unde, cand? :D
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

la 3 ani de hades...
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Si cand o sa fie 3 ani de hades
Mel de pe viitorul album Afu Ra http://www.youtube.com/watch?v=QFoYnnOAjwg noroc cu YO
:D
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

aproape_om wrote:DECI...
am ramas cu un gust amar shi oarecum "scarbit" cand am vazut cata lume pleca dupa ce a termina Promoe...ma asteptam sa plece, dar nici intr-un numar asha mare...asta in conditiile in care urmau funktastics. veritasaga si mai ales pirats klan...dar ma rog...este problema lor...poate au avut altceva de facut in seara asta...poate au treaba duminica...numai bine din partea mea
haha cred ca au venit la AV motional 03 :lol: :lol: :lol: :lol:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
nimeni
rapperu vostru preferat

Post by nimeni »

trecand peste faza k n`am gasit locatia asa din prima... si k acum imi pica ochii`n gura... tot a fost un superlativ absolut... mai vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..noapte buna voo...
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

Visul multora s-a implinit aseara(ma gandesc la Heas, Cage si toata comunitatea grafferilor). Lasand deoparte frigul(de-a dreptul paralizant) atmosfera a fost de la superlativ in sus.
Bravo Hades si tuturor celor implicati in organizare :!:
Prici ms ptr bilet :P

foarte foarte misto..i'm speechless...*thinkin' @ the show*

HE VERY HAPPY :D
Post Reply