Cabron
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Cabron
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
data viitoare cand o sa mai faceti misto de hanno si o sa ziceti "X e casatorit" sper sa dea link aici 

"Se pare ca ea l-a ales pe unul dintre componentii trupei Da Hood Justice, pe Stoe Taxi, pe post de amant." STOE TAXI

-
- Niciodata un nimeni
Primul meu interviu video!
Direct din laboratorul Phoenix Hip-Hop, astazi va prezentam un interviu proaspat scos din cuptorul cu bunatati. Protagonistul interviului este nimeni altul decat Alexandru Minculescu, alias Cabron.
Noi am fost la HaHaHa Production si am discutat cu el despre proiectele sale de viitor, despre materialele deja lansate, dar si despre intreaga audienta de rap din Romania.
Direct din laboratorul Phoenix Hip-Hop, astazi va prezentam un interviu proaspat scos din cuptorul cu bunatati. Protagonistul interviului este nimeni altul decat Alexandru Minculescu, alias Cabron.
Noi am fost la HaHaHa Production si am discutat cu el despre proiectele sale de viitor, despre materialele deja lansate, dar si despre intreaga audienta de rap din Romania.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bun interviu,felicitari!Mallone wrote:Primul meu interviu video!
Bravo Mallone!Un interviu bine pregatit. Ca tot vorbea Cabron de Camera 44, pe colegul lui Yolo il chema SenSai. Am o piesa mai veche cu ei de prin 2001 cred daca esti interesat da-mi de veste! Numai bine!
-
- Niciodata un nimeni
Sigur ca sunt interesat! search Mallone Radu pe facebook si discutam acolo!
Multumesc frumos pentru feedback!
Multumesc frumos pentru feedback!
Mallone am uploadat 2 piese pe care le aveam cu Yolo si SenSai, nu am facebook din pacate (sau din fericire)...sunt mai batranel asa. Link-ul e mai jos:
https://www.mediafire.com/?qm97n8qblxax7qe
Mai ai ceva interviuri in lucru? Nu vreau sa par nesimtit si sa dau eu sugestii/ideii/bla bla dar mi-ar placea tare mult sa vad un interviu cu Misiune de Pedeapsa spre exemplu sau Pushlamale, UndaComuna, oameni pe care nu ii vezi de loc in prim plan, probabil ca nu sunt usor accesibili si disponibili pentru interviuri dar cine stie poate poate...
https://www.mediafire.com/?qm97n8qblxax7qe
Mai ai ceva interviuri in lucru? Nu vreau sa par nesimtit si sa dau eu sugestii/ideii/bla bla dar mi-ar placea tare mult sa vad un interviu cu Misiune de Pedeapsa spre exemplu sau Pushlamale, UndaComuna, oameni pe care nu ii vezi de loc in prim plan, probabil ca nu sunt usor accesibili si disponibili pentru interviuri dar cine stie poate poate...
-
- Niciodata un nimeni
Nu esti absolut deloc nesimtit. Daca si tu esti nesimtit, inseamna ca trebuie sa vina sfarsitul lumii
)
Da, bineinteles c-o sa incerc sa realizez niste interviuri si cu Pushlamale, si cu Misiune de pedeapsa, dar si cu Unda Comuna (nu sunt sigur daca sunt stabiliti in Romania). Sunt multi oameni pe care-i am in plan. M-am bagat in treaba asta, pentru ca vreau sa fac niste chestii de referinta. Ma rog, in ceea ce-l priveste pe Cabron, interviul iesea si mai bine, daca in ultimul moment nu se hotara ca n-o sa apar in cadru (puteam sa elaborez intrebarile intr-un stil mult mai profesionist). Eh, asta e, se putea si mai rau!

Da, bineinteles c-o sa incerc sa realizez niste interviuri si cu Pushlamale, si cu Misiune de pedeapsa, dar si cu Unda Comuna (nu sunt sigur daca sunt stabiliti in Romania). Sunt multi oameni pe care-i am in plan. M-am bagat in treaba asta, pentru ca vreau sa fac niste chestii de referinta. Ma rog, in ceea ce-l priveste pe Cabron, interviul iesea si mai bine, daca in ultimul moment nu se hotara ca n-o sa apar in cadru (puteam sa elaborez intrebarile intr-un stil mult mai profesionist). Eh, asta e, se putea si mai rau!
Scuze pt offtopic: UndaComuna stau in Chisinau (Stas si cu Ivan stiu ca sunt stabili in Chisinau, Roman mai pleca prin Moscova/Rusia la munca), Misiune de Pedeapsa sunt in Roman iar Pushlamale din cate cunosc Rayz sta in Targoviste iar Teka e in Bucuresti, nu stiu daca te ajuta cu ceva.
Ontopic legat de interviu sigur ca mereu e loc de mai bine dar mie mi-a placut faptul ca ai avut intrebari de bun simt si se cunoaste ca ai muncit sa pui la punct treaba asta, Cabron nu a fost nici o data pe placul meu ca artist si in toate interviurile in care l-am vazut eu a avut mereu un aer asa de superioritate si aroganta. Nu-l cunosc ca om dar la suprafata asa mi s-a parut dar cu toate astea trebuie sa recunosc ca in mare parte are dreptate in ceea ce spune...
Ontopic legat de interviu sigur ca mereu e loc de mai bine dar mie mi-a placut faptul ca ai avut intrebari de bun simt si se cunoaste ca ai muncit sa pui la punct treaba asta, Cabron nu a fost nici o data pe placul meu ca artist si in toate interviurile in care l-am vazut eu a avut mereu un aer asa de superioritate si aroganta. Nu-l cunosc ca om dar la suprafata asa mi s-a parut dar cu toate astea trebuie sa recunosc ca in mare parte are dreptate in ceea ce spune...
Interviu Cabron @ Urban Groove (2014)
https://www.youtube.com/watch?v=m58hCfD0mdY
https://www.youtube.com/watch?v=m58hCfD0mdY
-
- spre 5000 de posturi, e ok
imi place densu asta

mirar ca mirar, da maical in trilar ... Asta e urmatorul pas in drumul spre succes zburand fara parapanta cu curaj in materie de rime: sa dai intr-o limba strtaina cu accent ca sa faci rime.
Altfel nu mi se pare stralucita piesa, nici insa rea. E obisnuita.
Altfel nu mi se pare stralucita piesa, nici insa rea. E obisnuita.
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....