Clappy wrote:Respect Brugner. Ai reusit intr`o luna cat n`a reusit Dox in 3 ani...
Spre deosebire de tine, tu nai fumuri in cap si sprijin toata miscarea hh din Ro... Nu ca altii, care isi cheama in emisiuni doar prietenii de bloc si de bere...
Word! Astept sa vad si sa aud mai multe trupe din provincie cu potential
Big Up!
Ooooo!!! fugiti k a aparut Mesia din comuna Cornu Mic si face scari de valori pe aici..
sa mori tuh mah cunoskatorule??! sa mori tu cah brugner a facut in 3 editzii ce n`a "reushit" Yo?dak nu aparea emisiunea asta de mare carachter de pah atomic tu ce pula faceai,te uitai la etno joi seara?
ia zi bah la unchiu,aici,ia zi,tu ai trimis ceva la emisiunea asta si ti s-a refuzat demo-ul de cacat si de aia te-ai suparat pe nenea "Yo!"?de asta te ataci sau ce?vere necunoscator..intre MTV si Atomic e asa un pic de distanta,cam cum ar fi intre Cucuietii de vale si Capitala..ashea ceva..ai vazut tu unde trag astia emisiunea?ce conditii si ce aparatura la dispozitie?sau cata experienta are brugner in televiziune..ce cacat ti se pare ca a facut atat de mult in editiile astea ??ti-a difuzat tie vreun clip si il lingi pe coaie acum?bah si nu mai vbi aiurea de lume k mananci cacat.hai noroc,si cu pace.Pa-ce,pa-ce-pa-ce altfel luati Ca-pa-ce.
Clappy wrote: Spre deosebire de tine, tu nai fumuri in cap si sprijin toata miscarea hh din Ro... Nu ca altii, care isi cheama in emisiuni doar prietenii de bloc si de bere...
si invata dreq sa te exprimi corect dahshteptule.fa un solid efort neurovegetativ si da-ti seama de lipsa logicii in exprimarea aia de cacat.idiotule,stai jos.ai nota 2.
lol. nici macar nu mi`a trecut vreodata prin cap sa cant:)) si tu ma iei cu formatii,clip alea/alea.lol. eu am zis asta pt k la yo nu vezi decat videoclipuri din state, invitati nexam.intelegi?sau c, te`ai atacat?:)) esti dox, nu te supara?
nu`s dox nepoate.ma keama mihai.vreo problema?dox posteaza cu djdox din ce am vazut pe forumul asta.io`s mai mahalagiu ashea si ma iau de astia care papa kk high sa nu facem offtopikareala pe aici,tu lasa comentariile nefondate.pace
Clappy wrote: eu am zis asta pt k la yo nu vezi decat videoclipuri din state, invitati nexam.
Clappy wrote: Spre deosebire de tine, tu nai fumuri in cap si sprijin toata miscarea hh din Ro... Nu ca altii, care isi cheama in emisiuni doar prietenii de bloc si de bere...
asta ai zis.deci inseamna k esti kunoskator al dreq..ashea e?hai gata ku offtopikareala.STFU
Bucurati-va ca exista si Yo! si Urban Groove, ca nu sunt in aceasi zi, in aceasi perioada a zilei si va puteti uita la amandoua emisiunile. Eu zic ca e cazul sa incetati cu scormonitu', urmatoarele mesaje offtopic vor fi sterse.
CUB wrote:
Ooooo!!! fugiti k a aparut Mesia din comuna Cornu Mic si face scari de valori pe aici..
sa mori tuh mah cunoskatorule??! sa mori tu cah brugner a facut in 3 editzii ce n`a "reushit" Yo?dak nu aparea emisiunea asta de mare carachter de pah atomic tu ce pula faceai,te uitai la etno joi seara?
ia zi bah la unchiu,aici,ia zi,tu ai trimis ceva la emisiunea asta si ti s-a refuzat demo-ul de cacat si de aia te-ai suparat pe nenea "Yo!"?de asta te ataci sau ce?vere necunoscator..intre MTV si Atomic e asa un pic de distanta,cam cum ar fi intre Cucuietii de vale si Capitala..ashea ceva..ai vazut tu unde trag astia emisiunea?ce conditii si ce aparatura la dispozitie?sau cata experienta are brugner in televiziune..ce cacat ti se pare ca a facut atat de mult in editiile astea ??ti-a difuzat tie vreun clip si il lingi pe coaie acum?bah si nu mai vbi aiurea de lume k mananci cacat.hai noroc,si cu pace.Pa-ce,pa-ce-pa-ce altfel luati Ca-pa-ce.
diferenta intre yo si urban groove e ca la yo cam tot timpu cand ma uit vad numa clipuri, ceea ce pot sa-mi downloadez si de pe net... nu tre sa stau acasa joi seara sa ma uit. in schimb la urban tot timpu sunt invitati, ceea ce ma face sa ma uit la emisiune.