BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
-
- Niciodata un nimeni
Situatia sta cam in felul urmator :
Votati trupa preferata
* Gruparea Chisinau 0
* Sechestrati in Tren 10 %
* LitteraSerum 1 %
* Urban I 2 %
* Conotativ 0
* Rimmer 2 %
* Black Sheep 1 %
* Dovada 33 3 %
* Rap MC 6 %
* Ars Poetica 9 %
* Oza si Rebel Monk 3 %
* Noua Critica 21 %
* Viollent 23 %
* Maiccec 6 %
* Zen Tehnium 5 %
* Antidot 3 %
* Efecte Secundare 1 %
* Sonia & Ra 1 %
* Antifon 3 %
Total votes: 1219
Tanarsinelinishtit,stiu ca nu trebuie sa ma bag eu in toata treaba asta...dar iti spun foarte sincer ca nu rezolvi absolut nimic luandu-te in gura cu lumea pe un FORUM...oricare ar fi el...n-ai sa educi tu pe nimeni,ptr k cel mai greu lucru de schimbat la un om este mentalitatea...Frustrarea o sa troneze in continuare,si probabil cand media de varsta a ascultatorilor hip-hop va creste,ea va disparea treptat treptat...pana atunci...aceleasi si aceleasi probleme vor exista....si nu le vei rezolva nici tu,si nimeni altcineva...
Despre Viollent ce pot sa spun,mi se par mai ok dekat multi care au trimis demourile alea pentru Summer Jam,dar nu cei mai buni....daca ar fi dupa mine,primele 3 trupe cu cele mai multe voturi ar trebui sa castige...Poate vor exista rasturnari de situatie pana la Summer Jam,sau poate nu... pana atunci,om trai si om vedea...in rest,numai de bine...
Sa fie pace,peace,whatever....
Votati trupa preferata
* Gruparea Chisinau 0
* Sechestrati in Tren 10 %
* LitteraSerum 1 %
* Urban I 2 %
* Conotativ 0
* Rimmer 2 %
* Black Sheep 1 %
* Dovada 33 3 %
* Rap MC 6 %
* Ars Poetica 9 %
* Oza si Rebel Monk 3 %
* Noua Critica 21 %
* Viollent 23 %
* Maiccec 6 %
* Zen Tehnium 5 %
* Antidot 3 %
* Efecte Secundare 1 %
* Sonia & Ra 1 %
* Antifon 3 %
Total votes: 1219
Tanarsinelinishtit,stiu ca nu trebuie sa ma bag eu in toata treaba asta...dar iti spun foarte sincer ca nu rezolvi absolut nimic luandu-te in gura cu lumea pe un FORUM...oricare ar fi el...n-ai sa educi tu pe nimeni,ptr k cel mai greu lucru de schimbat la un om este mentalitatea...Frustrarea o sa troneze in continuare,si probabil cand media de varsta a ascultatorilor hip-hop va creste,ea va disparea treptat treptat...pana atunci...aceleasi si aceleasi probleme vor exista....si nu le vei rezolva nici tu,si nimeni altcineva...
Despre Viollent ce pot sa spun,mi se par mai ok dekat multi care au trimis demourile alea pentru Summer Jam,dar nu cei mai buni....daca ar fi dupa mine,primele 3 trupe cu cele mai multe voturi ar trebui sa castige...Poate vor exista rasturnari de situatie pana la Summer Jam,sau poate nu... pana atunci,om trai si om vedea...in rest,numai de bine...
Sa fie pace,peace,whatever....
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- tanar
- strabunicutza
- Bandit Queen
din respect pt hadesrecords terminati odata! v-au zis si ei frumos, voi nu, batman, batman, ce naiba! http://www.hadesrecords.com/summerjam/

- Bazooka Joe
- trendy guy
Si gata nu?

SummerJam07 line-up: DEFARI (U.S.)
RA the RUGGED MAN (U.S.)
Cesar Comanche of Justus League (U.S.)
DJ Flip & Prozack Turner (IR/U.S.)
R.A.N.-S. (RACLA, Da Hood Justice, Delikt, Niste Getto Daci)
La Familia
Bitza
Cedry2k & DJ Paul
Da Hood
Nimeni Altu’
K’n'Confusion
Funktastics
U.S.M.
Ad Litteram
Kazi Ploae
Katana
Cast
Yawn & Spooke
Zombie THC

SummerJam07 line-up: DEFARI (U.S.)
RA the RUGGED MAN (U.S.)
Cesar Comanche of Justus League (U.S.)
DJ Flip & Prozack Turner (IR/U.S.)
R.A.N.-S. (RACLA, Da Hood Justice, Delikt, Niste Getto Daci)
La Familia
Bitza
Cedry2k & DJ Paul
Da Hood
Nimeni Altu’
K’n'Confusion
Funktastics
U.S.M.
Ad Litteram
Kazi Ploae
Katana
Cast
Yawn & Spooke
Zombie THC
muie copos
Stimabili critici de arta, analisti culturali, strategi lirici, genii neintelese, talente geniuine ale literaturii moderne, acesti "Mozartzi" ai noii ere hip - hop, daca imi este cu ingaduinta domniilor voastre solemne, sobre si incontestabile ....
MAI DUCETI-VA DREQ TOTI IN PULA MEA !
Trezirea mai copii idioti si labisti intelectuali, onanisti de profesie si frustrati sexuali ce saliveaza grav dupa ce ascunde fustita colegei de banca sau taiorul stilat al vrunei profe mai tinere ....
Pai se poate frate asa ceva de cand ma toata lumea in imbecilism si tembelism cronic isi aroga drepturi de cunoscatori prin zona ... se intampla exact ce ma asteptam sa se intample atitudinea caracteristica de aici de pe forum ...
Cata lipsa de cultura muzicala poti frate sa ai in genere sa poti spune ca faptu ca in piesa semnata Sonja (de aceasta data o piesa sollo, in circumstantele cele mai frecvente Sonja si Ra) ca existenta unor samplere din CTC - Facem Rec (luate cu licenta si acordul OFFICIAL AL tuturor celor prezenti ii mentionez in ordinea aparitiei Y2K, D1, L Doc si VD) CA ESTE UN ACT DE PLAGIERE !!!!!!!!!!!!?
Aici mai subscriu draga retardule caci imi esti drag daca nu ar exista cei ca tine, rapperii nobili (si aici sufar foarte foarte nesimtit asa cum se poarta de cuviinta pe aici la un bun forumist) cum spuneam nobletea si talentul artistic desavarsit de care dau dovada artisti CA MINE si ca PRIETENA MEA
nu ar avea ce sa critice de unde rezulta ca repu ar muri in lipsa de cretini ca tine care nu fac diferenta dintre un sample facut din respect si un act nesimtit de plagiere ...
mai mentionez aici ca ne laudam ca am baut cu CETECE ca Y2K vine in octombrie sa ne cante la Iesi si mai bem si cu el deci avem relatii vere ...
noi am pus aceste samplere (mai exact eu ca sa vada lumea ezact ca in manele ca avem talent valoare si anturaju cel mai tare hau ) in incheierea acestui subiect atentionez putinii oameni de bun simt de pe aici CA ASTA ERA O IRONIE DE O NESIMTIRE GRASA MENITA SA TREZEASCA ANUMITE CREIERE ADAPATE IN CERNOBAL ... SUGERAM pe aceasta cale cu caldura tuturor copiilor ce abordeaza muzica rep sa se rezume totusi la fantasticele aventuri ale unui copil de 14 ani frustrat cosuros si lipsit de perspective adica manuirea unei reviste respectiv film XXX intr-o mana
iar cu cealalta executarea actiunii de masturbare in liniste sub patura ...
Boon dragilor trecem mai departe la ... la .... da chiar la idiotul care spunea ca el nu se dumireste in nuj ce piesa daca este prost mixata respectiv masterizata sau sunt pb de dictie ... din nou baiete ia un adobe
audition 1.5 apuca-te de mixat chestii sa vezi daca te descurci apoi incerca nitzel si un Cubase SX 3 si dupa ce te dumiresti ce inseamna
toate cuvintele alea gen mix master si ce mai auzi in interviuri la tv
mai stam de vb pana atunci marsh jos ai 3 !
In rest mai vreau sa spun ca din fericire atata Sonja cat si Ra si Clever (ES) nu mor de foame si vor pune bani de o parte pt SJ 07 si nu avem nevoie de pomana unui public care se manifesta asa (a se consemna ca in acest an GWT ne-a onorat cu prezenta la Iasi iar la a doua editie Stop US aducem Dilated sau Non Phixion dupa cum ne-o da noroc D-zeu) am spus aceasta in virtutea faptului ca vreau sa se stie ca nu suntem trupe de alea care stau la mila unor oameni de acest tip cum este o parte insemnata din publicul care se exprima in zona ... si nici nu ne punem tovarasii de la bloc sa ne voteze prefer sa beau o bere si sa savurez spectacolul
decat sa sug pula unor copii retarzi sa apar 5 minute pe o scena chiar de as avea onoarea sa fie aceeasi unde va pasi un om ca Defari.
in rest in spiritul Hades Forum, o parte din pacate, existenta dintre utilizatori haideti sa fie clar frate dece plm va bateti joc de niste oameni care sunt poate la inceput de drum, aruncati cu noroi in munca Hades si in initiativa lor de a da sansa unei trupe mici sa aiba un concert de anvergura la CV si o amintire frumoasa ... bataie de joc ... Rusine dragii mei RUSINE !
MAI DUCETI-VA DREQ TOTI IN PULA MEA !
Trezirea mai copii idioti si labisti intelectuali, onanisti de profesie si frustrati sexuali ce saliveaza grav dupa ce ascunde fustita colegei de banca sau taiorul stilat al vrunei profe mai tinere ....
Pai se poate frate asa ceva de cand ma toata lumea in imbecilism si tembelism cronic isi aroga drepturi de cunoscatori prin zona ... se intampla exact ce ma asteptam sa se intample atitudinea caracteristica de aici de pe forum ...
Cata lipsa de cultura muzicala poti frate sa ai in genere sa poti spune ca faptu ca in piesa semnata Sonja (de aceasta data o piesa sollo, in circumstantele cele mai frecvente Sonja si Ra) ca existenta unor samplere din CTC - Facem Rec (luate cu licenta si acordul OFFICIAL AL tuturor celor prezenti ii mentionez in ordinea aparitiei Y2K, D1, L Doc si VD) CA ESTE UN ACT DE PLAGIERE !!!!!!!!!!!!?
Aici mai subscriu draga retardule caci imi esti drag daca nu ar exista cei ca tine, rapperii nobili (si aici sufar foarte foarte nesimtit asa cum se poarta de cuviinta pe aici la un bun forumist) cum spuneam nobletea si talentul artistic desavarsit de care dau dovada artisti CA MINE si ca PRIETENA MEA

mai mentionez aici ca ne laudam ca am baut cu CETECE ca Y2K vine in octombrie sa ne cante la Iesi si mai bem si cu el deci avem relatii vere ...
noi am pus aceste samplere (mai exact eu ca sa vada lumea ezact ca in manele ca avem talent valoare si anturaju cel mai tare hau ) in incheierea acestui subiect atentionez putinii oameni de bun simt de pe aici CA ASTA ERA O IRONIE DE O NESIMTIRE GRASA MENITA SA TREZEASCA ANUMITE CREIERE ADAPATE IN CERNOBAL ... SUGERAM pe aceasta cale cu caldura tuturor copiilor ce abordeaza muzica rep sa se rezume totusi la fantasticele aventuri ale unui copil de 14 ani frustrat cosuros si lipsit de perspective adica manuirea unei reviste respectiv film XXX intr-o mana
iar cu cealalta executarea actiunii de masturbare in liniste sub patura ...
Boon dragilor trecem mai departe la ... la .... da chiar la idiotul care spunea ca el nu se dumireste in nuj ce piesa daca este prost mixata respectiv masterizata sau sunt pb de dictie ... din nou baiete ia un adobe
audition 1.5 apuca-te de mixat chestii sa vezi daca te descurci apoi incerca nitzel si un Cubase SX 3 si dupa ce te dumiresti ce inseamna
toate cuvintele alea gen mix master si ce mai auzi in interviuri la tv
mai stam de vb pana atunci marsh jos ai 3 !
In rest mai vreau sa spun ca din fericire atata Sonja cat si Ra si Clever (ES) nu mor de foame si vor pune bani de o parte pt SJ 07 si nu avem nevoie de pomana unui public care se manifesta asa (a se consemna ca in acest an GWT ne-a onorat cu prezenta la Iasi iar la a doua editie Stop US aducem Dilated sau Non Phixion dupa cum ne-o da noroc D-zeu) am spus aceasta in virtutea faptului ca vreau sa se stie ca nu suntem trupe de alea care stau la mila unor oameni de acest tip cum este o parte insemnata din publicul care se exprima in zona ... si nici nu ne punem tovarasii de la bloc sa ne voteze prefer sa beau o bere si sa savurez spectacolul
decat sa sug pula unor copii retarzi sa apar 5 minute pe o scena chiar de as avea onoarea sa fie aceeasi unde va pasi un om ca Defari.
in rest in spiritul Hades Forum, o parte din pacate, existenta dintre utilizatori haideti sa fie clar frate dece plm va bateti joc de niste oameni care sunt poate la inceput de drum, aruncati cu noroi in munca Hades si in initiativa lor de a da sansa unei trupe mici sa aiba un concert de anvergura la CV si o amintire frumoasa ... bataie de joc ... Rusine dragii mei RUSINE !
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
N. Steindhard
dar la ce te asteptai ra?:)...stii foarte bine ca mereu va fi asa, ca mentalitatea difera de la om la om si de la om la animal(in unele cazuri)...cred ca si tu ai facut acum atata caz dintr-o chestie obisnuita... de cand am intrat prima oara pe acest forum am vazut instinctul de supravietuire ale unor specimene... adica sa il fac pe ala sa para naspa ca sa ma ridic eu...e tehnica unor mc infantili care trebuie sa dea in cap sa supravietuiasca... aici nu exista vorba "mai ai de lucrat, nu e bine, dar mai incearca, nu te lasa", aici tot ce vei gasi va fi "marsh ma de aici asta e hiphop?lasa-te nu mai veni aici..dati-i unu una in cap sa se trezeasca sa cante manele"...daca ar fi fost la fel si la noi respectiv partea aia a noastra de moldova, multi mc acum..nu ar fi fost mc...si unul dintre ei chiar a fost genul de om in care s-a aruncat cu pietre pe acest forum si a fost ajutat de catre noi sia cum este peste majoritatea celor care au trimis piese acolo(adica peste 90% de acolo)...si nu poti spune ca forumul este de cacat caci nu e...unii oameni care il frecventeaza sunt...si asa va fi mereu...asa ca eu zic sa nu mai facem atata caz...desemnati repede 2 sau 3 un castigator(adica favoritul vostru care credeti ca ar putea sa reziste 25 de min si poate sa faca show si are multe piese tari-si nu nu bat nici un apropo) si incheiem usor discutia:)... chiar daca sunt 10 zile, la fel va fi si castigatorul ca sa zic asa va fi acelasi... 

De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
da ba, e grasa rau nesimtirea asta grasa
ra...mai zi cu non phixion...cand o sa vina? mai intai ziNE cand se reunesc..porma cand o sa vina...eventual ce fac ei acuma...
nujtu de ce postez..nici nu conteaza...ideea e ca tu esti de vina...ma provoci asa intrun fel cum numai tu poti
..o idee ar fi sa nu mai citesti ce scrie pe forum...dar mai priva de niste golden minutes petrecute in compania unei minti cel putin minunate (claudiu raducanu style)
rusine dragul meu...RUSINE !
ra...mai zi cu non phixion...cand o sa vina? mai intai ziNE cand se reunesc..porma cand o sa vina...eventual ce fac ei acuma...
nujtu de ce postez..nici nu conteaza...ideea e ca tu esti de vina...ma provoci asa intrun fel cum numai tu poti

rusine dragul meu...RUSINE !
corecteazamacascriugresit
ete ca nu mai stiam de Non Phixion daca mai exista ca trupa auzisem nij zvonuri ziceam ca idee poa sa fie orice ... de pe afara nu asta era important ...
nah e la obiect shto-ul asta ... si aia cat despre constructia frazeologica ... plm eram nervos cand am scris ... asa cum sunt de fiecare data odata la 2 -3 luni cand postez aici ... ca numa din motive de nervi o fac
)
iar la urma urmei e la moda sa critici orice pe aici ...
nah e la obiect shto-ul asta ... si aia cat despre constructia frazeologica ... plm eram nervos cand am scris ... asa cum sunt de fiecare data odata la 2 -3 luni cand postez aici ... ca numa din motive de nervi o fac

iar la urma urmei e la moda sa critici orice pe aici ...
N. Steindhard
N. Steindhard
hai ca de la niste simple pareri o sa ajungeti sa va impuscatzi pe strada...
6 Grade Studio
www.myspace.com/6gradecrew
www.myspace.com/6gradecrew
e clar ca nu se poate vorbi de evolutie...oamenii exista de milioane de ani iar maimutele nu au inventat nici pana acum un instrument muzical...pe de alta parte faptul ca maidanezii sunt eutanasiati nu poate decat sa ne intareasca convingerea ca sunetul "buzz"-ului este enervant si sacaitor.
multumesc.
multumesc.
slabe shanse sunt doar discutii mai aprinse acu ca sunt mai calm vroiam doar sa zic ca in mare mi se rupe pula de el concurs ... ma doare atitudinea asta de cacat pe care o au multi de nesimtire aroganta si de multe ori si incultura crasa ... da plm e vb romanului prostu nu-i prost destul daca nu e si fudul ...
aia era ideea
aia era ideea
N. Steindhard
N. Steindhard