bababababa, tu esti ala care alege ca albumul anului albumul unui Mc de la promovare/download care sta cat mai aproape de zona olteniei. Plm...Boka wrote:Vallejo wrote:maximilian asta zici ca e mihai traistariu. nu pot sa asc![]()
![]()
aici sunt de acord
Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
Re: Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
dany wrote:bababababa, tu esti ala care alege ca albumul anului albumul unui Mc de la promovare/download care sta cat mai aproape de zona olteniei. Plm...Boka wrote:Vallejo wrote:maximilian asta zici ca e mihai traistariu. nu pot sa asc![]()
![]()
aici sunt de acord

cat despre albumu anului...nu stiu la cine te referi...la CaneCorso?K-sap?Acid?Cam departe de zona Olteniei,vezi ca Brasovu e departe,Toplita-si mai departe.KPO?
nu i-am cunoscut niciodata personal pe baietii de la COM,iar Kpo sta mai departe decat tine de zona Olteniei,mai exact in Northhampton...eh,ce-s 3000 de km de zona Olteniei?

Maxi cred ca e baiat ok,dar prea soft pt ce ascult eu.Check http://www.adevarap.com/2013/10/reecoma ... -boka.html sa vezi de ce.

Tu chiar crezi ca eu am stat sa ma documentez cine sunt oamenii ale caror albume doar Boka le asculta si le recomanda? Am zis asta vazand ce aberezi pe la topicurile cu albumul anului si ca stiu, tot de pe diferite topicuri, de pasiunea ta pentru oltenia.
Am ascultat de cateva ori albumul. Suna foarte misto bat campii, domnisoare si la ele,
maxim voiosie. Instrumentalul no. 1: arata bine, urmat apoi de cel de la domnisoare. Italia 98 are valoarea ei, dar ca nu-mi pica in sentimentul albumului per total. Cea mai haioasa duma: "Esti prost ca asa esti tu, asta e, n-ai ce sa-i faci. "
Ca album are aer de vara si vacanta. Pacat ca nu a iesit in mai/iunie, cred ca ar fi fost pus mai des la radio. Dar merge sa-l scot si la anul pe vara din cufar
.

Ca album are aer de vara si vacanta. Pacat ca nu a iesit in mai/iunie, cred ca ar fi fost pus mai des la radio. Dar merge sa-l scot si la anul pe vara din cufar

Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
suntem in noimebrie si deabia acum a aparut primul CD oficial pe 2013 din rap-ul romanesc:

probabil al lui vd va fi numarul 2

probabil al lui vd va fi numarul 2
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
asta inseamna ca hip-hop-ul e mai underground ca niciodata? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Daca DIICOT-ul pandeste forumul, nu e probabil ca aia de la ANAF sa fie geana pe aicisea
? Sper sa nu-l ia pe Maxi cum l-au luat pe Capone pentru evaziune fiscala, ca poate iese de la parNae cu floul lui Sisu
Multa distractie la lansare!

-
- Niciodata un nimeni
mama, ce comment de 2006 a dat Asclepio
))
oricum, presimt un 2014 cel putin la fel, daca nu si mai arid decat a fost 2013 dpdv al albumelor cu timbru.

oricum, presimt un 2014 cel putin la fel, daca nu si mai arid decat a fost 2013 dpdv al albumelor cu timbru.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
adica nu mai ies doua albume, iese unu? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
@ dino, ma refeream la volumul la maximilian, evaziunea fiscala [art. 9 al 1 lit. a) Legea 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale] se prescrie in 8 ani dupa art. 122 al. 1 lit. c) cod penal. Nu stiu sa fi avut ala timbru, sau poate nu l-am vazut k lumea. Ar fi misto de stiut daca poti sa faci un servicu de trimitere curier/ prin sms fara sa platesti impozite/ alte dari.
@ Mallone: vechi dar bun
@ Mallone: vechi dar bun

-
- Niciodata un nimeni
Daca nu ne-am fute-n ea de legislatie, am face un album instrumental de distractie...
daca s-ar face totul dupa lege, hip-hop-ul si-ar da obstescul sfarsit, maine, la ora 4. despre ce vorbim?
daca s-ar face totul dupa lege, hip-hop-ul si-ar da obstescul sfarsit, maine, la ora 4. despre ce vorbim?
Viața e complexă și are multe aspecte.
anul trecut au fost 3 jumatate: markone, tranda, nwanda si la jumatate il punem pe Skeo (skizzo & keo)Suzy wrote:adica nu mai ies doua albume, iese unu?
asta e situatia, iar la noi si rapul comercial e la pamant, si ma amuza discuti gen ca X e pe comerciale acum, cand 95%+ din raperi din romania nu produc lunar 1000 de lei din activitatea lor (concerte, vanzari, merchandise, youtube, etc...)
cati bani pe luna are voie sa produca in rapper sa nu depaseasca pragul dintre under si comercial?
acum on topic:
diseara ne vedem la lansare