Yes, you did.eshanat wrote:delir
Wait, wut? Deci se împarte ţara în 4 zone şi ale 4 zone nu respectă cele 3 culori ale tricolorului. Dat's rasis.eshanat wrote:se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte si exact la simţul asta ni se lucreaza acum.
sa-ti dau un exemplu simplu de atac sublim din media: o sa vezi uneori la meteo harta romaniei impartita in 3 sau in 4 zone fiecare cu culoarea ei si uneori o sa vezi verde in anumite zone, culoare care n-are traba cu tricolorul nostru ci mai degraba cu tricolorul vecinilor.
in acelasi buletin de stiri se va exagera cu mult timp alocat minoritatilor si uneori confundandu-i cu românii si invers, sau cu anumite declaratii ale unora care nu vor binele romaniei. (cineva amintit si pe albumul haarp cord chiar a prezis ca romania nu se va uni cu basarabia ba chiar va pierde transilvania,
iar noi il judecam acum in lipsa fara sa stim ce facem)
Ar trebui să joci Conquiztador, să vezi acolo cum au băgat nenorociţii verdele pe hartă. Eu dacă văd că se înverzeşte zona Transilvaniei în Conquiztador - ies din joc, că-i clar că-s interese iredentiste la mijloc.
Pe bune, acum, naţionalitatea nu valorează 2 lei in the greater scheme of things. La fel cum rasa nu valorează 2 franci, religia nu valorează 2 cenţi şi culoarea tricolorului nu valorează 2 zloţi. Astea nişte concepte create doar ca să separe. Şi văd că unii ţin cu dinţii de limitele astea artificiale.
Nu zic că suntem toţi egali sau alte chestii de genul, să nu se înţeleagă greşit, nu-s commie. Dar oamenii-s diferiţi prin lucruri mult mai importante: inteligenţă/prostie, cultură/incultură, compasiune/ură etc. Aşa că-mi permit să mă fleoşc pe tricolor, pe culoarea pielii şi pe religia strămoşilor mei, nu astea-s lucrurile care-mi compus personalitatea. Iar dacă tu crezi că harta de la meteo influenţează altceva decât numărul umbrelor cărate în metrou a doua zi, mafrend, you're delusional, jur pe toţi banii pe care mi-i dă Mugur să-l înjur aici pe Cedrea.