URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
PRECIZARE
desi acest topic este pt cei ce vor sa obtina informatii despre emisiunea Urban Groove, nu inteleg de ce se fac comparatii intre emisiunea mentionata mai sus si YO! Inca de la inceput am spus, ca imi face o deosebita placere sa "rulam"in paralel cu YO!, pe care nu o consideram un concurent ci un aliat de nadejde, insa vad ca unii au inteles altceva. As vrea sa puntez ca sunt foarte bun prieten cu DOX, si ca aceste posturi nu au facut decat sa imi provoace greata. Va rog frumos sa nu mai faceti comparatii deplasate, mai ales ca unii dintre voi nu ati facut nici macar 5% din ceea ce a facut DOX, in materie de muzica. Inteleg sa fie criticat de persoane abilitate in aceasta problema, nu de oameni pe care nu-i cunoastem. Pe de alta parte, parerea lui Clappy, este si una de telespectator, la care are dreptul orice ascultator, si este dreptul lui sa o aiba, nu putem fi de acord cu totii, ca de aia suntem oameni. In ceea ce priveste diferenta dintre MTV si TvKLumea nu mi se pare vizibila. Nu sunt bani nici macar de Cola nici la una nici la alta. Sa fii MTV si sa ai sediul in 2 camere, mi se pare mai degraba ca ai fata de chiosc, nu de televiziune. Asta nu pt ca sunt eu fan TvK. Insa, am mai spus, si la OTV, daca ni se permitea sa facem, nu cred ar fi fost de respins intiativa. Esential este ca sprijinim fenomenul. Si faza cu experienta, mai lasa-ne te rugam, ca daca ma uit la presa romaneasca de exemplu, toti sunt ingineri constructori la baza, nu ziaristi. Nu i-am bagat clipul lui Clappy, nici nu il cunosc insa, oricine solicita asta, si suna bine va beneficia de full support. Insa unde voiam sa ajung este ca nu vreau sa mai fie nevoie sa mai scriu inca o data despre asta. Dox este prieten cu mine, si ma deranjeaza aceste aprecieri la adresa lui. Atat
Toata lumea se plange...totzi se vaita...nu avem HIP HOP...nicaieri frate!!...ok...Acum avem cu 100% mai mult s-ar putea spune....ca emisiune TV cel putzin..plus ca se difuzeaza si in reluare...plus ca e facuta de Brugner....plus ca incearca sa multzumeasca toate taberele cu invitatzii..plus ca e singura care merge la evenimente cum se cade...si mai sunt atatea si atatea plusuri in lumea asta plina de zerouri pe care kiar voi le acuzatzi zi de zi.....MAI rau...e ca zerourile astea sunt atat de multe ..incat ele se trezesc acuzand si luand in batjocura..kiar si ultimu bastion ramas .....Pai tuturor comentatorilor...o sa le dau personal o mare ***...............................n-am spatiu pe ecran sa cenzurez........................................**** .......si ii trimit sa-si faca fiecare emisiune ...eventual radiouri pirat..eventual...sa-si faca ei hip hopu lor...Pentru ariciu care a comentat vis-a-vis de experientza lui Brugner in televiziune...explicatzia ar fi foarte simpla....Brugner are experientza in Hip Hop.....are experientza la evenimente..si cred ca in randul "celor ce participa"...este privit chiar ca un personaj carismatic...Spre deosebire de donshoara de la B1 (exemplu)...care nu stia nici macar cine e Newton ...in skimb are in spate catziva ani buni de televiziune..si face (amestecatura)emisiunea respectiva...pentru cateva zerouri bune in plus fatza de Brugner (si cateva zile de stres in minus)...Si uite cum am revenit la zerouri...............z.....eroule!!.
Urban groove is a blessing.....................pt ca e 100% hip hop...iar pana acum nu aveatzi decat intr-o zi pe saptamana asha ceva...acum avetzi practic DUBLU.........................................si tot nu suntetzi multzumitzi.
Urban groove is a blessing.....................pt ca e 100% hip hop...iar pana acum nu aveatzi decat intr-o zi pe saptamana asha ceva...acum avetzi practic DUBLU.........................................si tot nu suntetzi multzumitzi.
- BRUGNER_okocha
Multumim de suport
Intr-adevar, cativa dintre voi ati perceput super bine mesajul nostru, va stimez ca si pana acum. Emisiunea nu intra in vacanta, ci continua!!! Cand iti place ceva, te cam doare in pula si de vacanta si de tot!!! 

- BRUGNER_okocha
OMG..got to see that..d-abia asteptBRUGNER_okocha wrote:iti spun eu, ca sa nu iti creasca tensiuneaDa0s wrote:Raparta au fost tari..sunt curios ce urmeaza. Parazitii - interviu de la lansarea lor, si imagini exclusive de la battle-ul off the dome Hades (editia 2)

Sh00t To KiLL!

- BRUGNER_okocha
cu toate ca nu avem experienta in televiziune!!!Da0s wrote:OMG..got to see that..d-abia asteptBRUGNER_okocha wrote:iti spun eu, ca sa nu iti creasca tensiuneaDa0s wrote:Raparta au fost tari..sunt curios ce urmeaza. Parazitii - interviu de la lansarea lor, si imagini exclusive de la battle-ul off the dome Hades (editia 2)
Faceti o treaba excelenta!!!

- Bazooka Joe
- trendy guy
v-as ruga sa pastrati decenta pe acest topic si sa vorbiti strict de emisiune ...dupa cum ati vazut brugner este deschis si raspunde tuturor si accepta sugestii and ...
nu mai poluati voi cu discutii personale, certuri, incercari ieftine de a va face reclama de pe alte usere sa nu vada lumea ca va laudati singuri... etc
-si aici ma refer la userul CLAPY care surprinzator are acelasi ip ca si piranha
va multumesc
ps: orice mesaj offtopic va fi sters fara instiintare in prealabil
nu mai poluati voi cu discutii personale, certuri, incercari ieftine de a va face reclama de pe alte usere sa nu vada lumea ca va laudati singuri... etc
-si aici ma refer la userul CLAPY care surprinzator are acelasi ip ca si piranha

va multumesc
ps: orice mesaj offtopic va fi sters fara instiintare in prealabil
muie copos