Hip Hop Francez
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Hip Hop Francez / NTM / IAM + tot ce se merita

passi & RCFA jeu de couleurs piesa e nebunie, dak poa' urca cineva treaba asta ar fi gingas. aveam o compilatie care se dadea cu revista RER , numa k numai gasesc CD ul, revista nici atat, stiu k era langa UNIREA un kiosc d ziare de la care ma aprovizionam

01. Braquage Vocal
02. Je Suis Le Quartier
03. Dramatik Music feat. Salif
04. Chacun Son Vice feat. Ekila
05. Les Temps Modernes
06. Sexe, Drogue et Rap'n'Roll
07. Guardia Civil
08. Broly
09. Physio
10. C'est Vrai feat. Psy4 De La Rime
11. Mon Pere C'Est Ma Mere
12. Le Couz feat. Lygne 26
13. Enorme
14. Top Gun
15. Interlude (Akhenaton)
16. Abstrait
17. Urgence feat. Sale Equipe et Ghost Dog
http://hotfile.com/dl/26241154/be66029/ ... u.rar.html
semne pentru muti $#%25252
Alonzo - Les Temps Modernes (2010)
am omis sa pun numele sus si n`am mai putut edita.
am omis sa pun numele sus si n`am mai putut edita.
-
- Niciodata un nimeni
ha,ce tare ... ar merge si la noi treaba asta.Koma wrote:
Olympique Lyonnais, BetClick and Universal Music have taken a groundbreaking initiative by deciding to promote the name of rapper KOOL SHEN through a sponsoring on the shirt of OL for the game Sunday against Marseille, one of the biggest games in Ligue 1.
The rapper, is a poker fan, and a supporter of PSG who has a relation with Betclick. For the promotion of his new album “Crisis of Conscience”, Released November 2, Universal Music and Betclick joined forces.
According to the club, it is the 1st time in Europe, an artist received a prestigious sponsorship for promoting his new album.
KOOL SHEN, co-frontman of NTM is happy to benefit from this initiative, "I am passionate about football, to find me on the jersey of the seven-time champion of France is a great honour.
In addition I am happy to be 1st artist who enjoys this kind of association. With BetClick, my album will be promoted in a unique area I like: football. "
The major partner of Olympique Lyonnais ,BetClick also welcomes this unique combination and yours,
"This event with Kool Shen, Universal Music and Olympique Lyonnais illustrates our commitment to be an active partner, not just club leaders of French sport, but also and especially to their fans," said Nicolas Beraud, founder and president of BetClick .
Through this association, Olympique Lyonnais reconfirms its innovative approach to sponsorships, with a pending legislative change that will allow BetClick to appear on the jerseys of the OL, both in Champions League and League 1.
cam tare, a?
urmeaza puya cu unirea urziceni
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Chewbacca2
- hanzo
Ok, poate pare prea subiectiv. Dar sunt oameni care au tot tinut evidenta anul asta (Blanquito) Deci, care e cel mai bun album francez din 2009?
- Blanquito
- eu sunt acela
sincer,personal anu asta nu a fost un album francez care sa zic ca m-a lasat masca,sa imi placa in totalitate, plus ca nici nu mi le aduc aminte pe toate ce au apurut la inceputul anului 2009, dar daca ar fi sa aleg unu din cele aparute as zice :
Sinik - Ballon D'or (2009)

La Fouine - Mes Reperes imi place mie pe 2009.
Manau, după mine e cel mai bun hip hoper francez. Sau, cel puţin, este "genul" meu de hip hop, cel cântat rapid cu un negativ melancolic, cu instrumente clasice: vioară, pian, chiar şi cimpoi.
Nu ştiu dacă am voie să bag clipuri YouTube, aşa că doar o să vă recomand nişte melodii:
Tribu du Dana
L'avenir est la long passe
Un type bien
Je parle
La confession
Shurik'n mai eu n hip hoper francez destul de strălucit. De data asta, el e negru. De la el nu am ascultat foarte mult, doar două melodii, pe care vi le recomand călduros:
Samourai
Les Miens
Nu ştiu dacă am voie să bag clipuri YouTube, aşa că doar o să vă recomand nişte melodii:
Tribu du Dana
L'avenir est la long passe
Un type bien
Je parle
La confession
Shurik'n mai eu n hip hoper francez destul de strălucit. De data asta, el e negru. De la el nu am ascultat foarte mult, doar două melodii, pe care vi le recomand călduros:
Samourai
Les Miens
- Bazooka Joe
- trendy guy
Manau poate fi cel mult cea mai buna trupa
muie copos
Postul tău se referă cumva la faptul că am scris artist în loc de trupă ? Slip moment. Sunt 3 sau 4 în trupă, nu ?
ciudat moment sa alegi manau ca cea mai tare trupa din hip hop-ul francez (dupa gusturile tale, evident)
si da, poti pune clipuri de pe youtube, vimeo si ce-ti mai doreste inima
si da, poti pune clipuri de pe youtube, vimeo si ce-ti mai doreste inima
???ciudat moment sa alegi manau ca cea mai tare trupa din hip hop-ul francez
How come ?
nu stiu..ce sa zic...daca iei tot topicul asta de la cap la coada nu sunt sigur daca s-a mai pomenit de manau 
eu i-am vazut asa ca pe niste cassa loco (version francais) dar totusi ceva mai seriosi - adica un rap usor digerabil si orientat spre mainstrem. tin minte ca ii vedeam mai mereu pe MCM / M6, pe cand pe NTM sau IAM mai deloc
adica:
vs.
cred ca e diferenta de la cer la pamant.

eu i-am vazut asa ca pe niste cassa loco (version francais) dar totusi ceva mai seriosi - adica un rap usor digerabil si orientat spre mainstrem. tin minte ca ii vedeam mai mereu pe MCM / M6, pe cand pe NTM sau IAM mai deloc
adica:
vs.
cred ca e diferenta de la cer la pamant.
Nu ştiu dacă poţi categorisi o trupă dacă e bună sau nu după faptul că sunt sau nu postaţi pe la tv. Eu mi-am argumentat părerea din prisma calităţii sunetului, şi, bănuiesc că asta este argumentul "suprem". Nu poţi arunca cu căcat fiindcă o trupă apare sau nu la tv. Şi Spike a apărut cu videoclipul Scandal pe MTV, dar acum lumea nu o să înceteze să-l asculte doar fiindcă a apărut pe MTV. Mi se pare prostesc. La fel de prostesc ca şi cum ai cataloga o persoană ca fiind cul, fraier, prost în funcţie de muzica pe care o ascultă.
Edit: Referitor la clipuri, uită-te la L'avenir est la long passe. Nu mi se pare prea Ca$$a Locco clipul. Depinde şi de mesajul clipului transpus într-un clip. În muzică contează muzica, chiar dacă clipurile şi vestimentaţia reprezintă materializarea muzicii respective.
Edit: Referitor la clipuri, uită-te la L'avenir est la long passe. Nu mi se pare prea Ca$$a Locco clipul. Depinde şi de mesajul clipului transpus într-un clip. În muzică contează muzica, chiar dacă clipurile şi vestimentaţia reprezintă materializarea muzicii respective.
Last edited by Hiro on Tue Feb 02, 2010 10:46 pm, edited 1 time in total.